Yorumları: 368
Konuları: 22
süpürgeyi turna için kullanıyordum eniştemde vardı en fazla 10 gun kullanmısımdır fethiye çalış sahilinde insanlar oldugu içinde pek rahat edememiştim bence en güzeli spin bununla çok daha fazla turna aldım süpürgeyi çekerken sorun yasadığım için spin daha iyi ve sporcu geldi.ben pek fazla birsey soyliyemıcem artık sizden oğreniriz olumlu olumsuz yönlerini ve birde ilerliyen zamanlarda ölçülerinide verirseniz belki faydası olur bizlere tşk ederm iyi avlar
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
SpinAvcısı yazdı:süpürgeyi turna için kullanıyordum eniştemde vardı en fazla 10 gun kullanmısımdır fethiye çalış sahilinde insanlar oldugu içinde pek rahat edememiştim bence en güzeli spin bununla çok daha fazla turna aldım süpürgeyi çekerken sorun yasadığım için spin daha iyi ve sporcu geldi.ben pek fazla birsey soyliyemıcem artık sizden oğreniriz olumlu olumsuz yönlerini ve birde ilerliyen zamanlarda ölçülerinide verirseniz belki faydası olur bizlere tşk ederm iyi avlar
Sevgili Koray,
Sen yazıyı istersen baştan bir oku
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 368
Konuları: 22
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Koray,
Sen yazıyı istersen baştan bir oku![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/wink.png)
Yazıda anlamadığım herhangi birsey yok bahadır abi yanlıs anlasıldım sanırım
Süpürgenizin fotoğraflarını koyup= süpürge benim olmadığı için fotograf cekme sansımda olmadı
Bizimle olumlu olumsuz yanlarını = olumlu olumsuz yanları evet belirttim bunu
ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim= deneyimim 4-5 tane turna basit geliyor sistem bana bu benım gorusum spin avında çok daha fazla verimli oldu avlarım sonuç olarak sistem guzel ama çok daha güzel sistemler var.bir olumsuz tarafı ise heryerde kullanılamaması.
iyi aksamlar diliyorum rastgele.
![Pleased Pleased](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/pleased.gif)
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Batu(Batu Uluengin) levrek süpürgesi ile ilk levreğini aldı ve bizlerle paylaştı. Bu süpürgenin ilk yayınlanan fotoğraf ve yakalama videosu.
Batu deneyimlerini şu şekilde aktardı:
"Bugün ilk defa kıyıdan levrek süpürgesi denememde paşayı kaptım. 55 cc, 1800 gr. Evin önünden öylesine denemek istedim, aslında burası pek uygun değil çünkü iskeleler ve kayık kaldıraçları var, iki iskele arası en fazla 200-250 metre. Bu arada deneme yaparken 15 dakika içinde kıyıya en uzak, süpürgeye en yakın olan beyaz silikona yapışıverdi. İri bir levrek olmasına rağmen vuruşları zor hissettim ama daha önce de yazmış olduğum gibi balığın yüzeye sırt vermesinden yakalandığını anladım ve kıyıya çektim, kıyıya çekişte hiç sorun yaşamadım, 0.26 mm oskar misina ise işini iyi yaptı şimdilik."
"Levrek süpürgesi için eğer sahil biraz kayalık ve yosunlu ise 2 kişi olmak şart, levreği evin önünde aldıktan sonra bir heves daha uzun bir sahil olan biraz kayalıklı bir bölgeye gittim. Süpürgeyi kumluk yerden denize indirdim buraya kadar , sorun yok, kayalıklı bölgeye geldiğimde bir su kuşu süpürgenin misinasına takıldı, mecburen kurtarmak için çekmek zorunda kaldım.
Ben çekerken kuş kendi kendine kurtuldu bu sırada süpürgede bir terslik oldu ve kıyıya doru gelmeye başladı , işte o an benim önümdeki 2 saatlik uğrası belirledi, yosun temizle, karışan misinaları aç, kayaların arasından süpürgeyi salmaya uğraş, hava kararana kadar uğraştım en sonunda onunda yöntemini buldum.
Süpürgeyi denize salmaya başladıktan sonra teker teker silikonları sırası geldikçe 3'lü fırdöndülere klipsliyorum ve salarken kollarımı kaldırıp misinaların mümkün olduğu kadar yukarıdan denize ulaşmasını sağlıyorum böylece silikonlar kıyıdaki kayaları ve türlü yosun ve pislikleri atladıktan sonra suya temas ediyorlar.
Tabii bire taraftan yürürken ve süpürgeyi salarken bir taraftan kollar yukarıda silikonları fırdöndülere takmak pek kolay olmadı. Ayrıca insan olan bir yer olsaydı bana baya bir gülerlerdi herhalde."
[YOUTUBE]mPyBR6wlpHM[/YOUTUBE]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
geriye tek söz kalmış bahadırcım: R A S G E L S İ N . . .
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumları: 1
Konuları: 0
bahadır bey merhaba,
uzun taraftaki ağırlık kaç gr olması gerekiyor
süpürgenin açılması için.
tşk