Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21.06.2007 zıpkın kefalleri..
ozan tebrikler,güzel bir av olmuş....bulanık su tehlikelidir,ama bir okadarda sürprizlerle doludur..şansın bol olsun...
Bul
Ozan av için tebrikler ama sana bir abi tavsiyesi. Öncelikle bilmediğin sularda mutlaka güvenlikli dalışları ve yanında birinin olmasını tercih etmelisin. Tam 6 yıl oldu şnorkelle bile dolaşmıyorum. Gece dalışlarının birinde cidddi bir tehlike atlattım ve aynı günün sabahı tüm takımı gençlere hediye etmiştim. Şimdilerde oğlum merak sardı. Bende onu kurslara göndereceğim. Eğer bu işi ilerletmek istiyorsan mutlaka destek almalısın. Allah korusun denizin binbir hali var ve şakası hiç yok.
Bul
xxl üstad yazdı:Ozan av için tebrikler ama sana bir abi tavsiyesi. Öncelikle bilmediğin sularda mutlaka güvenlikli dalışları ve yanında birinin olmasını tercih etmelisin. Tam 6 yıl oldu şnorkelle bile dolaşmıyorum. Gece dalışlarının birinde cidddi bir tehlike atlattım ve aynı günün sabahı tüm takımı gençlere hediye etmiştim. Şimdilerde oğlum merak sardı. Bende onu kurslara göndereceğim. Eğer bu işi ilerletmek istiyorsan mutlaka destek almalısın. Allah korusun denizin binbir hali var ve şakası hiç yok.
ercan abi tavsiyelerin için teşekkür ediyorum...daha temkinli olmaya çalışıcam artık..
Bul
ozan tebrik ederim her zaman dikkatli olmak lazım rastgele
Bul
aahmet yazdı:ozan tebrik ederim her zaman dikkatli olmak lazım rastgele

ahmet abi saolasın...mekan sen ve hasanla istavrit tuttuğumuz yer..orayı mutlaka deneyelim...
Bul
guzel balıklar ozan abı tebrıkler
Bul
BALIK and OZAN yazdı:ilker abi, dikkat etmeye çalışıyorum...bir arkadaşta olsa yanımda daha rahat olucakta yokki herkes kahve köşelerinde..saolasın..

ozan dün mustafa abilerin yanına gittiğimde mustafa abiden çok güzel yarı profesyonel bir zıpkın aldım.benim yazlıktaki dandirik bişeydi.
sen haber et ben senin arka adamın olarak gelirim seninle dalmaya.
ayıptır söylemesi fena dalarım Smile
bu hafta sonu yazlıktayım oraları yeni zıpkınla bi kolaçan edicem.
umarım deniz bulanık olmazda pazartesine resimleri koyarım buraya.
Bul
tamam kankaben seni ararım dalıcam zaman...ne zaman gecen yazlıkltan..sanada bol şans diliyorum..inşallah iyi balıklar vurursun..rastgelsin...senin yazlık neresiydi bu arada...
Bul
ozancım geçmiş olsun diyim ilk evala ...balıklar fena deyil karagözler birdahaki sefere ...karagöze tepeden deyil uzaktan dipten dalmayı dene şansın daha fazla olur....rasgelsin...
Bul
dostum güzel avcılık yapmışsın sanki ben dalmışım gibi hissettim balıklarda güzelmiş tebrik ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda ki Zıpkın Avcıları Sensei1903 8 3,960 29-11-2013, 13:34
Son Yorum: Sensei1903
  apnea power point zıpkın arda3535 8 3,198 13-11-2013, 22:03
Son Yorum: gobekbalığı
  zıpkın avım karaburun bucalı 45 5,855 18-02-2013, 13:46
Son Yorum: bucalı
  26/09/2012 marmara zipkin avi BALIK and OZAN 23 4,102 28-09-2012, 22:10
Son Yorum: tahsinmersin
  zıpkın avı videolu. Tropheus 13 4,909 11-08-2011, 23:48