Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyı balıkçılığı hakkında yardım
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sabah 5 akşam 9 deli gibi kendi işimle meşgul olduğumdan ötürü artık biraz da olsa şu işkolikliğimden kurtulup hobi amaçlı bir kaç saatimi hobi amaçlı balık tutmaya ayırmak istiyorum

Bu konuda detaylı bir şekilde araştırmak istesem de bir türlü nereden başlayacağıma karar veremedim, bu konularla ilgili detaylı bir rehber var mıdır mesela kıyı balıkçılığı için olta, dışında alet edevatlar ne gereklidir?

Ben başlangıç amaçlı dam steelpower 390 alarak başlamayı planlıyorum bunun dışında olta olarak henüz net bir bilgi bulamadım.

Vereceğiniz cevaplar veya göstereceğiniz yön benim için çok öne önemlidir, ilginiz için şimdiden teşekkürler.
Bul
Aramıza hoşgeldin Can,İstanbulda kıyı avcılığını genelde İst.boğazında yaptığınızdan orada avlanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Keyifli avlar dilerim Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
can aramıza hoşgeldin,
istanbulda ne tarafta av yapacaksın?
boğazdamı sahil şeridindemi?
o kadar çok teferruat varki bunları en aza indirmek için bu bilgiyi öğrenmemiz lazım.
boş zaman yakalarsam konu açıp yeni başlayanlar için ayrıntılı bir klavuz hazırlasam iyi olacak.
Bul
hoş geldin kardeşim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:can aramıza hoşgeldin,
istanbulda ne tarafta av yapacaksın?
boğazdamı sahil şeridindemi?
o kadar çok teferruat varki bunları en aza indirmek için bu bilgiyi öğrenmemiz lazım.
boş zaman yakalarsam konu açıp yeni başlayanlar için ayrıntılı bir klavuz hazırlasam iyi olacak.

Hoşbulduk, karaköy sahilinde bir kaç kişiye denk geldiğimden ötürü o taraflarda veya Anadolu hisarının o taraflarda keyfe keder tutmayı istiyorum şimdilik öyle sahil şeritlerinde nerede ne var ne zamanlar uğramalıyım diye bir şey düşünmedim, düzgün bir şekilde olta ekipmanlarını alabilirsem belki bu konuda sizin tecrübelerinize dahi erişmek için gece gündüz araştırma yapabilirim.

Bu konuda rehberi bende bulamadığımdan ötürü yeni konu açma gereksinimi duydum, Google'dan sitenizi bulup da beğenenlerdenim, aranıza kabul ettiğiniz için ayriyeten teşekkürü borç bilirim. Smile
Bul
Anadolu hisarında avlanacaksan genelde çapari kullanmanı tavsiye ederim.istavrit için yeşil simli ince takımlar kullanabilirsin.kamışı 420 boyunda ve surf özellikli kamış alırsan daha uzak atışlar yaparsın.lineaeffe marka surf kamışları öneririm.üzerine surf kafa bir makinede uzak atışa yardımcı olacaktır.ilk başta çapariyle istavrit avına başlayabilirsin.bu aralar istavrit bol bol var.zaten balıkları tutup akşam evde pişirip yedinmi ayrıntılı malzemelere gireriz artık Gulumse
Bul
Anlaştık, ben ilk adım olarak malzemeleri bir güzel toparlayayım ondan sonrasında zaten kendimi kanıtlamaya başlayacağım. ))
Bul
Can Amatör Balıkçı ailesine hoşgeldin
Rasgele
Bul
can ailemize hoşgeldin konuyu takip et yorumlar gelmeye başlamış.Alkis76
Bul
Linaeffe Turnafresh aldım ama makine olarak iyi bir seçim yapamadım maalesef, Turnafresh atçek için güzel 100 lira civarında önerebileceğiniz bir makina var mıdır acaba?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,300 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Çadır Çubukları Hakkında rusan 6 1,284 07-05-2015, 08:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Çadır hakkında bilgi yaser2sultan 43 6,109 24-01-2015, 16:02
Son Yorum: HAŞİM77
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,529 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Birazcık Yardım :) ehlifurkan 7 2,320 20-09-2013, 17:40