Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi
Tüm balık dostlarına sevgiler saygılar..

Yeni bir av raponu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum..

Her zaman ki gibi cumartesi yemli çinekop avına gitmek üzere hafta içi plan yapmaya başladım yem için istavrit sıkıntısı olduğunu bildiğim için bizim mahallede perşenbeleri pazar kurulur eşime gündüzden pazardan bana istavrit bak dedim gündüzden bana telefon açtı pazarda istavrit çok küçük kilosu 7 tl birde dedim her zaman balık aldığım yer var oraya bak dedim orada iri istavrit varmış kilosu 15 tl dedi neyse ben akşam gelince bakarım dedim akşam işten eve geldim çantayı bırakıp soluğu balıkçıda aldım 15 tl olan istavrit kalmamış bitmiş Snifsinf 7 tl olan istavrite baktım valla adam nasıl satıyor bu balığı anlamadım balık resmen kendinden geçmiş neyse dedim cuma günü çaresine bakarım cuma öğlen gibi arkadaş aradı biraz sohbetten sonra yarın balığa gideceğim dedim ama istavrit bulamadım dedim oda kemerburgazda bir iş için gitmiş tam karşımda balıkçı var dedi bir sorsana dedim istavrit varmı diye neyseki varmiş 1 kilo al dedim akşam alırım ben senden dedim akşam istavritleri arkadaştan aldım cumartesi sabah kalender'in yolunu tuttum sabah 04.00 da vardım baktım tıklım tıklım bir yer bulup sıvıştım cuma günü akşam hiç balık yapmamış bir arkadaş vardı gece saat 01.00 da geldim dedi daha tek bir vurş alamadım dedi moralım bozuldu neyse dedim inşallah yapar balık diyerek takımı hazırlayıp denize bıraktım yarım saat tık yok yarım saaten sonra ilk balığı aldım ondan sonraki vakitlerde balık yapmaya başladı sonuç olarak cumartesi gittim balık avında resimlerde gördüğünüz balıkları aldım herkeze bol avlar dilerim...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun serdal,cumartesi gündüz herkes çapari ve rapalayla kovaları doldurmuş diye haber geldi,tv lerde haber yaptılar.balık an an çok bol yapıyor ama o anı yakalamak önemli.afiyet olsun,rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun serdal,cumartesi gündüz herkes çapari ve rapalayla kovaları doldurmuş diye haber geldi,tv lerde haber yaptılar.balık an an çok bol yapıyor ama o anı yakalamak önemli.afiyet olsun,rastgele.

nihat abi selam..

doğru çapari çok yaptı ama kurşun 150 gr salla vurdura vurdura çek buna kol dayanmaz valla ben yemli yapmayı seviyorum hem sende bilirsin çaparide çinekop avlarsın sarı kanat yada lüfer gelmez gelsede şans yemlide sarı kanat ve lüfer alma şanşın daha kuvvetli ve yanımdaki arkadaş lüfer aldı o yüzden her zaman yemli tercihim belli bir saatten sonra yemli atan 2 kişi kaldık sonra çapariden bıkanlar yorulanlar yemliye döndü birde çapari atılan yer çok kalabalık oluyor bilen bilmeyen karma karışık bir şey az olsun benim olsun felsefesi..
Bul
kalabalık ve ağır kurşun konusunda haklısın,kurşuna yapacak birşey yok kollar alışıyor artık,kalabalığa ben girmiyorum,herzaman uzak duruyorum.sanki sadece balık orada varmış gibi düşünüyor insanlar ama ben uzak duruncada balık alabiliyorum.bu hafta biraz araştırdım,sarıyer tarafında çok güzel biryer buldum eğer balık yaparsa sessiz sakin harika bir yer.bende yemliyi sevemedim bir türlü,at kurşunu oturt başında bekle,yem kes yem tak çıkart bana göre değil Gulumse.birde çaparide balık yaptımı 3 er 5 er geldimi çok zevkli oluyor.Gulumse
Bul
Bereketli olsun serdal çok güzel av olmuş resimler her şeyi ifade ediyor rasgele.76
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ohoooo maşallah,hafta sonunu dört gözle beklediğine değmiş.
ellerine sağlık,bereketli olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler serdalcım zevkli ve bereketli bir av olmuş.balıklar çok güzel görünüyor..eline sağlık kardeşim.afiyetle.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun serdal çok güzel av olmuş resimler her şeyi ifade ediyor rasgele.76

haşim bey iyi dilekleriniz için teşekkürler daha iyileri sizin olsun inşallah..
Bul
tahsinmersin yazdı:ohoooo maşallah,hafta sonunu dört gözle beklediğine değmiş.
ellerine sağlık,bereketli olsun.

tahsin abi selam..

valla bu sene çinekop-sarıkanat-lüfer güzel yaptı daha bakalım ne zamana kadar devam edecek daha güzel avlar sizin olsun inşallah..
Bul
yycolak yazdı:tebrikler serdalcım zevkli ve bereketli bir av olmuş.balıklar çok güzel görünüyor..eline sağlık kardeşim.afiyetle.

yalçın abi selam..

iyi dileklerin için teşekkürler ben bu sene aldığım balığı önceki senelerde hiç almadım bir tek 2001 senesinde bu kadar çinekop yaptı ondan sonraki senelerde böyle bol av olduğunu hatırlamıyorum inşallah daha devam eder..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.3.2014 tahsinm.sargoz tahsinmersin 25 2,618 19-03-2015, 11:11
Son Yorum: tahsinmersin
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,266 17-12-2014, 04:26
  dişli sezonunu açtım 29.09.2014(Eminönü) monawar 28 4,413 05-12-2014, 12:45
Son Yorum: orhanekmekci
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,269 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,687 02-12-2014, 00:22
  04\11\2014 levrekci sarıkanat avı LeVrEkCi 23 3,884 12-11-2014, 08:47
Son Yorum: Cahit Acun
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,541 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  TahsinMersin-Levrek-18.9.2014 tahsinmersin 29 3,016 23-09-2014, 09:32
Son Yorum: murki
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 3,921 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  Özlemişim ! ( mariner8 , 6/8/2014 ) mariner8 17 2,751 20-08-2014, 23:24
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi