Yorumları: 16,711
Konuları: 238
salih reis güzel antenli almışsın tebrikler daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
geçen sene ocak ayında darboğazen kısır zamanını yaşamıştı.darboğaz en güzel verimi kasımda veriyor,aralık sonuna doğru verim düşüyor.fabrikdadki arkadaşlarla vardiya vardiya olarak gittik.son gurup ocağın ilk haftası gitmişti.çoğu yakalamadan gelmişti.
sana değil genele bakmak lazım,50 kişi için kısır geçmiş.
maşallah san,sende farkını göstermişsin.ellerine sağlık.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Balık az olsa da mercanların maşallahı var Salih abi

Sazanları özledim...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
22-01-2014, 09:07
(Son Düzenleme: 22-01-2014, 09:15, Düzenleyen: Salih Reis.)
tahsinmersin yazdı:geçen sene ocak ayında darboğazen kısır zamanını yaşamıştı.darboğaz en güzel verimi kasımda veriyor,aralık sonuna doğru verim düşüyor.fabrikdadki arkadaşlarla vardiya vardiya olarak gittik.son gurup ocağın ilk haftası gitmişti.çoğu yakalamadan gelmişti.
sana değil genele bakmak lazım,50 kişi için kısır geçmiş.
maşallah san,sende farkını göstermişsin.ellerine sağlık.
Tahsin abicim insanlar videolarda seyrettiklerinin hayaliyle gidiyorlar maalesef, ben kalabalık gruplarla avlanmakta hoşlanmıyorum. iş arkadaşlarım benim balık avına olan ilgimi bildikleri için çok ısrar ettiler yoksa gitmeye hiç ama hiç niyetim yoktu. Kıramadım gittim.
raporda yazdığım gibi gidecekler bir kez daha düşünsün !
senin güzel raporlarına hasret kaldım. inşallah yakında görürüz.

Karaburun yeni limanda levrek avı yapanlarla konuştum bu sene çok kısır geçtiğini söylediler bilgine.
rusan yazdı:Balık az olsa da mercanların maşallahı var Salih abi 

Rusan kardeşim teşekkürler, sana daha güzelleri rasgelsin inşallah
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
[quote=Salih Reis]Tahsin abicim ..............
Karaburun yeni limanda levrek avı yapanlarla konuştum bu sene çok kısır geçtiğini söylediler bilgine.
Ahh Salihcim ahhh gümüldür den çeşmeye,çeşmeden karaburuna kadar her hafta değişik yerlerde avlanıyoruz.dediğin gibi bu sene çok kısır geçti.geçen ayki mordoğan levrek avı organızasyonunun sonucuda her şeyi gösteriyor.