Yorumları: 5
Konuları: 3
daha önce 60 lık yılmaz ile başlamıştım 4 veya 5 kere daldım zıpkınla vede hic avlanamadım amatör oldugum icin. yeni bir zıpkın almak istiyorum apnea power point 90 lık nasıl sizce veya önerebileceginiz başka zıpkınlar var mı?
Yorumları: 7
Konuları: 2
bnde zıpkın almayı düşünüyorm maximum 220 tl olmalı bana demka ami 2 yi önerdiler oda 220 tl ciwarında benim sorumm ise o fiyatlarda daha iyi bir zıpkın warmıdır önerilerinizi bekliyorum not:5 senelik tecrübem war 90 lık zıpkın düşünüyorm
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar zıpkın tecrübem yok fakat arkadaşlar birazdan yardımcı olurlar ..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
apnea porthecho kullanıyorum şu anki fiatı şimdi internetten baktım 90 lık 227 tl tavsiye ederim iyi zıpkındır.
hayırlı olsun şimdiden alacagın zıpkın.
(yaşını yanlış girmiş olabilirmisin 5 senelik tecrüben varsa 12 yaşında dalmaya başlamış olman gerekiyor dogrumudur?)
Yorumları: 20
Konuları: 2
Ebamyuç yazdı:daha önce 60 lık yılmaz ile başlamıştım 4 veya 5 kere daldım zıpkınla vede hic avlanamadım amatör oldugum icin. yeni bir zıpkın almak istiyorum apnea power point 90 lık nasıl sizce veya önerebileceginiz başka zıpkınlar var mı?
slm cagrıu ben yenı uye oldum bu sıteye oncelıkle selam herkese bende senın gıbı yenı basladıgımda yılmazla basladım sonra free sub golden horn 100 luk zıpkın aldım ama travsıye etmem en ıyısı amator bı balıkcı ıcın en ıyı apnea 75 lık zıpkın nefesın varsa guzel balık avlarsın bu zıpkınla ama daha kalıtelı zıpkınlarda var (omer patos mares cressı ) ama bunlar cok pahalı uygun ve kulanıslı en ıdeal zıpkın senın ıcın tavsıye edecegım zıpkın 75 lık apnea yınede sen bılırsın
Yorumları: 360
Konuları: 4
AS SNIPER ANAMAS 75 ' lik tavsiye ederim ben size. Taş altı ve açık satıhta da kullanabilirsiniz. Yeni bir başlangıç için hoş bir zıpkın. Fiyat da 75-80 TL civarında.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Yorumları: 360
Konuları: 4
60 lık zıpkından 90 lık zıpkına direkt geçmektense 75 likle antreman daha çok işinize yarar diye düşünüyorum. Hem de fiyat gayet makul.
Bundan sonra da Cressi Gerenimo Pro95-105-115 lere geçiş yapabilirsiniz. Ben çok memnunum zımba gibi ve zıpkının her bir parçasında kaliteyi hissediyorsunuz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
bir kere alayım diyorsan CRESSI COMANCHE
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sıvacı yazdı:slm cagrıu ben yenı uye oldum bu sıteye oncelıkle selam herkese bende senın gıbı yenı basladıgımda yılmazla basladım sonra free sub golden horn 100 luk zıpkın aldım ama travsıye etmem en ıyısı amator bı balıkcı ıcın en ıyı apnea 75 lık zıpkın nefesın varsa guzel balık avlarsın bu zıpkınla ama daha kalıtelı zıpkınlarda var (omer patos mares cressı ) ama bunlar cok pahalı uygun ve kulanıslı en ıdeal zıpkın senın ıcın tavsıye edecegım zıpkın 75 lık apnea yınede sen bılırsın
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Hoş gedin İsacım.Devamlı sohpet YOKLAMA ALINACAK HERKES SIRAYAA'da.
Orayada bekleriz.