Yorumları: 523
Konuları: 1
sen hep böyle yapıyorsun zaten balık yok diyorsun kuzucukların boyunda levreği çıkarıyorsun o kafa dağıtmayı ben başka türlü yapıyordum oltaları attığım zaman geriye kopmuş olarak gelecek yere olta atardım oradaki kayalara aklına gelen ne tür uygunsuz kelime gelirse onları sıralar kopacağını bildiğim oltaları ne şekilde olursa olsun deşarj olmuş olarak eve giderdim yenileri nasip olsun sevgiyle ve sağlıkla kal
Yorumları: 313
Konuları: 14
doktor yazdı:Kamil tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın maaşallah bilgi paylaşım için de teşekkürler rastgele.
iyileri nasip olsun..rastgelsin..
Yorumları: 313
Konuları: 14
tugayerdogan yazdı:sen hep böyle yapıyorsun zaten balık yok diyorsun kuzucukların boyunda levreği çıkarıyorsun o kafa dağıtmayı ben başka türlü yapıyordum oltaları attığım zaman geriye kopmuş olarak gelecek yere olta atardım oradaki kayalara aklına gelen ne tür uygunsuz kelime gelirse onları sıralar kopacağını bildiğim oltaları ne şekilde olursa olsun deşarj olmuş olarak eve giderdim yenileri nasip olsun sevgiyle ve sağlıkla kal
olta koparmakta bi deşarj tabi..
güzelleri nasip olsun..rastgelsin..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bu konuyu kaçırmışım,belki de diğeriyle karıştırmışımdır,neyse.
Herkes kısmetine koşar.nasibin seni dürtmüş.Levrekler şahane,ellerine ,kollarına sağlık.
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
offf offf balıkların güzelliğine