Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GURHAN, NARLI TEAM CINEKOP AVI
yaww eren şu 2.organizasyonu yalovada yapacak yer varmı çadır kurup 1 gece kalabilecegimiz ne dersin ona göre yer arıyacagız yalova istiyoruz çünkü bursa istanbul yalova narlı herkesin gelebilecegi orta yer olmaz buralara uymaz dersen yer arıyacagız ne dersin
Bul
levrekci yazdı:2. organizasyonda olurlar sanıyorum bakalım temmuzda bişeyler yapacaz artık

Heyecanla bekliyoruz. Bol da balık olursa mangallar da yanıverirse offf süper olur yaw. Smile
Bul
doktor yazdı:dostum güzel balıkçılık yapmışsınız helal olsun artık balık yavaş yavaş gidiyor siz iyi bile tutmuşsunuz buradakilerden rapor aldım 3-5 tane size helal olsun boşver çinekop gitmesi bi yandan iyi olur kıyıda ne bulursa yediler zargana ,izmarit, istavrit bırakmadılar daha ne balıklar tutarız şimdi mır mırlarda gelecek az kaldı ozaman balığa bak sen senin narlı team ı ozaman beklerim kıyıdan mır mır tutmasıda çok zevkli olur.
balık az olsada güzel bi gün yaşadığına sevindim dostum.

Sağolasın dostum sen de olsaydın daha keyifli olacaktı ama kısmet bir dahakine artık. Bu çinekop az daha dursaydı yaw Smile Bu yıl bütün balıkların sonuna yetiştim. İnşallah önümüzdeki yıl fırtına gibi esecem. Hehehehe
Mırmırın kafa atması da süper olur heyecanla bekliyorum mırmır zamanını.
Bul
bereketli olsun,güzel av yapmışsınız yine
Bul
gürhan abi tebrikler.çok güzel bir organize olmuş....takımı kurmuşsun abi...
narlı team....kısmet olursa bizde antalya team ı kuracaz,becerebilirsek,ve antalyalı dostlarla biraraya gelebilirsek....
şansınız bol olsun narlı team....
Bul
gürhan sabahtan beri denizdeydim bileydim teneyle orayada gelirdim bende istavsit 5 adet tuttum sonrada kıyılayıp kaşık yaptım gezerli sandalla siteler yalova arası 5 adette çinekop tuttum akşam üstü kıyıya çıktım işlerimi hallettim iskeleleri dolaştım yok boş geçti balıklarıda arkadaş denk geldi tatar epeydir balık yemedik versene dedi verdim bende hayır duası lazım eve getirseydim resimlicektim
Bul
Egemen ve Aytekin teşekkür ederim arkadaşlar.
   Aytekin bu şekilde av çok daha keyifli oluyor. Gerçi bugün bizim ekipte çok eksik vardı. Bu ekibin Narlı avları bu sezon çok bereketli olacak inşallah.Karagöz başlasın diye dört gözle bekliyoruz. Antalya ekibi için size de bol şanslar dilerim. Bir araya gelirsiniz inşallah. Biz de keyifle av resimlerinizi izleriz.
Bul
yalova tatar yazdı:gürhan sabahtan beri denizdeydim bileydim teneyle orayada gelirdim bende istavsit 5 adet tuttum sonrada kıyılayıp kaşık yaptım gezerli sandalla siteler yalova arası 5 adette çinekop tuttum akşam üstü kıyıya çıktım işlerimi hallettim iskeleleri dolaştım yok boş geçti balıklarıda arkadaş denk geldi tatar epeydir balık yemedik versene dedi verdim bende hayır duası lazım eve getirseydim resimlicektim

Açıkta bir tekne görünce aklıma gelmedi değil aslında. Senmiydin bilmiyorum ama. Telefon numaran olsaydı senmisin diye arardım.
Bul
levrekci yazdı:yaww eren şu 2.organizasyonu yalovada yapacak yer varmı çadır kurup 1 gece kalabilecegimiz ne dersin ona göre yer arıyacagız yalova istiyoruz çünkü bursa istanbul yalova narlı herkesin gelebilecegi orta yer olmaz buralara uymaz dersen yer arıyacagız ne dersin

nihat yer çok onu ayarlarız doktorun merasının orası çok uygun gürhan biliyor orasını elektirik sorun olmaz sandal sorun olmaz jenaratör var bende 3 adet sandal var iş durumuna göre sizlerden en fazla 8 saat ayrı kalırız yeterki karar verilsin organizasyon için
Bul
gürhan bizim buranın rüzgarı alışkanlık yapar adama valla yine yapmışsın yapacagını tebrikler.akşam üzeri bende ordaydım kimseler yoktu balık dahi.rüzgar ben ve oltam yani tam takır bize bişi bırakmamışsın dostum.iyi ortam olmuş arkadaşlara saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,207 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  Manisa team özderede Cihan Deniz 54 6,021 02-03-2012, 03:06
Son Yorum: Cihan Deniz
  11/12/2011 palamut çinekop avı BALIK and OZAN 39 8,324 17-12-2011, 09:56
Son Yorum: Ege
  08/10/2011 sarıkanat,çinekop avı BALIK and OZAN 34 4,843 16-10-2011, 00:50
  Greak Team Saros`daydi Albatros-gr 87 7,225 16-09-2011, 15:45
  22.01.2011-Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatlarına Devam... FuRkAn * 17 3,265 24-01-2011, 19:44
Son Yorum: bucalıfikret
  Boğaziçi'nin Çinekop ve Sarıkanatları 15.01.2011 ® FuRkAn * 24 4,925 24-01-2011, 15:06
Son Yorum: araphüso26
  27/11/2010 sarıkanat,çinekop avı BALIK and OZAN 31 5,375 01-12-2010, 22:38
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi