Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zargana ya devam ama ???
kartalda zargana var ama bol miktarda devriye gezen yunuslar var ne yapsak acaba tabii bir şey yapmıcaz onlar denizlerin efendisi herkeze rast gelsin
Bul

O denizlerin efendileri kendi ağırlıklarının 3 katı malı götürüyorlar.onlarında gözünün yaşına bakmamak lazım.
Bul
Denizde orkınos kalmadı marmarada birde yunus bittimi ne olacak denizin hali bilen varmı?:0520:
Bul
bugünde balkondan bi baktım abi yaklaşık 30 kadar yunus altını üstüne getirdiler kıyının...
Bul
bu saban batık geminin ordaydım kartallı saat 07 de hazırlıklarımı yaparken bi sesler duydum bir baktım ki 5 adet yunus devriyedeler neyse ki yarım saat yoktu zargana ve günü kurtardım saat 10 a kadar yaptı yaşasın yunuslar gaddar olmamak lazım onlar denizlerin efedisi ya köpek kabalığı gelse kıyılarımıza katliyam olur allah korusun varsın yunuslar gelsin herkeze rast gelsin
Bul
jumbo160 senin sözlerine tamamen katılıyorum yunuslar denizin efendisidir denizin polisidir yunuslar bizim buradada çok var buda denizin bildiğim kadarı ile denizin temiz olduğu göstergesidir yunuslar genellikle temiz sularda gezerlermiş.

rasgele
Bul
Ali abi bu aralar müthiş yunus var....geçen akşam fikolarla karagöze takılırken 4 tane yunus resmen show yaptı...gelde hayran olma bu balıklara...bir keresindede karasuda yaklaşık 20 tane yunus kefalleri öyle bir sıkıştırmıştıki o canım rus kefalleri (biz nataşa deriz arkadaşlarla aramızdaSmile) sarıkulaklar kendilerini yunuslardan kurtarabilmek için dalgayla beraber kuma atmışlardı...bizde yorulmadan epey balık almıştık :0507: yerliler bir adada yunusları eğitmişler ve beraber avlanıyorlardı belki seyredenler vardır...oda müthiş bir avdı....neyse hepinize rastgele
Bul
(O denizlerin efendileri kendi ağırlıklarının 3 katı malı götürüyorlar.onlarında gözünün yaşına bakmamak lazım. )  Sevgili arkadaşım TURNA

Bizler kendi ağırlığınınüç dört katı balık yiyen yunuslarımızla uğraşacağımıza kaçak avcılık yapan dinamitle balık avlayan zehir kullanan elektirik kullanan insanlarla % 10 daha fazla uğraşsak inanıyorumki şu an yakaladığın ve yakaladığım balığın 5-6 katını fazla yakalarsın yakalarım.
Öncelikle Yunusların dogal dengeyi korudugunu unutmayalım,denizimizin temiz ve bereketli olmasından dolayı bizim ülkemizi seçiyorlar.

Demek istediğim şudurki Denizimizi göllerimizi kirleten insanlarla uğraşalım 100-200-500-1000 hatta 10,000 yunusun yediği balıgın, denize zehirini salan 1 fabrikadan daha az balık tükettiğini ve gelecek nesillerimizide etkilediğini unutmayalım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lüfere devam ..... AFALA 33 5,148 21-10-2007, 00:32
Son Yorum: Boğaziçi
  zargana başladı jumbo160 6 2,353 14-08-2006, 00:11
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi