Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sapanca sazan avimiz
Mustafa bey çok güzel av olmuş sizden ricam sazanda kaçlık makina kaçlık misina ve kamış boyu ne kadar olmalı ideal ölçüleri olmalı cevaplarsanız çok sevinirim şansınız bol olsun
Bul
Tebrik ederim, ellerinize sağlık. Daha bol trofeleriniz olsun dilerim. Rastgele.
Bul
Öncelik ile ekibi;
Anaç balıkların yöre balık popülasyonunu canlı kalmasına katkılarından dolayı,uyguladığınız sportif balıkcılık sisteminizden,
Avcılık ve deneyim birikimlerinizin paylaşımınızdaki cömertliğinizden dolayı sizleri gönülden kutlar ;
Kazsız belasız nice güzel paylaşımlarınızı bekleriz.

[Resim: 2067c9a3b42f97500dae45cbe63439d3.jpg]

[Resim: a83659625b52ec31b90436e86dc7944f.jpg]
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bul
LeVrEkCi yazdı:konuya 15 kg luk sazanın salınma videosu eklenmiştir.iyi seyirler.

Nihat teşekkür ederiz.Eline sağlık.

yycolak yazdı:sizin bu tutkunuza hayranım mustafacım.elinize sağlık.o koca balıklar hep sizinle olsun tebrikler.

Yalçın abi teşekkür ederiz.Bu tutkuyu devam ettirelim istiyoruz.Lakin iç sular da sazan popilasyonu sürekli azalmakta.Buna çareler aranmalı.Sazanın bitmesi demek iç sularımızın daha da kirlenmesine yol açar.Bunu insanlara anlatamıyoruz.Sazan biterse tutkumuz da biter. RolleyesRolleyes

serdar42 yazdı:Mustafa bey çok güzel av olmuş sizden ricam sazanda kaçlık makina kaçlık misina ve kamış boyu ne kadar olmalı ideal ölçüleri olmalı cevaplarsanız çok sevinirim şansınız bol olsun
İlginize teşekkür ederiz.
Ne tür avcılık yapıyorsunuz.Bunu bilmeden size yardımcı olamayız.Şamandıralımı yoksa dip avcılığımı. Bunu yazarsan yardımcı oluruz.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
Ergun ŞİRİN yazdı:Öncelik ile ekibi;
Anaç balıkların yöre balık popülasyonunu canlı kalmasına katkılarından dolayı,uyguladığınız sportif balıkcılık sisteminizden,
Avcılık ve deneyim birikimlerinizin paylaşımınızdaki cömertliğinizden dolayı sizleri gönülden kutlar ;
Kazsız belasız nice güzel paylaşımlarınızı bekleriz.

[Resim: 2067c9a3b42f97500dae45cbe63439d3.jpg]

[Resim: a83659625b52ec31b90436e86dc7944f.jpg]
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Güzel dilekleriniz için teşeşkür ederiz.
murki yazdı:Tebrik ederim, ellerinize sağlık. Daha bol trofeleriniz olsun dilerim. Rastgele.
İnşallah diyelim.Çok teşekkür ederiz.
[/COLOR]
Bul
mustafa elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler arkadaşlara selam rast gele.76Alkis
Bul
serdar42 yazdı:Mustafa bey çok güzel av olmuş sizden ricam sazanda kaçlık makina kaçlık misina ve kamış boyu ne kadar olmalı ideal ölçüleri olmalı cevaplarsanız çok sevinirim şansınız bol olsun

MERHABA SERDAR BEY
sazanda markaya gore değişir ama 50 lik yada 5000 lik (diye olçu belırtılır) den baslayan veya daha buyuk baitruunner - QD - FD özellikli makina tercıh etmenızı tavsıye ederim. makına devır oranı 4.3. oranları ıle baslarsa ıyı olur.
misina 0.33 ile 0.40 arasında bır kalınlıgı secmenızı tavsıye ederım.misinaya ilave olta uzunlugunun 2-2.5 kadar da shocleader ısmı verılen daha saglam ve esnek misinanın işini kolaylastıran bir misina çeşidi ilave ederseniz ıyı olur.
kamıs boyuna gelınce sazan ıcın uretılen kamıslar ıkı parca ve nadıren 3 parca kamıslardır. uzunlukları son yıllara kadar 360 ve 390 dı;son 3 yıldır 3.75 ara boy ureten markalar var. bırde 3.00 ve 2.70 uretılen kamıslar var bunlarda genellıkle akarsu da sazan avlayanlara ve tasıma kolaylıgı arayan avcılar ıcın uretılen kamıslardır.
Bul
bucalıfikret yazdı:mustafa elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler arkadaşlara selam rast gele.76Alkis

Aleykümselam. Teşekkür ederiz,çok sağolun.
[/COLOR]
Bul
Mustafa abi yine harika bir av yapmışsınız. Özlemiştim raporlarınızı. Tüm ekibi kutlarım. Alkis

Yer seçimi konusunda söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Maalesef çoğu sazancı için yer seçiminde balık 2. planda kalıyor. Bu benim için de öyle.
Sazanları özledim...
Bul
Mustafa bey dip avcılıgı yapıyorum göl ve barajlarda avlanıyorum.çift kalamalı makinalar hakkındaki fikrinizide merak ediyorum. şu an degil ama ileride birde şamandıralı olta edinecegim. ama şu an dip avcılıgı için fikir edinmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,881 27-12-2014, 11:57
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 6,198 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 6,102 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 6,329 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,636 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,969 19-02-2012, 23:54
  2011 Sazan sezonu açılışımız. Mustafa DEDEMLİ 51 10,432 03-01-2012, 21:22
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi