Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çinekop
Yaw ben de çok az yerim ama kilo var. Gecen gun doktor söyleniyordu hiç bir şey yemedin yaw ben bütün tavugu tek başıma yerim diye. Bünye sağlam olacak demekki. Hem yiyecek hem yakacaksın. Biz 2 kraker yiyiyoruz onu bile yakamıyoruz.
Bul
levrekci yazdı:yaww aklıma geldi yazayım bari dün harun ibrahim abi ozan yücel bendeydi işyerime geldiler söylemesi ayıp ögleliyin pide söyledik yerken bi ara harun bu pideyi ekmek arasına koyup yesek diye espri yaptıı dökülmez içindekiler dedi güldük geçtik aradan 2 sat geçti jeton düştü adam ciddiymiş BoboBoboBoboBobosanırım doyuramadım harunu bidahakine 3 porsiyonluk yaptıracam haruna maşallah valla aklıma geldikçe hem rezil olduk adamı doyuramadık diyorum hemde gülüyorum o pide normalde bana 2 gün yetiyor ne biliyim yaww doymamış valla Bobo(harun anlayışına sıgınarak yazdım kızmassın inşallah Smile))
nihat abi o pide gerçekten mükemmmeldi..şimdi olsa yerim..harun abiyi doyurmak zorSmileabi dün akşam bir acıktık..saolsun taner gitti migrostan bişeyler getirdi ekmek,domates,peynir...hepimiz yumulduk karnımız aç tabii..biz işi bitirdik...ana bi baktım harun abi hiç mola vermiyor...abartısız 20 ekmek vardı(tabi sandiviç ekmeği Smile) ...bide ne göreyim sofrada bişe kalmamış...benide kesmez ama her ne hikmetse 1 sandiviç beni kesti...balık tutmadık ya o yüzden iştah olmuyor..ama nihat abi o pideden yine yemek istiyorum ama bu sefer benden...dün ki muhabbet için güzel yemek,ve kahvaltı için teşekkür ediyorum..kesene bereket..dün ayağımızı mı sürttük ne müşteri yağmuru vardı..vazla oturup konuşamadık..olsun iş önce..allah işlerini açık etsin bereketini artırsın..herşey için teşekkürler..saygılar..
Bul
arkadaşım tebrikler...daha bereketli balıklara inşallah..dün biz sıfır çektik..denemediğimiz taktik kalmadı...rapala,kaşık,çapari,yemli takım,çinekopa,mırmıra,eşkinaya hiç bir şey alamadık...saygılar..rastgele..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
levrekci yazdı:yaww aklıma geldi yazayım bari dün harun ibrahim abi ozan yücel bendeydi işyerime geldiler söylemesi ayıp ögleliyin pide söyledik yerken bi ara harun bu pideyi ekmek arasına koyup yesek diye espri yaptıı dökülmez içindekiler dedi güldük geçtik aradan 2 sat geçti jeton düştü adam ciddiymiş BoboBoboBoboBobosanırım doyuramadım harunu bidahakine 3 porsiyonluk yaptıracam haruna maşallah valla aklıma geldikçe hem rezil olduk adamı doyuramadık diyorum hemde gülüyorum o pide normalde bana 2 gün yetiyor ne biliyim yaww doymamış valla Bobo(harun anlayışına sıgınarak yazdım kızmassın inşallah Smile))
nihat abi o pide gerçekten mükemmmeldi..şimdi olsa yerim..harun abiyi doyurmak zorSmileabi dün akşam bir acıktık..saolsun taner gitti migrostan bişeyler getirdi ekmek,domates,peynir...hepimiz yumulduk karnımız aç tabii..biz işi bitirdik...ana bi baktım harun abi hiç mola vermiyor...abartısız 20 ekmek vardı(tabi sandiviç ekmeği Smile) ...bide ne göreyim sofrada bişe kalmamış...benide kesmez ama her ne hikmetse 1 sandiviç beni kesti...balık tutmadık ya o yüzden iştah olmuyor..ama nihat abi o pideden yine yemek istiyorum ama bu sefer benden...dün ki muhabbet için güzel yemek,ve kahvaltı için teşekkür ediyorum..kesene bereket..dün ayağımızı mı sürttük ne müşteri yağmuru vardı..vazla oturup konuşamadık..olsun iş önce..allah işlerini açık etsin bereketini artırsın..herşey için teşekkürler..saygılar..

ne demek ozan herzaman beklerim ama herzaman benden olacak yok öyle .dün cumartesii ve tam sezondayız ondan gelen giden çok oldu allaha şükür bu mevsimdede iş yapamasak yandık biz 4 ay iş yaparız kışın çorbaya çalışırız teşekkürler temennilerin için
Bul
bereketli olsun arkadaşım....
Bul
Bereketli olsun.Her zaman çok çıkarsa kıymeti bilinmez Bizim istavritler gibi),onun için arasıra çıkmazsa değeri bilinir.
Bul
neyse az yada cok ,en azindan 1 porsiyon yeter salata yaninda.
Bul
osman bereketli olsun kardeşim damlaya damlaya göl oluryarında istavrit atarsın yanına
Bul
bereketli olsun bunada şükür...
Bul
hehehe nihat boşuna demedim iflas ettirmeyelim seni diye  ben yücele soruyorum yücel doydunmu diye hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali BoboBoboBobo
o pide sana 2 gün yetiyormu  walla dün bugün 2 gün oldu bir gün daha dursam senin rekoru kıracam herhalde  BoboBobo

Abicim  şaka bir yana sağolasın daha ne olsun yükümüz iyice ağırlaşıyor sayısala hemen başlamalıyımBoboBobo
Herşey için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/12/2011 palamut çinekop avı BALIK and OZAN 39 8,324 17-12-2011, 09:56
Son Yorum: Ege
  08/10/2011 sarıkanat,çinekop avı BALIK and OZAN 34 4,843 16-10-2011, 00:50
Son Yorum: Albatros-gr
  22.01.2011-Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatlarına Devam... FuRkAn * 17 3,265 24-01-2011, 19:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatları 15.01.2011 ® FuRkAn * 24 4,925 24-01-2011, 15:06
Son Yorum: araphüso26
  27/11/2010 sarıkanat,çinekop avı BALIK and OZAN 31 5,375 01-12-2010, 22:38
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  06/11/2010 çinekop avı BALIK and OZAN 26 4,560 20-11-2010, 01:31
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çİnekop avi 05/12/2009 BALIK and OZAN 34 5,491 11-12-2009, 02:51
Son Yorum: ogxman
  29-11-2009 Narlı çinekop avı doktor 20 4,361 10-12-2009, 15:02
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  zevkli cınekop avı sportmen.avci 26 3,575 18-11-2009, 00:39
Son Yorum: sportmen.avci
  yemlı cınekop show sportmen.avci 24 3,868 17-11-2009, 11:24