Yorumları: 23
Konuları: 4
Öncelikle hepinize sevgiler saygılar arkadaşlar. Ben bildiğiniz üzere maltepe oturuyorum ve acayip palamut tutmak istiyorum bu pazar günü anadolu fenerine gitmeyi planlıyorum sorunum arabam yok
otobüsle gidicem yaklaşık 2 saat sürer sanırım , daha önce giden varmıdır o taraflara gidipte olta atamadan dönmek istemiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepinize rasgele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
caner1405 yazdı:Öncelikle hepinize sevgiler saygılar arkadaşlar. Ben bildiğiniz üzere maltepe oturuyorum ve acayip palamut tutmak istiyorum bu pazar günü anadolu fenerine gitmeyi planlıyorum sorunum arabam yok otobüsle gidicem yaklaşık 2 saat sürer sanırım , daha önce giden varmıdır o taraflara gidipte olta atamadan dönmek istemiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepinize rasgele.
rasgelsin canercim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
caner rast gele.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Valla istanbullu arkadaşlar bilgi vereceklerdir, sana şimdiden rastgele..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 712
Konuları: 27
Kardeş otarafa hiç gitmedim ama çubukluya çakalburnu na git derim ama olduya o gün balık olmadı sonra bana sen dedin deme rastgele
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 620
Konuları: 41
Alıntı:Ben bildiğiniz üzere maltepe oturuyorum ve acayip palamut tutmak istiyorum
Sevgili Kardeşim , bir kere evden çıkarken acayip bir şekilde çıkma , elin boş döndüğünde karalar bağlarsın ..
Maltepeden boğaza, aktarmalı , vs ..... bence sen balıkçıdan al palamutu akşama afiyet olsun sana..
pazar günü..al oltanı daha yakın bir yerden denize takıl ..
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Şmididen rastgele
Yorumları: 23
Konuları: 4
oguzcanagca yazdı:Kardeş otarafa hiç gitmedim ama çubukluya çakalburnu na git derim ama olduya o gün balık olmadı sonra bana sen dedin deme rastgele
Balık bu kısmet işi biraz balık tutamasakta havasını alırız oraların tavsiyen için teşşekür ederim. ama ben o kalabalıkta oltaları karıştırmadan atçek yapacak tecrübem olmadığı için o kadar uzaklara gitmeyi düşünüyorum.
Mufi yazdı:Sevgili Kardeşim , bir kere evden çıkarken acayip bir şekilde çıkma , elin boş döndüğünde karalar bağlarsın ..
Maltepeden boğaza, aktarmalı , vs ..... bence sen balıkçıdan al palamutu akşama afiyet olsun sana..
pazar günü..al oltanı daha yakın bir yerden denize takıl ..
Abi çok mantıklı aslında bütün hafta çalışıyoruz bi hafta sonu kalıyor oralara git dön 4 saat en yakın balıkçı 10 dk.
Abilerim o tarafa giden ama balıkçı olmayan arkadaşlardan edindiğim bilgiye olta atacak fazla bir yer yokmuş rakım olarak yüksek ama illada o tarafa niyetlendiysen Poyrazköy var daha uygun dediler. bir yaramazlık olmassa o tarafa gidicem. bişeyler çıkarsa raporları paylaşırım. Bütün arkadaşlara rasgele şimdiden.