Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüfere gel.....
anadolu ve rümeli ince lüfer akmaya başladı arkadaşlar balıklar cok başi kara akıyor....
Bul
eyvallah reis bizim buralara ne zaman düşer (tabii sizden kaçanlar)
Bul
nerede reis kimse lüfer tutamıyor tezgaha gelmiyor daha balık
Bul
nihat dün sabahtan beri akan bir balık var bası kara gidiyor balık kıyıdan oltacılar bile tutuyorlar gece anadolu tarafında rumeli de akıyor biraz balıklar cıkıyor balıklar biraz sarıkanattan kaba zargana ile tutuyorlar uzun olta....
adres istıyorsan vereyim ...
Bul
yalova tatar yazdı:eyvallah reis bizim buralara ne zaman düşer (tabii sizden kaçanlar)

abi yakındır düsecek balıklar bugün yarın sitelerin onu yapar senın oralar...
arkadaşlarla konusuyorum iştavrıtın içinde yok daha oralarda oldumu uyandırırım seni...
Bul
reis kıyıdan nerelerden alınıyor o önemli şu anda siteden gidebilecekler gider yavaş yavaş sahilde denemelere başlıyalım o zaman
Bul
afala yazdı:
yalova tatar yazdı:eyvallah reis bizim buralara ne zaman düşer (tabii sizden kaçanlar)

abi yakındır düsecek balıklar bugün yarın sitelerin onu yapar senın oralar...
arkadaşlarla konusuyorum iştavrıtın içinde yok daha oralarda oldumu uyandırırım seni...

dört gözle bekliyoz burda bizde lüfer haberlerini limana uğruyom devamlı artık istavrit bile azaldı millet nerdeyse izmarit yiyecek valla hazır kıt-a bekliyom
Bul
cengiz abi lüfer sizin oraya bugün yarı düşerse, bizede tek tük gelir.tezgahlarda pek boy göstermez.nadirdir yani.inan daha tadını bile bilmem.
Bul
maltepe sahılden alıyorlar fenerbahcede olabilir ama banko maltepe vondurlent önü diyorum...
Bul
SerenaY66 yazdı:cengiz abi lüfer sizin oraya bugün yarı düşerse, bizede tek tük gelir.tezgahlarda pek boy göstermez.nadirdir yani.inan daha tadını bile bilmem.

ilker cinekopla aynı tadı güzel ızgara oluyor....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lüfere devam ..... AFALA 33 5,148 21-10-2007, 00:32
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi