Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı
pazar akşamı yemlerimi ayarladım,rüzgar bu geceyi 5-7 kuzey-kuzey doğu verdiğinden çelişkiler içindeydim.derken Bahadır aradı ve sabah havanın güzel olacağını söyledi.böylece güzel kardeşimle anlaşıp pazartesi sabah 04 te buluştuk.geceden hazırladığı botuna malzemeleri yerleştirip,3 hafta evvel trofeyi yakaladığımız meraya doğru yola koyulduk.benzinci,çorbacı derken 06:30 da denize açıldık.tam trofenin yakalandığı güzergahtan geçiyoruz.tam o noktada benim kamış yatıyor tasmalıyorum,Bahadır gaz kesiyor çekiyoruz gelen yarım kiloluk levrek.daha başlangıçta olduğumuzdan seviniyoruz.bu seferde her turda sinarit palazı çekmeye başladım.ilki oldukca güzeldi,ama bebek sayıldığından saldık.diğer 2sinide saldık.Bahadırda bu arada boş durmuyor ve levrek çekiyor.gün iyice ağardıktan sonra açıklara doğru yola koyuluyoruz.bir şeyler bulamayınca tekrar dönüş yapıyoruz.tekrar balık alıyoruz.tekrar açılıyoruz.güzel bir palamut takılıyor oltama.sevinmeye başladık.bir kaç turdan sonra dönüş yaparken oltalarımız birbirine dolanıyor,onu çözerkende gözümüz havada sağımıza ve solumuza (3-4 km. ötesi)yağmur yağdığını görüyoruz.çakan şimşeklerden sonra riske girmemek için kıyıya dönüyoruz.rüzgar sürekli dönüyor,hatta dalgalar bile.gelirken dalgalara karşı geldik,giderkende.üstelik dönüşümüzde dalgadan ıslandık.ama usanmadık kıyı kıyı ava devam ettik ve 2 palamutla 4 levreği tamamladığımızda karaya çıkıp mola yemek molası yaptık.çaylarımızı demleyip içtik.tekrar açıldık fakat tüm ısrarlara rağmen tıpkı daha evvel olduğu gibi öğleden sonra sıfır çektik.17:30 gibi avı sonlandırdık.
kullanılan takımlara gelince;ben anlamam,az dalan ver diyorum, Bahadır kardeşim tecrübesiyle az dalanlardan birini seçip veriyor.çok dalan deyincede çok dalarlıyı veriyor.kamışta ondan,ama ekmek elden su gölden,balık denizden diyerek kardeşimin sabrından dolayı gözlerinden öpüyorum.ayrıntları o ekler.
daha iyi avlar hem bizim hemde hepinizin olsun.
Not.benim fotoylada 2-3 resim çekmiştim ama bizimkiler makinayı alıp eskişehire gitmişler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
iyi demi böyle tabi ya Siyirdim

bereketli ve afiyet olsun abilerim ellerinize sağlık Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:iyi demi böyle tabi ya Siyirdim

bereketli ve afiyet olsun abilerim ellerinize sağlık Alkis

ne oldu,zoruna mı gitti,bu iş kalamara benzemiyo.Happy
yalnız harbi orası güzel kalamar yapıyor.büyük bir tankerin projektör ışığı altında gün ağarıncaya kadar 5-6 kişi sırf kalamara takılyordu.
teşekkürler kardeşim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Hehebeni de alın be abi o zaman da ders vereyim civardaki gençlere SiyirdimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bahadır'a alışmıştık. Şimdilerde yeni bir srtıcı daha geliyor Tahsin MERSİNNNNN. AlkisAlkis
Sizleri kutluyor ve daha bereketli avlarınızı bekliyoruz76Afiyetle ve bereketle. Bu arada böyle güzel avın fotolarnı bu kadar küçük karelerle paylaşmaya hakkınız yokHadiordan Yenielerini bekliyoruzAlkis
Bul
Keyifli bir gün olmuş, afiyet olsun AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Tahsin-Bahadir ikilisine tebrikler..
guzel bir av...Alkis
fakat Ercan abimin de dedigi gibi..baliklar guzelAlkis fotolar kucukHadiordan
bekliyoruz fotolarin yenilerini...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
muhteşem ikili,ellerinize sağlık.her şey güzel olmuş.trofe yok yenecek balık var.afiyetle o zaman.kucaklıyorum ikinizide.
Bul
İsmail denizin üstünde dolaşmayı sevdinHappyAlkiskıyıdan şeytan oltasımı teknemiMahcupharika beraberlik bereketli avAlkisdevamına inşallah.Afiyetle arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
elinize sağlık arkadaşlar güzel bir ava imzanızı atmışsınızAlkis ercan abinin dediği gibi küçük resim yakışmamış Confusediyirdim
daha bollarına rast gele.Alkis:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,687 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,090 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,726 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,563 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  26.12.2012 galata monawar 18 2,060 28-12-2012, 23:29
Son Yorum: ufuktan26
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  12/12/2012 sarıkanat avı BALIK and OZAN 29 4,025 20-12-2012, 10:39
Son Yorum: bucalı
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,256 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,396 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  10/12/2012 galata sarıkanat avı BALIK and OZAN 21 3,882 13-12-2012, 16:22
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi