Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21.06.2007 zıpkın kefalleri..
bugün öğlen suya girdim..biraz dolaştım birşey yok ufak balık var..sonra kayalık boyunvca baya ilerledim,derin bir yere geldim,su çok net değil ama idare edr..aşagıda kuyruk hareketi gördüm biraz daha ilerledim baktım oda ne karagözler oldukları yerde dönüp duruyorlar..inanamadım geçen senede aynı şeyi yaşadım fakat başka merada..bu beni tabi çok mutlu etti..aşşağıya bir pike çektim tabi dururmu balık lar uçtular gittiler..o arada iki kefal çıktı birine atış yaptım ve vurdum..biraz dinlendikten sonra aynı yere tekrar gittim..kayanın arasından kefaller çıktı karşıma atış yapacam tetik kilitli hemen açtım attım ve vurdum..geri dönüşte karanlık bir yerde suyun altında bir kütle yukarı çıktı aklım ödüme karıştı,bi baktım zıpkıncı bir beyefendi..neredeyse atış yapıyodum..allah korusun nerdeyse adamı vuruyodum..bide sırıttı yanımdan geçerken...tırstığımı anladı ve acemi olduğumuda..sonra geri dönüşe koyuldum 2 tane yeter dedim..şu an çok yorgunum biraz uyumak lazım..akşam işe gidilecek ..herkese saygılar..rastgele..bu merayı olta ile demek gerekicek..gece teke ,kurt,midye il orada n balık alşınır..
[attachment=6484]
[attachment=6485]
[attachment=6486]
[attachment=6487]
[attachment=6488]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ozan aman allah korusun yaww bulanık su sakattır adamı vurabilirdin geçmiş olsun .
bu arada mera neresi yaww merak ettim.
Bul
ozan anlatımından çok güzel bir macera olduğu belli.ama oldum olası zıpkın gibi delici kesici aletlerden korkarım.riske hiç girmem.aman sende dikkat et.
Bul
ellerine sağlık güzel olmuş ama zıpkın işi sakat iş bir gün balık gibi avlanmak var işin ucunda
Bul
Bence bulanık sulara fazla dalma. Adam katil bile olabilir Vallaha geçmiş olsun.
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:ozan aman allah korusun yaww bulanık su sakattır adamı vurabilirdin geçmiş olsun .
bu arada mera neresi yaww merak ettim.

abi eski moda iskelesine çok yakın bir yer..o tarafa ilk defa gittim..çok güzel bir yer..orada gece başka balıkların olabileceği kanaatindyim..oradan istavriti her zaman güzel almışımdır..derin olduğu için oltayla rahat çalışıyorsun..
Bul
aman dikkatli olalım buarada kefallerde iyimiş
Bul
anladım onuu bilirim az cok oraları balık yapabilecek yerlerdir
Bul
SerenaY66 yazdı:ozan anlatımından çok güzel bir macera olduğu belli.ama oldum olası zıpkın gibi delici kesici aletlerden korkarım.riske hiç girmem.aman sende dikkat et.

ilker abi, dikkat etmeye çalışıyorum...bir arkadaşta olsa yanımda daha rahat olucakta yokki herkes kahve köşelerinde..saolasın..
Bul
balıklar güzel ama bulanık sulşarda dedikleri gibi dalmak tehlikeli olabiliyor ne çıkacağı belli olmaz allah korusun ... bir kaza yaşanmamasını diliyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda ki Zıpkın Avcıları Sensei1903 8 3,960 29-11-2013, 13:34
Son Yorum: Sensei1903
  apnea power point zıpkın arda3535 8 3,199 13-11-2013, 22:03
Son Yorum: gobekbalığı
  zıpkın avım karaburun bucalı 45 5,855 18-02-2013, 13:46
Son Yorum: bucalı
  26/09/2012 marmara zipkin avi BALIK and OZAN 23 4,102 28-09-2012, 22:10
Son Yorum: tahsinmersin
  zıpkın avı videolu. Tropheus 13 4,910 11-08-2011, 23:48