Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir çevresi tavsiyeleriniz
Arkadaslar herkese merhabalar. Oncelikle siteyi hazirlayan herkesin emegine yuregine saglik demek istiyorum. Konuyu cok uzatmadan sizden bir konuda yardim isteyecegim. Arkadaslar izmir ve yakinlarinda kiyidan nerede avlanabilirim ?
Bul
averdemdemir yazdı:Arkadaslar herkese merhabalar. Oncelikle siteyi hazirlayan herkesin emegine yuregine saglik demek istiyorum. Konuyu cok uzatmadan sizden bir konuda yardim isteyecegim. Arkadaslar izmir ve yakinlarinda kiyidan nerede avlanabilirim ?

Sitemize hoşgeldin İzmirliler sana bu konuda yardımcı olacaktır rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Merhaba Erdem,aramıza hoşgeldin.İzmire tatil içinmi geleceksinGulumse
Bornova - izmir
Bul
Öncelikle herkese selamlar. Hızlı cevaplar için de çok teşekkür ederim. Orhan bey izmirde yaşıyorum. Genelde tekneyle çıkarım ancak; artık tekneye cok fazla zaman ayrıramıyorum cuma gecesı de boş zamanım var onu degerlendırıp sabaha kadar balık avlamak ıstıyorum ancak; doğru yeri bir turlu bulamıyorum.
Bul
hoş geldin erdemcim.en avcı bölge eski foça yeni foça arası şu aralar.karaburun yarımadasıda verimli olabilir.mamun,borukurdu,yengeç ve sülünez iş yapar.rasgelsin kardeşim.
Bul
aramıza hoşgeldin erdem,bugün yarın bol bol cevap gelecektir ki yalçın abi heryerden haberdar olarak en verimli yerleri bildirmiş zaten,şimdiden rastgele.
Bul
barış manço köprüsünün altına- yakınına git.. geçen gece güzel balık almışlar ..tüm gece sabaha kadar beklicen..Gulumse
Bul
Öncelikle hoşgeldiniz kıyı avcılarımız size öneriler verecektir. Siz İzmir'de nerede bulunacaksanız onu da bildirin size yakın olan yerleri önerelim76
Bul
erdem bey hemen gitti galiba balığa.Alkis
Bul
Erdem öncelikle hoş geldiniz..

Şekerim senin verdiğin tüyolar doğrultusunda bencede hiç vakit kaybetmedi sanırım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 7,045 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  izmir gece mini org. b.kral 21 5,468 21-02-2014, 00:15
Son Yorum: Avcı Altan
  izmir kıyı avcılığı tculas 14 3,543 14-01-2013, 15:01
Son Yorum: Salih Reis
  izmir sahilde kıyıdan balık avı Cihan Deniz 7 4,151 15-09-2011, 16:23
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi