Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar çok güzel bir çekim olmuş iyi vakit geçirdiğiniz belli allah muhabbetinizi bozmasın bu çekimin su ürünleri fakültelerinde uzun olta ile lüfer nasıl tutulur diye derste gösterilmesi lazım çünkü ders niteliği taşıyor ellerinize sağlık rastgele
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Emeği geçen arkadaşların ellerine emeğine sağlık.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir av olmuş.Tebrikler. Arkadaşımında fıstıklıda yazlığı var . Sormak istediğim acaba narlıda tekne kiralama durumu nedir ? Uygun fiyatlı tekne kiralayabilirmiyiz denize çıkmak için? veya mendirekten rapala atsak şansımız olurmu?
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
nıhat abı tek kelımeyle harıka olmus anlatan arkadas ta sanki prf sibiker

) elinize yuregınıze saglık devamını beklıyoruz.
Yorumları: 32
Konuları: 1
gerçekten çok güzel olmuş.ben daha önce bu şekilde avlanmadığım için benim için gerçekten bilgilendirici oldu. Paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balikoltasi yazdı:Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir av olmuş.Tebrikler. Arkadaşımında fıstıklıda yazlığı var . Sormak istediğim acaba narlıda tekne kiralama durumu nedir ? Uygun fiyatlı tekne kiralayabilirmiyiz denize çıkmak için? veya mendirekten rapala atsak şansımız olurmu?
birol tekne boş bulunsa belki kiralanırda sabah 5-6 arası kıyıdaki tekneler denize açılıyor sanırım kıyıda tekne kalmıyordur emin degilim yani.
rapala kıyıdan atanlar var ama tabiki işi bilen balıgı alır ben kıyıdan lüfer çeken görmedim ama harun tekneden rapalayla tuttu dibe yatak,buzdolabı ne varsa atıp kendilerine hem mera oluşturmuşlar hemde gırgırlar ag atamamasını saglamışlar önce dibi ögrenmek lazım aslında.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
abi görüntüler harika, bizde seyrederken sizinle aynı heyacanı paylaştık, devamanı merakla bekliyoruz
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
güzel paylaşım ve muhabbet harika eh yavaş yavaş buluşmaya başlanıldı hadi hayırlısı nihatttt zargananın günahı ne diğer balıklardan yiyemiyoruz onun bari tadına bakardık yazık oldu zargana rastgele devamını bekliyoruz sabırla
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık .
cok güzel bir paylaşım olmuş ...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kamil ILIPINAR yazdı:güzel paylaşım ve muhabbet harika eh yavaş yavaş buluşmaya başlanıldı hadi hayırlısı nihatttt zargananın günahı ne diğer balıklardan yiyemiyoruz onun bari tadına bakardık yazık oldu zargana rastgele devamını bekliyoruz sabırla
kamil abi yanımızda taze zargana alıp gitseydik cumartesi pazar lüfer tavan yapardık ben uzun olta ile balık olacagını tahmin bile etmedim bizim asıl gidiş sebebimiz karagöz eşkinaydı cumartesi günü lüfer tutan uzun oltacı 2 genç arkadaşı seyrettim gün boyu elim kolum baglı onlar tuttu ben seyrettim ampül parlattım kafamda ertesi gün saolsun serkanefeden donmuş zarganaları buldukda lüfer kofana tuttuk hazırlıksız yakalandık yani.
bugün oraya gidecek olsam 40 tane buzluga girmemiş zargana bulur giderdim.