Yorumları: 16,711
Konuları: 238
berkan akşamlık nevaleyi almışsın daha bollarına rast gele
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
berkan abi hepsi porsiyonluk eline sağlık bereketli olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
lüferler güzelmiş tebrikler abi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi tebrikler..bende dün köprüdeydim..yer bulamadım karaköy tarafında unkapnına bakan yerde bir yer buldum..ama dişli gündüz yapmadı bende yemli iri istavrit aldım.akşam taktım attım yemliyi bir tan aldım..sonra vuruş olmadı..fakat su acayip bulanık bunun sebebbi nedir ?hava kararmadan toplandım bende ..demek akşam yaptı balık....inşallah biraz daha av verir.saygılar..rastgele..
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Berkan akşam nasibini almışsın.Bereketli olsun.
Yorumları: 479
Konuları: 18
Tebrikler Berkan kardeşim, afiyet olsun.
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Yorumları: 114
Konuları: 4
xfisher yazdı:Bunlar köprüde bugün benim payıma düşenler.. işten birazcık eken çıkıp 5 dk mesafedeki galataya gittim.. balık çok seyrekti, hatta istavrit bile yoktu desem yeridir.. yem olarak hamsi kullanıldı (kafası ve kuyruğu kesilerek bütün kullanıldı).. 5 no youvela iğne 2li hırsızlı minik mantarlı 3 köstekli takım.. beden 0.22 köstekler 0.20 oskar invisiline.. kamış 2.70 spin, makine shimano alivio 4000FC, kurşun 75 gr.. bütün derinlikleri taradım, balıklar dipten 20 tur mesafede atladılar yeme.. hepsi tam limitte.. çok tat vermese de biraz stres attıran bir av oldu, hiç yoktan iyidir.. hepinize rastgele..
Bereketli olsun.Afiyet olsun.
fish or die yazdı:berkan abi hepsi porsiyonluk eline sağlık bereketli olsun
Sağolasın Murat, sana daha iyileri rastgelsin
Cihan Deniz yazdı:lüferler güzelmiş tebrikler abi
Sağol Cihan, sana da daha güzelleri rastgelsin
BALIK and OZAN yazdı:abi tebrikler..bende dün köprüdeydim..yer bulamadım karaköy tarafında unkapnına bakan yerde bir yer buldum..ama dişli gündüz yapmadı bende yemli iri istavrit aldım.akşam taktım attım yemliyi bir tan aldım..sonra vuruş olmadı..fakat su acayip bulanık bunun sebebbi nedir ?hava kararmadan toplandım bende ..demek akşam yaptı balık....inşallah biraz daha av verir.saygılar..rastgele..
Ozan sağol, senin raporundan ilham alarak gittim, nasibimize bunlar düştü.. dediğin gibi inşallah devam eder.. bu sabah Kanlıcada yağmur ve rüzgarla boğuştuk ama rapalayla anca 1 balık alabildim, 175 gram kurşunun peşinden koşuyorduk, nehir gibi akıyordu su.. rastgelsin kardeşim
Cahit Acun yazdı:Berkan akşam nasibini almışsın.Bereketli olsun.
Cahit abi sağolasın, boğazın sultanlarını öyle kolay kolay yollamaya niyetimiz yok
saygılar, sevgiler..