Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K.KÖY GALATA  EMİNÖNÜ
harun istanbulda yaşıyorsan bunlara alışmak zorundasın ne yazıkki alışamıyorsan aynen üzüntü stres diz boyu ben alışamadım ama ne yazıkki gidemiyorum hep yazmışımdır gitmek çok kolay ama çok zor.
bu sene kimse düşemedi bol balığın içine bir patlama bekledik ama kimsede o patlama ne yazık olamadı sanırım bundan sonrada zor gibi.
hayırlısı bakalım
Bul
bende yaşadıklarımdan anlıyorum ki istanbulda artık kıyı balıkçılığı bitme noktasına geldi. gerek avcılıktan alınan zevk gerekse balık verimi açısından.birkaç sene önce olta attığımız yerler kalabalıktan girilmiyor şimdi. herzaman avlandığım yerde biraz balık görünse sandallar gidip ağ bırakıyor. böyle tuhaf tuhaf şeyler..yapılacak tek şey sanırım bir tekne edinmek. onuda koyacak yer sorun. veya barınaktan 2. el bir tekne bulmak gerekiyor.
Bul
birol ben herzaman gidip en boş yerden olta atıyorum kalabalıkta olta atmak hoşuma gitmiyor sanki balık biryere toplanmış gibi herkes giriyor içiçe sırf bu yüzden hafta sonları balık olsada seyretmekle yetiniyorum hafta içi heryer bizim nasıl olsa.
tekne işi bogazda hem zor hem tehlikeli vede masraflı ugraşabilene güzel olur tabii
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun istanbulda yaşıyorsan bunlara alışmak zorundasın ne yazıkki alışamıyorsan aynen üzüntü stres diz boyu ben alışamadım ama ne yazıkki gidemiyorum hep yazmışımdır gitmek çok kolay ama çok zor.
bu sene kimse düşemedi bol balığın içine bir patlama bekledik ama kimsede o patlama ne yazık olamadı sanırım bundan sonrada zor gibi.
hayırlısı bakalım
,

Nihat doğru söylüyorsun İstanbulda yaşıyorum ama benim istanbulda alıştığım şeyler artık yok oluyor Ataköyde ben trafik lambası nedir bilmezdim yarım saatte belki 1 tane araba geçerdi önümüzden ilk balığımı kofana Bakırköy sahilinden tutmuştum c motellerinden denize girerdik ki deniz cam gibiydi şimdi deniz demeye bin şahit ister lağamın en beteri KKöyde kadıköy iskelesinin yanındaki balıkçı teknelerini görmüşüm Ben haydarpaşanın heybetiyle büyümüşüm yarın öbürgün yıkılıp belki otel yapılacak bakırköy sirkeci sahil yolunda ne koyları doldurup oteller yapacaklarını biliyormusunuz ben bunlara niçin alışiimki senin yazlıktaki limanı düşün niye alışasınki bak hakonun gönderdiği resimlere diyoruzki şöyle böyle

Yok abicim alışmayacam savasımıda her ortamda verecem o değnekciler, rant için seni beni hiçe sayanlar alışsınlar adam olmaya ama yinede laftan ileri gidemiyoruz Dedim ya inş. Bir Fatih Sultan Mehmet çıkar gelir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Nihat doğru söylüyorsun İstanbulda yaşıyorum ama benim istanbulda alıştığım  şeyler artık yok oluyor Ataköyde ben trafik lambası nedir bilmezdim yarım saatte belki 1 tane araba geçerdi önümüzden   ilk balığımı kofana Bakırköy sahilinden tutmuştum c motellerinden denize girerdik ki deniz cam gibiydi şimdi deniz demeye bin şahit ister lağamın en beteri KKöyde kadıköy iskelesinin yanındaki balıkçı teknelerini görmüşüm  Ben haydarpaşanın heybetiyle büyümüşüm  yarın öbürgün yıkılıp belki otel yapılacak bakırköy sirkeci sahil yolunda ne koyları doldurup oteller yapacaklarını biliyormusunuz ben bunlara niçin alışiimki senin yazlıktaki limanı düşün niye alışasınki bak hakonun gönderdiği resimlere diyoruzki şöyle böyle

Yok abicim alışmayacam savasımıda her ortamda verecem o değnekciler, rant için seni beni hiçe sayanlar alışsınlar adam olmaya ama yinede laftan ileri gidemiyoruz Dedim ya inş. Bir Fatih Sultan Mehmet çıkar gelir

Bakırköy sahilindeki kofanalar gideli uzuun zaman oldu. sen yaşını küçültüyorsun galiba Bobo Bobo
Bul
haklısın sonuna kadar haklısında ne yazık yapacak fazla bişey yok harun ben onu diyorum o benim oradaki liman yapılmasın diye neler yapıldı ne protestolar ama yapıldı.
bogazı güzelleştirecez diye ugraşılıyor neden yie aynı çıkarlar sonuçta güzelleşse tamam ses yok biri yapıyor digeri olmadı diyor yıkıp yeniden yapıyor olan bizlere olmuyormmu.
dükkanımın önüne araba çekemiyorum sende gördün alıp gidiyor arabayı anında.
neyse hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz elimizden gelenni tbiiki yapıcaz benim elimden yazmak geliyor şimdilik saga sola yazıp duruyorum okuyan utansın hiçolmazsa içim birazda olsun rahatlıyor .
alışmaya gelince alışmak kolay degil bende yeniköyde büyüdüm ne trafige ne otoparka nede kalabalıga tahammülüm yok o yüzden köprüye gel dediginde düşünüyorum ya ayagım çekmiyor her türlü çekmiyor alışamam ben oralara kalabalık üstüme gelir kii buralar bile artık yogun kalabalık olmaya başladı alışmak istemesemde uymak zorunda kalıyor insan.
Bul

Bakırköy sahilindeki kofanalar gideli uzuun zaman oldu. sen yaşını küçültüyorsun galiba Bobo Bobo
[/quote]
Cüneyt sana şöyle söyliyim orta okula gidiyordum puslu bir havaydı söylemesi ayıp okulu kırmıştım balığa gittim 1 kofana çekmiştim ilk lüferimdi her halde 25 seneden fazla bir zaman önce
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Cüneyt sana şöyle söyliyim orta okula gidiyordum puslu bir havaydı söylemesi ayıp okulu kırmıştım balığa gittim 1 kofana çekmiştim ilk lüferimdi her halde 25 seneden fazla bir zaman önce

Bakırköyde vita fabrikasının olduğu zamanları hatırlıyorum. o zamanlar deniz sahil yoluna bitişikti. deniz doldurulmamıştı. millet ne balık yakalardı orada. önce denizi doldurdular. yürüyüş yolu ve park yaptılar. denizi kirletmeyi ihmal etmediler!!!!
sonuçta bu hallere düştük işte! ileri yıllarda 1 tane gümüş balığı yakaladığımızda kendimizi şanslı sayacağız!
Bul
Harun abi istavritler iri maşallah çinekopta güzel duruyor afiyet olsun bi tabaklık balığın çıkmış.
Bul
harun tavalık yapmışsın yine
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08/01/2015 galata kuzuları erdekli yücel 15 3,642 13-01-2015, 21:10
Son Yorum: HAŞİM77
  dişli sezonunu açtım 29.09.2014(Eminönü) monawar 28 4,418 05-12-2014, 12:45
Son Yorum: orhanekmekci
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,139 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  26.12.2012 galata monawar 18 2,062 28-12-2012, 23:29