Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan avlakları
Yeni yerler arıyorum arkadaşlar. Sazan avı için her yıl samsuna1 haftalık. Kafile yapıyoruz. Busene yeni yerler peşindeyiz. Önerilerinizi. Bekliyorum şimdiden teşekürler....
Bul
ersinerden yazdı:Yeni yerler arıyorum arkadaşlar. Sazan avı için her yıl samsuna1 haftalık. Kafile yapıyoruz. Busene yeni yerler peşindeyiz. Önerilerinizi. Bekliyorum şimdiden teşekürler....

ersincim samsun hakkında bilgi sanırım serkan(mavruşgil) kardeşimden gelecektir.şimdiden rasgelsin.Alkis
Bul
Ersin bey güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldiniz.
Bul
ersinerden yazdı:Yeni yerler arıyorum arkadaşlar. Sazan avı için her yıl samsuna1 haftalık. Kafile yapıyoruz. Busene yeni yerler peşindeyiz. Önerilerinizi. Bekliyorum şimdiden teşekürler....

sakaryada trakyaya gelmenizi tavsiye ederim, kayalı-kırklareli-çavuşköy-oruçlu-karacabey baraj ve göletleri size fazlasıyla keyif vereceği gibi trofe balık bakımındanda çömettirler.
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Avcı Altan yazdı:sakaryada trakyaya gelmenizi tavsiye ederim, kayalı-kırklareli-çavuşköy-oruçlu-karacabey baraj ve göletleri size fazlasıyla keyif vereceği gibi trofe balık bakımındanda çömettirler.

Altan önerilerin için çok teşekkür ederim. İnternetten bahsettigin yerlere bakacam teşekkür ederim.
Bul
yycolak yazdı:ersincim samsun hakkında bilgi sanırım serkan(mavruşgil) kardeşimden gelecektir.şimdiden rasgelsin.Alkis

Abi samsun altınkaya barajına 2000 yılından beri hersene gidiyoruz. Orasıyla ilgili bilgi isteyen arkadaslara ben yardımcı olayım. :-) biz sadece yeni yerler arayındayız.
Bul
murki yazdı:Ersin bey güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldiniz.

Teşekkürler hoşbulduk.
Murat bey bende sakaryalıyım forumda sakaryalı görmek çok güzel.Alkis
Bul
ersinerden yazdı:Altan önerilerin için çok teşekkür ederim. İnternetten bahsettigin yerlere bakacam teşekkür ederim.

Altan bey kırklarelilimisiniz.? Kayalı barajı gercekten güzel görünüyo. Bu arada bende siirt eruh cırpılıda askerligimi yaptım allah yardımcınız olsun. Kayalıda sorun yaşarmıyız köylusüyle ilgili vs. Yardımın için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gölde sazan avı ozanavsar 1 806 11-07-2016, 15:49
Son Yorum: rusan
  sazan sıtkı Tören 13 2,630 14-08-2012, 12:19
Son Yorum: mustafa_altun
  sazan avlak yeri sıtkı Tören 5 2,848 16-06-2012, 16:56
Son Yorum: sıtkı Tören

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi