Yorumları: 859
Konuları: 32
MANİSA'NIN Soma ilçesinin Bakır beldesinden doğup Manisa, Kırkağaç, Kınık ve Bergama ilçelerinden geçerek Çandarlı'da Ege Denizi'ne dökülen Bakırçay Nehri'nde kirliliğin artması ve havanın ısınmasıyla toplu balık ölümleri başladı. Ölçümlerde kirlilik oranlarının ölümcül sınıra ulaştığının saptanmasına rağmen hiçbir önlem alınmayan nehir, çevreye de zehir saçıyor. Bölgedeki 25 süt ve süt ürünleri tesisi, zeytinyağı ve salça işletmelerinin atık suları Bakırçay'a bırakılıyor.
milliyet
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yahu fıttırmak içden değil böyle haberleri duyunca bu insanlar bu memleketin insanları değilmi nehirleri yatakları kanalizasyon borusu gibi kullanıyorlar
İNŞAALAH ocaklarına incir ağacı dikilir
sadece üreticiler değil oranın çalışanı,halkıda duyarsız kendilerine zarar gelmesin diye ses çıkartmıyorlar ne olur yaw ötesinde ölüm yok ya verin el ele bak neler oluyor
Yazık yazık
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
İşte vatan haini bunlar...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sabah sabah haberi okuduğumda ilk iş buradan sizlerle paylaşmayı düşündüm. Ardından dur kimsenin sinirlerini pazar sabahı bozmayalım dedim ama sen haklıydın Marjan tepkisiz kalamazdık yeter diyoruz yeter
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
sorumsuzluk,vurdumduymazlık ne ararsanız var,sonucları da nehirlerimizin,caylarımızın bitişi
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harunun yazdıklarına katılıyorum yazıklar olsun
Yorumları: 765
Konuları: 45
ya kardeşim bu civarda yaşayan insanlar bunları hiç görmüyormu? neden gerekli müdahaleleri yapmıyorlar ben hala bunu anlamış deyilim.
Yorumları: 859
Konuları: 32
Ercan abi biz bunları konuşmazsak kim dikkate alacak... İç dünyamızda çatışmaya mı gireceğiz... Ben bu tür şeylere önem veriyorum. Çoğu yerde atık sular yüzünden yüzlerce çocuk çeşitli hastalıklara yakalanıyor ve maalesef küçük yaşta ölüyorlar... insan hayatı bu kadar değersiz olmasa gerek... Bence bu tür haberlerden hiçbirisini es geçmemek lazım...