Yorumları: 6,533
Konuları: 144
AFALA yazdı:balıklar tekirdağı buldu arkadaşlar.....
Reis çok faydalı bilgi balık dün akşam güzelce cıvarındaydı bu akşamda silivri -m. ereğli girişine kadar gelmiş ereğli çıkışında yok 70 e yakın gırgırda peşinden Tekirdağ dakiler yarın sabaha mutlaka zarganasıyla hazır sabahtan balığı kaçırmasınlar derim
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Harun yazdı:AFALA yazdı:balıklar tekirdağı buldu arkadaşlar.....
Reis çok faydalı bilgi balık dün akşam güzelce cıvarındaydı bu akşamda silivri -m. ereğli girişine kadar gelmiş ereğli çıkışında yok 70 e yakın gırgırda peşinden Tekirdağ dakiler yarın sabaha mutlaka zarganasıyla hazır sabahtan balığı kaçırmasınlar derim
evet harun herkez pesinde gıttıyı yeri kurutuyor yetisemiyoruz ona ...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Reis bayramın 1. günü 1 akış şimdide 2. akış oldu bu iyi değil böyle akacağına parti parti aksaydı eylenerek meralanarak sizede bizede iyi gelirdi
Yorumları: 891
Konuları: 60
Maşşalah akıyor mübareek, bigün şunlardan birini bi yakalamak nasib olsun, söz olsun bi fakiri sevindiricem
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Lüfer Tekirdağ'ı bulduysa kestirmeden Çanakkale'yi geçecek herhalde.Körfeze uğramadığına göre yarın Tatar'la istavrite talim ederiz artık..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
silivri eregli arası durduk seyrettik zaten haber gelmişti heryerde tekneler sarmış.
güzelcede çay bahçesinde aldık haberi 70 tekne geçmiş tekirdaga dogru lüferlerin vay haline
Yorumları: 913
Konuları: 30
geçişler az sayıda ve hızlı oluyor galiba dün akşam gırgırlar etrafımızda çok dolaştı ama ağ salmadılar balık var ama onlara göre az gibi
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
sonarlar olmasa çok merak ediyorum böyle amansız takip nasıl olurdu. balığın kurtulma şansı hiç yok malesef.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
eşginamavruşgil yazdı:ozansel yazdı:Selamlar. Bogazdan akıyor fakat bizim oltaya takılmıyor arkadaş.Akşam avcılar tarafına cıkıyım.Bilğin için sagol .RASĞELE...
Abi sen avcılara ben gürpınara gece sonuçları burada paylaşalım.
Gürpınardan başladım mimar sinandan çıktım. Bu arkadaşlar heralde açıkta takılıyor. YOK YOK YOK.
(Kendi kendine cevap vermekte ilginç oluyomuş yahu
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serkan silivriden ötede bütün tekneler dün eregliden gelene kadar heryerdelerdi güzelcede çay içerken haberleri oradaki bir balıkçıdan aldık en sonunda 70 e kadar saydım bıraktım dedi herkes tekirdag tarafına akmış