Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harun istanbulda yaşıyorsan bunlara alışmak zorundasın ne yazıkki alışamıyorsan aynen üzüntü stres diz boyu ben alışamadım ama ne yazıkki gidemiyorum hep yazmışımdır gitmek çok kolay ama çok zor.
bu sene kimse düşemedi bol balığın içine bir patlama bekledik ama kimsede o patlama ne yazık olamadı sanırım bundan sonrada zor gibi.
hayırlısı bakalım
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
bende yaşadıklarımdan anlıyorum ki istanbulda artık kıyı balıkçılığı bitme noktasına geldi. gerek avcılıktan alınan zevk gerekse balık verimi açısından.birkaç sene önce olta attığımız yerler kalabalıktan girilmiyor şimdi. herzaman avlandığım yerde biraz balık görünse sandallar gidip ağ bırakıyor. böyle tuhaf tuhaf şeyler..yapılacak tek şey sanırım bir tekne edinmek. onuda koyacak yer sorun. veya barınaktan 2. el bir tekne bulmak gerekiyor.
birol ben herzaman gidip en boş yerden olta atıyorum kalabalıkta olta atmak hoşuma gitmiyor sanki balık biryere toplanmış gibi herkes giriyor içiçe sırf bu yüzden hafta sonları balık olsada seyretmekle yetiniyorum hafta içi heryer bizim nasıl olsa.
tekne işi bogazda hem zor hem tehlikeli vede masraflı ugraşabilene güzel olur tabii
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
LeVrEkCi yazdı:harun istanbulda yaşıyorsan bunlara alışmak zorundasın ne yazıkki alışamıyorsan aynen üzüntü stres diz boyu ben alışamadım ama ne yazıkki gidemiyorum hep yazmışımdır gitmek çok kolay ama çok zor.
bu sene kimse düşemedi bol balığın içine bir patlama bekledik ama kimsede o patlama ne yazık olamadı sanırım bundan sonrada zor gibi.
hayırlısı bakalım
,
Nihat doğru söylüyorsun İstanbulda yaşıyorum ama benim istanbulda alıştığım şeyler artık yok oluyor Ataköyde ben trafik lambası nedir bilmezdim yarım saatte belki 1 tane araba geçerdi önümüzden ilk balığımı kofana Bakırköy sahilinden tutmuştum c motellerinden denize girerdik ki deniz cam gibiydi şimdi deniz demeye bin şahit ister lağamın en beteri KKöyde kadıköy iskelesinin yanındaki balıkçı teknelerini görmüşüm Ben haydarpaşanın heybetiyle büyümüşüm yarın öbürgün yıkılıp belki otel yapılacak bakırköy sirkeci sahil yolunda ne koyları doldurup oteller yapacaklarını biliyormusunuz ben bunlara niçin alışiimki senin yazlıktaki limanı düşün niye alışasınki bak hakonun gönderdiği resimlere diyoruzki şöyle böyle
Yok abicim alışmayacam savasımıda her ortamda verecem o değnekciler, rant için seni beni hiçe sayanlar alışsınlar adam olmaya ama yinede laftan ileri gidemiyoruz Dedim ya inş. Bir Fatih Sultan Mehmet çıkar gelir
Yorumları: 266
Konuları: 16
H.A.R.U.N yazdı:Nihat doğru söylüyorsun İstanbulda yaşıyorum ama benim istanbulda alıştığım şeyler artık yok oluyor Ataköyde ben trafik lambası nedir bilmezdim yarım saatte belki 1 tane araba geçerdi önümüzden ilk balığımı kofana Bakırköy sahilinden tutmuştum c motellerinden denize girerdik ki deniz cam gibiydi şimdi deniz demeye bin şahit ister lağamın en beteri KKöyde kadıköy iskelesinin yanındaki balıkçı teknelerini görmüşüm Ben haydarpaşanın heybetiyle büyümüşüm yarın öbürgün yıkılıp belki otel yapılacak bakırköy sirkeci sahil yolunda ne koyları doldurup oteller yapacaklarını biliyormusunuz ben bunlara niçin alışiimki senin yazlıktaki limanı düşün niye alışasınki bak hakonun gönderdiği resimlere diyoruzki şöyle böyle
Yok abicim alışmayacam savasımıda her ortamda verecem o değnekciler, rant için seni beni hiçe sayanlar alışsınlar adam olmaya ama yinede laftan ileri gidemiyoruz Dedim ya inş. Bir Fatih Sultan Mehmet çıkar gelir
Bakırköy sahilindeki kofanalar gideli uzuun zaman oldu. sen yaşını küçültüyorsun galiba
haklısın sonuna kadar haklısında ne yazık yapacak fazla bişey yok harun ben onu diyorum o benim oradaki liman yapılmasın diye neler yapıldı ne protestolar ama yapıldı.
bogazı güzelleştirecez diye ugraşılıyor neden yie aynı çıkarlar sonuçta güzelleşse tamam ses yok biri yapıyor digeri olmadı diyor yıkıp yeniden yapıyor olan bizlere olmuyormmu.
dükkanımın önüne araba çekemiyorum sende gördün alıp gidiyor arabayı anında.
neyse hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz elimizden gelenni tbiiki yapıcaz benim elimden yazmak geliyor şimdilik saga sola yazıp duruyorum okuyan utansın hiçolmazsa içim birazda olsun rahatlıyor .
alışmaya gelince alışmak kolay degil bende yeniköyde büyüdüm ne trafige ne otoparka nede kalabalıga tahammülüm yok o yüzden köprüye gel dediginde düşünüyorum ya ayagım çekmiyor her türlü çekmiyor alışamam ben oralara kalabalık üstüme gelir kii buralar bile artık yogun kalabalık olmaya başladı alışmak istemesemde uymak zorunda kalıyor insan.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bakırköy sahilindeki kofanalar gideli uzuun zaman oldu. sen yaşını küçültüyorsun galiba
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
[/quote]
Cüneyt sana şöyle söyliyim orta okula gidiyordum puslu bir havaydı söylemesi ayıp okulu kırmıştım balığa gittim 1 kofana çekmiştim ilk lüferimdi her halde 25 seneden fazla bir zaman önce
Yorumları: 266
Konuları: 16
H.A.R.U.N yazdı:Cüneyt sana şöyle söyliyim orta okula gidiyordum puslu bir havaydı söylemesi ayıp okulu kırmıştım balığa gittim 1 kofana çekmiştim ilk lüferimdi her halde 25 seneden fazla bir zaman önce
Bakırköyde vita fabrikasının olduğu zamanları hatırlıyorum. o zamanlar deniz sahil yoluna bitişikti. deniz doldurulmamıştı. millet ne balık yakalardı orada. önce denizi doldurdular. yürüyüş yolu ve park yaptılar. denizi kirletmeyi ihmal etmediler!!!!
sonuçta bu hallere düştük işte! ileri yıllarda 1 tane gümüş balığı yakaladığımızda kendimizi şanslı sayacağız!
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Harun abi istavritler iri maşallah çinekopta güzel duruyor afiyet olsun bi tabaklık balığın çıkmış.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harun tavalık yapmışsın yine