Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yayın avlamak ?
Dış kıyısına suyun daha durgun olan kısmını denemeni tavsiye ederim.
Bul
mrtplvc yazdı:Tüm üstadlarıma çok teşekkür ederim bu kadar hızlı cevaplar beklemiyordum. Akıntılı suyun kıvrımlı bölümlri denmiş kıvrımı bir hilal şeklinde düşünürsek hilalin dış kıyısınamı yoksa iç kıyısınamı oltamızı atmalıyız.

Örnek resimde işaretli noktalarda deneyebilirsiniz.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Örnek resimde işaretli noktalarda deneyebilirsiniz.

Anladım kardeş deneyeceğim
Bul
yayın balığı nasıldır yakalaması zoroluyormu nasıl tutulur.
Bul
sıtkı Tören yazdı:yayın balığı nasıldır yakalaması zoroluyormu nasıl tutulur.

Yayın tatlı suların en büyük 2. balığıdır. Yakalaması zordur ve tehlikeli olabilir. Forumda yayın balığı ile ilgili bir çok konu mevcut. Yine de merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Sazanları özledim...
Bul
yayın avlamak sanattır gölet ırmak fark etmez diyemeyecem 2 sinin birleştiği yer varsa orda avlaWink
Bul
ozgunarslan yazdı:yayın avlamak sanattır gölet ırmak fark etmez diyemeyecem 2 sinin birleştiği yer varsa orda avlaWink
Aramıza hoşgeldin Özgün,yayın avı paylaşımlarını bekleriz.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
ozgunarslan yazdı:yayın avlamak sanattır gölet ırmak fark etmez diyemeyecem 2 sinin birleştiği yer varsa orda avlaWink

hoş geldiniz özgün bey.Alkis
Bul

bizim sanatada sanatçıyada çok saygımız vardır.fakat sitede sanat eleştirmenleride bulunur.icraatlara yorum yapar bekliyoruz sanatınızı arslan kardeşim..bu arada hoş geldin Wink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
AlkisRuşan bilgilerini paylaştıgın için teşekkürler. ha bu arada turna tutmaya gitmiyormusun?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan-yayın ve yeni av yeri meraklıları buraya maceratorr 4 2,102 18-11-2006, 11:28
Son Yorum: Arşimet
  YAYIN YEMİ VE.. maceratorr 10 10,870 01-11-2006, 12:32
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi