10-06-2007, 20:08
tomy77 yazdı:altınkuma balık seyrekleşti sabah erkenden gittiler yedi tane alabilmişler balık yat limanın oralarda ve koru tarafında oralar gitmek lazım
Ok. gideriz
GURHAN, NARLI TEAM CINEKOP AVI
|
10-06-2007, 20:08
tomy77 yazdı:altınkuma balık seyrekleşti sabah erkenden gittiler yedi tane alabilmişler balık yat limanın oralarda ve koru tarafında oralar gitmek lazım Ok. gideriz
10-06-2007, 22:05
gürhan bey çinekoplar çok güzel aza kanaat atmeyen çoğu hiç bulamazmış
10-06-2007, 22:18
istavrit yazdı:gürhan bey çinekoplar çok güzel aza kanaat atmeyen çoğu hiç bulamazmış Teşekkür ederim. Kanaat ediyoruz zaten. Balığın az olduğu zamanda imdadımıza balık kraker yetişiyor.
16-06-2007, 16:34
sa abi. vay be ben ben askere geldikten sonra işi bayaaaaaa ilerletmişşiniz. ayıp degilmi ya karagözcünün çinekopta ne işi var. yoksa karagözlerin hepsini tutup bitirdinmi. bitirdiysen bari iş işten gecmeden hiç değilse bana bi kaç çinekop bırakın. inşallah geldiğimde beraber bitiririz ordaki balıklarıda. Arkadaşlara çok selam. rastgele.
17-06-2007, 00:31
safak yazdı:sa abi. vay be ben ben askere geldikten sonra işi bayaaaaaa ilerletmişşiniz. ayıp degilmi ya karagözcünün çinekopta ne işi var. yoksa karagözlerin hepsini tutup bitirdinmi. bitirdiysen bari iş işten gecmeden hiç değilse bana bi kaç çinekop bırakın. inşallah geldiğimde beraber bitiririz ordaki balıklarıda. Arkadaşlara çok selam. rastgele. Şafakcım, canım kardeşim sen askerliğini bitir gel bak ne balıklar çekecez. Bugün balıkta kulaklarını cok çınlattık. Boranmursel ve Fishman (Merter) bugün balıktaydık. Bolca istavrit yakaladık. Sana bir türlü ulaşamadım. Bir telefon numarası bari bırak buradan (Özel mesajla) balıktan falan ararız seni )) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|