01-09-2015, 00:04
Saolasın ali.kısmeti kovalamak lazım ☺
28\08\2015 levrekci levrek avı
|
01-09-2015, 00:04
Saolasın ali.kısmeti kovalamak lazım ☺
Adaşım maşallah. Levrek çok güzel görünüyor. Daha büyükleri gelsin inşallah.
Owner iğneler güzel iğneler. Ama halkayı açarken ısıtmazsan kırılıyor. (Lüfer için) denizde 3 defadan fazla kullanınca oksitlenip özelliğini kaybediyor. Bu sene için yinede 10-15 takım yaptım bu iğneden. Ben busene lüfer için Youvella 1372 No:1/0 Siyah Karbon Uzun Pala Delikli iğne deneyeceğim. İğne güzel görünüyor. aynı zamanda ince, damaklı. balık takılırsa kurtulma şansı yok ![]() Geçen yıl CANELLE kullandım ama busene oda bozdu iğnenin kalitesini.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE] nihatkr yazdı:Adaşım maşallah. Levrek çok güzel görünüyor. Daha büyükleri gelsin inşallah. adaşım her geçen gün yeni şeyler çıkıyor,yenileri buldukça deniyoruz ve en iyisi neyse kulanıyoruz.tüm arkası halkalı kancaları ısıtarak açıp kapatıyorum yoksa çoğu kırılıyor hemde kırılmasa bile zor açılıyor.oksitlenmenin tek çözümü avdan sonra tatlı suyla yıkayıp teknede bırakmamak ki bu benim için çok zor.tekneden eve hiçbirşey taşımak istemiyorum.zaten motor tak çıkart canım çıkıyor birde eşya taşımıyorum ![]() youvella yı senden duydum daha görüp deneyemedim,bi bakiim alıp denerim en kısa zamanda. saolasın adaşım. ![]() not:youvellayı sipariş verdim,gelir 1-2 güne ![]()
01-09-2015, 14:23
rusan yazdı:Maşallah Nihat abi harika bir levrek almışsın saolasın rusanım ![]()
04-09-2015, 11:43
nihat abi konuşturmuşsun gene yeteneğini.3oltayı birden idare etmek yer babayiğidin harcı değildir
![]()
04-09-2015, 14:32
maceratorr yazdı:nihat abi konuşturmuşsun gene yeteneğini.3oltayı birden idare etmek yer babayiğidin harcı değildir 3 olta oldumu bazen diğer takımları feda etmek gerekebiliyor,hele kayalıkta büyük bir levrek gelince motoru boşa alırsam diğer takımlar takılabiliyor,ben genelde rolantide yola devam ediyorum,balık büyükse herşeyi göze alıp boşa alıyorum ![]()
04-09-2015, 20:03
Ooo reis afiyetle götürmüşsün balığı.yakalaması, tutması,ve de yemesi güzel olmuş.
bundan sonra daha çok çalışırsan,daha büyüğünü tutarsın,sofran kalabalık,karnın tok,ÖDÜLün elinde olur. ![]() ellerine sağlık, her daim denk gelsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|