Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüfere devam .....
balikoltasi yazdı:sonarlar olmasa çok merak ediyorum böyle amansız takip nasıl olurdu. balığın kurtulma şansı hiç yok malesef.

Bugün tepeden çektiğim fotoğraf hava puslu olduğu için hepsi görünmüyor. 30 tane falandı. Kavak tarafındakilerde var onlar fotoğrafta görünmüyor.
Bul
arkadaşlar bütün kayıklar suan boğaz ve kefken ve karaburun anbarlı tarafında bir kaç gün sonra herkez kendi mevkilerıne gidecekler....
Bul
Boğaziçi yazdı:
balikoltasi yazdı:sonarlar olmasa çok merak ediyorum böyle amansız takip nasıl olurdu. balığın kurtulma şansı hiç yok malesef.

Bugün tepeden çektiğim fotoğraf hava puslu olduğu için hepsi görünmüyor. 30 tane falandı. Kavak tarafındakilerde var onlar fotoğrafta görünmüyor.

hüseyin önlerinden geçtim işe gelirken günaydın mesajınada yazdım hatta sabah 27 taneydiler
Bul
nıhat azalmışlar kara kayıklarmı onlar boğazın devamlı kayıkları
Bul
Hepsi gırgır Abi. Cepten çektim. Bir de mesafe 6 km. Ondan küçük görünüyorlar.
Bul
AFALA yazdı:nıhat azalmışlar kara kayıklarmı onlar boğazın devamlı kayıkları

evet abi hüseyinin dedigi gibi koca koca gırgırlar
Bul
lüfer hakikaten marmara ereğlisinde şu an bende bu bilgileri aldımazda olsa güney sahillerindede tutuluyor geçen gün gemliğe yüklü miktarda lüfer gelmiş
Bul
gemlik körfezinin gırgırları dahil tekirdağ tafarlarında vay vay vay şu sonrarı iat edeni öpmek gerekir hakikaten
Bul
adamlar okyanus için icat ediyor. bizimkiler boğazda - iç denizlerde kullanıyor.
Bul
japonyada bizim şu an iç denizlerde kullandığımız gelişmiş sonarlar yasaklandı biliyormusunuz?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lüfere gel..... AFALA 24 3,451 14-09-2007, 19:07
Son Yorum: Boğaziçi
  zargana ya devam ama ??? jumbo160 7 2,232 09-10-2006, 20:15
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi