öncelikle merhaba urla kalabaktaki teknemle denize açılmayı planlamıstım fakat anahtarı unuttugumu farkettıım teknenın basında saat 2.00 suları hemen eskı sahıbını aradım yedek anahtar olup olmadıını sordum varmıs fakat zeytin bahçesindeymiş 3.30 suları geldi. dümen kolun zincirinle ugrastık yaptık.fakat daha sonra yapmayı planladığımız işi bugun yapmıştık balığa çıkamadım. hava kararmaya yakındı.Daha sonra babam aradı işi hallettik dedim. tam dönmeye karar vediğimde urladaki denize sıfır terkedilmiş evleri bilirsiniz o sıra gözüme ilişti ki spin takımın yanımdaydı 180 cm uzunlugunda bozukamn içinde duruyordu.Çıkardım hazırladım salladım minnow at çek ten sonra fait bait suni yemimi çıkardım 3-5 atıştan sonra 1 takip aldım ardından 1 tanede 1303 gr levrek yakaladım 5-6 atısımdan sonra babamdan tekar telefon geldi acil işim çıktı ve gitmek zorunda kaldım anlıcağınız merada şunu ogrendım suni yemim 13cm ile 18 cm buyuklugunde olucak.bir sonraki avımda sizlerle avlarımı paylaşmak ümidiyle hoşçakalın...
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]