Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28\08\2015 levrekci levrek avı
Duvar örme,fayans döşenmesi,derzi derken arada yemeklik istavritimi tutup dönüyorum ama aklımda geçen hafta tuttugum lüferler var.
Geçen hafta cuma sabahı 5 te açılmaya niyetlenildi ama uyku tatlı gelince ancak 10 gibi açılabildim.Önce zarganaya dolaşıp 2 zarganayı zor da olsa tutabildim.
fenerde önce raglou larla dolaşmaya başladım.sağdan ve soldan kamışlara roglouları bağlayıp saldım,el oltamdada kurşun takıp raglouyu salıp başladım dolaşmaya.
kayalara paralel 1 metre yanlarından giderken el oltama levrek yapıştı.önce lüfer olabilirmi diyerek 1-2 kulaç çekmemle baktımki balık hem çok ağır hemde üste çıkıp zıplamıyor.1-2 saniye içinde levrek oldugunu anlayarak başladım kalamaya.balık bi gitti geldi ama fazlada zorluk çıkartmadı.kayalara yakın oldugum için kafayı bırakmıyorum.bir yandanda kamışlardaki takımlarda gözüm.
yavaş yavaş balığı teknenin yanına getirip kepçeyle doğru livara GulumseSeerf
sonrasında merayı kayaların içinden dışından 7-8 turlasamda 2. bir vuruş olmadı.
akşamına balığın bir kısmıyla güzel bir buğulamma yapılıp yenildi.kalan kısmıda haftaya artık Seerf
aynı gün akşam ve ertesi gün sabah akşam dolaşsamda balık alamadım.cumartesi günkü 3.4 marmara ereğlisi denizde olan deprem dolayısıylamıdır bilmiyorum ama istavrit bile çıkmadı.
haftaya devam edeceğim kısmet olursa.
herkese rastgele.
mera:tekirdağ
takım:uzun olta kurşunlu ve kurşunsuz raglou

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok güzel bir balık almışsın Nihat abi AlkisSeerfAlkis on numarada tepsiye yatırmışsın bereketin daim olsun. Alkis

Sana bişey soracağım, şimdi bu balığın oralarda olduğunu bilsen yinede raglo ilemi balığı kovalardın?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Serkan bu balık orada herzaman var bundan eminim.bunu tuttuktan sonra biraz daha dolaştim,ertesi gün 1 roglou 2 degisik rapala ile dolaştım.zarganayla hem kayaların üstünde kurşunsuz hemde derinde kurşunlu dolaştım.kaya yakınlarına spinle degişik rapalalarla at çek denedim.birtek küçük ispari veya izmarit bulamadığım için deneyemedim.
Roglou ile eskiden çok levrek alıyorduk,uzun zamandır denemiyordum.lüferleri tuttugum gün kayaların üstündeki ziplayan balıklari görünce en mantıklı roglou geldi ve başarılıda oldu.rapala o suda gezdirmen çok zor çünkü 2m ila 0.50 cm arası derinliklerde kaya üstünde dolaşıyorum yani rapala çok takılır.
Bul
Tebrikler abicim paşa hayırlı olsun rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:Serkan bu balık orada herzaman var bundan eminim.bunu tuttuktan sonra biraz daha dolaştim,ertesi gün 1 roglou 2 degisik rapala ile dolaştım.zarganayla hem kayaların üstünde kurşunsuz hemde derinde kurşunlu dolaştım.kaya yakınlarına spinle degişik rapalalarla at çek denedim.birtek küçük ispari veya izmarit bulamadığım için deneyemedim.
Roglou ile eskiden çok levrek alıyorduk,uzun zamandır denemiyordum.lüferleri tuttugum gün kayaların üstündeki ziplayan balıklari görünce en mantıklı roglou geldi ve başarılıda oldu.rapala o suda gezdirmen çok zor çünkü 2m ila 0.50 cm arası derinliklerde kaya üstünde dolaşıyorum yani rapala çok takılır.

Abi ben balık oldumu bildiğin çay kaşığınada aksiyonu ver onunlada alırsın demek istiyorum Wink tabi canlının her zaman artısı vardır o ayrı.

Kayalarda kullandığın ucuz rapala dan sonra balıkçılığa bakış felsefem değişti Siyirdim ama kanca veya zoka konusunda asla taviz vermemekten yanayım Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi ben balık oldumu bildiğin çay kaşığınada aksiyonu ver onunlada alırsın demek istiyorum Wink tabi canlının her zaman artısı vardır o ayrı.

Kayalarda kullandığın ucuz rapala dan sonra balıkçılığa bakış felsefem değişti Siyirdim ama kanca veya zoka konusunda asla taviz vermemekten yanayım Seerf

her zaman dediğim gibi serkan,levrek hareket eden herşeyi merak eder atlar,yeterki hareket eden sahte düzgün hareket etsin,aksiyonu düzgün olsun.
iğnenin kralını furkan saolsun tavsiye etti bende aldım.resimini ekliyorum ucuna baksana,kanca çok keskin direk giriyor ve çıkarmsı zor oluyor.lüferdede levrektede kancayı zor çıkarttım.paladaki çıkıntılar çok işe yarıyor.ince ve sağlam.bu kancadan sonra uzun oltada başkasını kullanmam.roğloduda pala içeride kaldığı için 2-3 lüfer düşürdüm ama 5 de tuttum.uzun oltada kesinlikle düşürmüyor.furkan bu kancayı kullanmaya başladığımdan beri balık düşürmez oldum diyerek bana tavsiye etti saolsun.zokadada jig head tavsiye etti onuda çok beğendim.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler abicim paşa hayırlı olsun rastgele...

eyvallah muratım saolasın Seerf
Bul
nihat abi tebrikler süper bir av olmuş,bu paşalardan burdada var,tekne ile hiç denemiyoruz.bu raglou ve canlı sırtı yı mutlaka denemem lazım.raglou ile 1 kg luk levrek yakalamışlığım varSmilemilanur yakalarken denk gelmişti.valla deniyecem en yakın zamanda.şansın daim olsun abicim.not :tepside fena olmuş ama.Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Aytekin özellikle sabah suyunda kayalık bölgelere yakı gezersen balık alma şansın artar.rogllou iyi hir sahtedir.rapalada roglouda sırtıda verimlidir.teşekkür ederim sanada rastgele.
Bul
abi maşallah yine kısmetini almışsın,hemde ne kısmet büyük ikramiyeAlkisAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,733 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,316 29-12-2016, 08:49
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,590 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,767 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,413 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,228 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,171 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,220 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,755 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 2,959 15-01-2016, 08:45

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi