Herkese bol balıklı keyifli bir sezon olur inşallah.Geçen yıl dişli sezonundan sonra topladığım malzemelerimi nihayet dünkü sezon açılışı için tekrar piyasaya çıkardım.hem malzemelerin, hem benim pasımı sileyim diyerek 17:00 gibi eminönüne vardım marmaray'dan indim iskelelerin olduğu yere bir yürüyüşüm var sanki maratona katılmışım o kadar özlemişim olta atmayı balık beklemeyi balığın kamışa verdiği titreşimi.Bu duyguyu bir an önce tekrar yaşamak için hızlı adımlarla mekana vardım.Öğlenden sonra güzel balık yapmış istavrit çaparisiyle dişli alanlar olmuş.yemlik istavrit almadığımdan 1 saat çapariyle istavrit aradım yeteri kadar istavrit aldıktan sonra(istavritler yemlikten çok tavalık oldu.)yemli atacağım yere arkadaşların yanına geçtim zaten ilk geldiğimde malzemeleri yanlarına bırakmıştım.Fotoğraftaki lüferi arkadaş aldı.saat 18;:30 gibi geldi lüfer o saatten sonra zaten balık kesti. sadece ben 3 tane alabildim.sezonun açılışını 3 sarıkanat ve yemlik için tuttuğum istavritlerle yapmış oldum.açılıştan öte hasret giderdik.inşallah devamı gelir herkese bol lüferli bir sezon olsun inşallah.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul