08-12-2014, 10:38
Tüm balık dostlarına sevgiler saygılar..
Yeni bir av raponu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum..
Her zaman ki gibi cumartesi yemli çinekop avına gitmek üzere hafta içi plan yapmaya başladım yem için istavrit sıkıntısı olduğunu bildiğim için bizim mahallede perşenbeleri pazar kurulur eşime gündüzden pazardan bana istavrit bak dedim gündüzden bana telefon açtı pazarda istavrit çok küçük kilosu 7 tl birde dedim her zaman balık aldığım yer var oraya bak dedim orada iri istavrit varmış kilosu 15 tl dedi neyse ben akşam gelince bakarım dedim akşam işten eve geldim çantayı bırakıp soluğu balıkçıda aldım 15 tl olan istavrit kalmamış bitmiş
7 tl olan istavrite baktım valla adam nasıl satıyor bu balığı anlamadım balık resmen kendinden geçmiş neyse dedim cuma günü çaresine bakarım cuma öğlen gibi arkadaş aradı biraz sohbetten sonra yarın balığa gideceğim dedim ama istavrit bulamadım dedim oda kemerburgazda bir iş için gitmiş tam karşımda balıkçı var dedi bir sorsana dedim istavrit varmı diye neyseki varmiş 1 kilo al dedim akşam alırım ben senden dedim akşam istavritleri arkadaştan aldım cumartesi sabah kalender'in yolunu tuttum sabah 04.00 da vardım baktım tıklım tıklım bir yer bulup sıvıştım cuma günü akşam hiç balık yapmamış bir arkadaş vardı gece saat 01.00 da geldim dedi daha tek bir vurş alamadım dedi moralım bozuldu neyse dedim inşallah yapar balık diyerek takımı hazırlayıp denize bıraktım yarım saat tık yok yarım saaten sonra ilk balığı aldım ondan sonraki vakitlerde balık yapmaya başladı sonuç olarak cumartesi gittim balık avında resimlerde gördüğünüz balıkları aldım herkeze bol avlar dilerim...
Yeni bir av raponu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum..
Her zaman ki gibi cumartesi yemli çinekop avına gitmek üzere hafta içi plan yapmaya başladım yem için istavrit sıkıntısı olduğunu bildiğim için bizim mahallede perşenbeleri pazar kurulur eşime gündüzden pazardan bana istavrit bak dedim gündüzden bana telefon açtı pazarda istavrit çok küçük kilosu 7 tl birde dedim her zaman balık aldığım yer var oraya bak dedim orada iri istavrit varmış kilosu 15 tl dedi neyse ben akşam gelince bakarım dedim akşam işten eve geldim çantayı bırakıp soluğu balıkçıda aldım 15 tl olan istavrit kalmamış bitmiş
![Snifsinf Snifsinf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/snifsinf.gif)