Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıkçı teknesi battı
İstanbul'da Balıkçı Teknesi Battı
Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katılan Gençleri Taşıyan Balıkçı Teknesinin Dönüş Yolunda Batması Sonucu 1 Kişi Kayboldu.  
Haber Yayın Tarihi: 30.10.2007 07:13

İstanbul haberleri
Ortaköy haberleri

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan gençleri taşıyan balıkçı teknesinin dönüş yolunda batması sonucu 1 kişi kayboldu.

İstanbul Boğazı'nda yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına izlemek üzere 6 metrelik balıkçı kayığıyla Ortaköy'e giden Hakan İlhan, Hakan Dursun, Erdinç Tekinkaya ve Özgür Ceylan, kutlamaların sona ermesinin ardından dönüşe geçti.

Anadoluhisarı İskelesi açıklarında su almaya başlayan tekne, kısa sürede battı. Teknedeki 4 kişi denize atlayarak kıyıya doğru yüzmeye başladı. Kıyıya yaklaştıklarında yardım isteyen Hakan Dursun, Erdinç Tekinkaya ve Özgür Ceylan kıyıdaki vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, teknenin sahibi olduğu belirtilen Hakan İlhan ise kayboldu. Olay yerine Deniz Polisi ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan aramalarda Hakan İlhan'a ulaşılamadığı, çalışmaların devam ettiği bildirildi. alıntı Confusedondakika
Bul
allah yardımcısı olsun bulunur inşallah tekne işi şakaya gelmez hele bogazda hiç şakaya gelmez hem dalga hem akıntı hem deniz trafigi herzaman olaylara gebedir.
Bul
Şimdi ntv'nin sayfasından okuyordum..

Bi daha binersem sandala kayığa 2 olsun....

Korkma bişi olmaz diyenlerden çekiniyorum.....

Nihat abi ölebilirdim...

Smile)
Bul
allahtan ümit kesilmez ama sevdiklerini bağışlasın şansı biraz az
Bul
DarkDream yazdı:Şimdi ntv'nin sayfasından okuyordum..

Bi daha binersem sandala kayığa 2 olsun....

Korkma bişi olmaz diyenlerden çekiniyorum.....

Nihat abi ölebilirdim...

Smile)

aynı şeymi burhan
1. benim tekne batmıyor ters dönsede batmaz dibe gitmez su üstünde kalır hava doldurulmuş hertarafına
2.benim orada deniz dümdüz tek dalga yokken çıktık.
3.limana uzaklıgımız 50 ila 100 metre arasıydı
4.4 kişi o teknede fazla degildik ki hepimiz akıllı hareket ettik kıpraşmadık oturdugumuz yerde oturduk
5.benzin bidonumuz vardı sana özel senin için can yelegi niyetine sarılırdın ona
6.hayatta kimseyi riske atmam kendim her türlü riske girdim ama başkasını hayatta riske atmadım atmamda
kaderin neyse o ayrıca burhan
Bul
abi şimdi niye kızıyorsun naptım ben yav hay demez olaydım sabah sabah azarı işittik iyi mi ? Smile)
Bul
akşam haberlerde canlı yayında gösteriyodu epey seyrettim boğaz köprüsünü havai fişek gösterilerini falan o bogazın üstü tekne kaynıyodu hanıma bile dedim keşke bende orda denizde olsaydım çok güzel görüntülerdi  ama tabii tv den seyrettiğmiz gibi görünmezdi ,orda olmak başka bir haz verir insana aklıma ilk gelen al oldu kesin ordadır diye.
Bul
Allah yardımcısı olsun bulunur inşallah. Tekne işi şakaya gelmez aman arkadaşlar . İhşallah sağ salim bir yere cıkmıştır yoksa boğaz suları alıp gotürmüştur...
Bul
kesin teknede problem vardı önemsemediler çünkü boğaz çok sakındi hırçın dalgada yoktu fazla açılmış birtahta birsürü sebep olabilir denizde kesinlikle birşey olmaz mantığı geçmez allah yardımcısı olsun ama boğazda işi zor işallah kurtulur
Bul
iyi haberler alırız inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıkçı şoka girdi! Tropheus 3 1,565 24-03-2009, 23:47
Son Yorum: orhanekmekci
  Balıkçı Dayımı Uğurladık. SerenaY66 32 4,380 27-12-2008, 01:46
Son Yorum: yalova tatar
  şanslı kısmetli balıkçı LeVrEkCi 16 3,150 25-05-2008, 09:41
Son Yorum: tomy77
  AmatÖr BalikÇi YakalamiŞ Darisi BaŞimiza fish or die 15 2,510 30-01-2008, 03:02
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Kadiköy Açıklarında Bir Tekne Battı AFALA 8 1,702 23-09-2007, 14:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Chelsea'nın sahibi Abramaoviç'in Teknesi RANGER_ 6 1,600 27-08-2007, 10:10
Son Yorum: ANTALYALI07
  Amatör Balıkçı 25 Kiloluk Fener Balığı Yakaladı LeVrEkCi 9 2,493 15-08-2007, 16:44
Son Yorum: ANTALYALI07
  Endonezyalı Balıkçı Yaşayan Fosil Buldu LeVrEkCi 1 1,078 03-08-2007, 13:24
Son Yorum: istavritci
  Türkiye'nin İlk Güneş Enerjili Teknesi Suya İniyor LeVrEkCi 15 2,454 14-05-2007, 02:11
Son Yorum: eşref sürek
  balıkçı saati yakamoz7 11 4,602 03-04-2007, 21:22
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi