Cuma günü çalışmamın son günüydü,akşamına arkadaşlar aradı,uykusuzluk ve iş yorgunluğuna rağmen gitmeye karar verdim,gece arabada biraz şekerlerim zaten cumartesi gecesi kuvvetli yağış vardı.en iyisi bu gece gitmekti.ekiple buluştuk erkenden yola çıktık,24;00 civarı oltaları atmıştık.hava çok bulutlu ıslatmayacak kadar bir kaç defa cisenti yaptı.arada bulutu sıyırdığında dolunay ortaya çıkıyordu.rüzgar kuzey-kuzey batı dan ara ara ince esiyordu.00 40 ta kefal oynamaya başladı,yaklaştırmak için yakın mazmoz yaptım.5-10 tane tutunca yoruldum deyip biraz mola verdim.borucu Mustafa nın yanında muhabbet ettim. 02;30 da tekrar ava başladım.kefalden başka arar ara sarpa geliyordu,başka balık vurmuyordu saat 04 e doğru çıplak dediğimiz balık yeme su yüzeyinden saldırmaya başladı,avucum kadar bu cıplakları salıyorum,tekrar tutuyorum.yakala-bırak yapıyorum.yorulduğumu hissettiğim için arabaya 1 saatlik şekerlemeye gittim.uyudum mu uyumadım mı anlamadım 1 saat sonra Mustafalar geldi.ufak balık harladı yem yetiştiremedik bizde toplandık dedi.mahmurluğumu görüp benim eşyalarıda topladılar.kovadaki balıklarımı saydı 20 kefal.6 tanesini gelen misafir arkadaşa verdim.sabah suyunu görmeden dönüşe geçtik.yolda yağmura yakalandık.
kefalleri daha evvel gitmiş gelmiş,artmış olan sülük gibi hamsilerle yakaladım.esas yemleride mazmoz yapmak durumunda kaldım.
5 no ikili el oltasıyla yakaladım.
Mis gibi evde uyumak varken sen kalk balığa git, seninki de iş mi be güzel abicim. Evde yatsan, arkadaşlar balıkta zaten seni uyku tutmayacaktı değil mi
kefaller süper, çok iyi balık almışsın Tahsin abicim tebrikler
daha niceleri rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]