Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstavrit İzmarit İspari ve Eşkina İçin Yemler Hakkında
Merhaba İstavrit İzmarit İspari ve Eşkina İçin Boru Kurdu Yemleri Satan Yerler buldum bu yemleri kullanmamı tavsiye edermisiniz.
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Bul
boru kurdu iyi bir yemdir kesinlikle tavsiye ederim.
Bul
İstavrit,izmarit ve ispari için buru kurduna yazık etme, istavriti çapari ile kolaylıkla avlarsın.İzmarit ve ispariye midye ve kurt,kum kurdu yeterli. Boru kurduna hayır diyecek balık yok, özellikle taze ise.Kurutulmuşları tazesi gibi iş yapmıyor.
Rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:İstavrit,izmarit ve ispari için buru kurduna yazık etme, istavriti çapari ile kolaylıkla avlarsın.İzmarit ve ispariye midye ve kurt,kum kurdu yeterli. Boru kurduna hayır diyecek balık yok, özellikle taze ise.Kurutulmuşları tazesi gibi iş yapmıyor.
Rastgele..

Kesinlikle hak veriyorum.İstavrit için basit 1 liralık çapariler bile yeterli.İzmarit ve ispari için en ideali midye yada ben fantezi yapmak isterim dersen karides..Boru kurdu hem zor hem de az bulunan bi yemdir.Değerini bilmek gerekir.
Bul
sadece eşkina için tavsiye edebilirim..diğerlerini midye içi ile 0.18mm/0.15mm takımla çok rahat yakalarsınız..ama hepsini bu yemle yakalayabilirsin..çok çekici bir yem..gece su altında parlayışıyla ve kokusuyla çok uzaktan balıkları oltaya çeker..oltan hareketsiz kalmaz..peki nerelerde bulunuyornmuş ben sadece spotta olduğunu biliyorum.rastgele..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:sadece eşkina için tavsiye edebilirim..diğerlerini midye içi ile 0.18mm/0.15mm takımla çok rahat yakalarsınız..ama hepsini bu yemle yakalayabilirsin..çok çekici bir yem..gece su altında parlayışıyla ve kokusuyla çok uzaktan balıkları oltaya çeker..oltan hareketsiz kalmaz..peki nerelerde bulunuyornmuş ben sadece spotta olduğunu biliyorum.rastgele..

Aynen bende orda Buldum Zaten kurutulmuş var Ama kurutulmuş Pek iş Yapmıyor diyorlar
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Bul
Sokrates yazdı:Aynen bende orda Buldum Zaten kurutulmuş var Ama kurutulmuş Pek iş Yapmıyor diyorlar

kurutulmuş iş yaparda eşkina alamazsın sadece diğerlerini alırsın. canlı olması şart..
Seerf
Bul
izmir'li olarak şanslıyız borukurdu yaz kış sahilde canlı ve taze olarak satıyorlar balıkların vaz geçemediği yem tavsiye ederim borukurdunu kullan.rast gele.AlkisSeerf
Bul
Boru kurdu tazeyse çok güzel iş yapıyor, fakat canlı teke de eşkina da gayet etkili.
Sazanları özledim...
Bul
Refik bey aramıza hoşgeldiniz . İstanbul da balık avına hızlı bir başlangıç yaptınız.Tebirk ederim Alkis Hastalık bulaştı yani Smile
Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz. Rastgele Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mecidiye saroz için yem ucamayanadam 7 1,170 30-08-2016, 15:14
Son Yorum: LeVrEkCi
  antalya kiyi balik avi icin yem onerisi mustafasvndi 5 3,602 02-11-2014, 23:32
Son Yorum: bucalıfikret
  Mırmır İçin Yem zeybekoglu 6 3,374 29-08-2013, 21:34
Son Yorum: Albatros-gr
  selimiye için yemlerim hazır. bucalıfikret 46 6,061 23-08-2012, 17:59
Son Yorum: bucalıfikret
  Denizde Kullanılan Yemler rusan 13 8,692 12-07-2012, 11:51
Son Yorum: Cihan Deniz
  Levrek için suni yem Master 23 14,030 18-12-2010, 13:36
Son Yorum: seabasshunter
  tatlı su icin Ufak balık canlı RastGele 3 2,302 26-02-2010, 12:15
Son Yorum: RastGele
  Kokulu yemler. MaVrUşGiL 10 3,930 30-08-2009, 01:58