Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu Kuşadasında
Merhaba arkadaşlar
Hafta sonuna bişeyler yapalım dedik fakat gelecek olan hava muhalefeti nedeniyle sarsılmıştık fakat arkadaşlar olsun dedi en azından yüzer,gezer geliriz dediler bende aklıma gelen isimleri aradım Yalçın abi,Bucalı Fikret abi,Tahsin Mersin ve Hus 213 abilerime buradan çok teşekkür ederim

Gelelim ava öncelikle sevgili Yalçın abinin yanına uğradık oda bize Pamucağı tavsiye etti hemen yola düştük akşamüstü oradaydık ve oltaları salladık ama birşey çıkmamıştı sonra yer değiştilerim dedik ver elini Pamucak iskelesi bizden önce amatör bir arkadaş rapala ile atçek yapıyordu biz varmadan önce 1.5 kiloluk levreği yakalamıştı bizde atçek yapmıştık ama bizde birşey yoktu gece 3:00 gibi bir tane daha levrek yakaladı arkadaş bu seferki biraz daha ufaktı derken sabah oldu ve ver elini Kuşadası sonra Davutlar Milli park burada yüzdük Jandarmaya olta atmak serbesmi diye sordum oda belge istedi bu belgenin isteğe bağlı çıkarıldığını söyledim oda Milli parklarda bu geçerli değil dedi öğrendiğimiz milli parklarda olta belgen varsa serbest zıpkın kesinlikle yasak bende normal olarak yüzüp su altını inceledim çok güzellikler gördüm Çipura,Melanur,Kum barbunu,Karagöz ve Mırmır gördüm sonra eve döndükGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan kardeşim, balık bahane ortam ve muhabbet şahane Smile dostlarla bi arada olmak ise paha biçilemez AlkisAlkis daha ne olsun...

Bu belge konusu tebliğde belirtilmemiş ama dediğin gibi burada bilgi olarak geçmen çok iyi oldu Gulumse
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
olsun,gezip tozmuşsunuz cihancım.balık nasılsa olur.maksat niyetlenmek.allah içinize sindirsin.ekibe selamlar.fotoları buraya nasıl aldın.Hi
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cihan kardeşim, balık bahane ortam ve muhabbet şahane Smile dostlarla bi arada olmak ise paha biçilemez AlkisAlkis daha ne olsun...

Bu belge konusu tebliğde belirtilmemiş ama dediğin gibi burada bilgi olarak geçmen çok iyi oldu Gulumse

Teşekkürler Serkan abi
Bul
yycolak yazdı:olsun,gezip tozmuşsunuz cihancım.balık nasılsa olur.maksat niyetlenmek.allah içinize sindirsin.ekibe selamlar.fotoları buraya nasıl aldın.Hi

Teşekkürler Yalçın abi diğer konuyu çoğu kişi okumuştur dedim bu yeni konu resimleri görmeyenler görsün istedim ve bilgisayarıma indirip buraya attım
Bul
Cihan Deniz yazdı:Teşekkürler Yalçın abi diğer konuyu çoğu kişi okumuştur dedim bu yeni konu resimleri görmeyenler görsün istedim ve bilgisayarıma indirip buraya attım

pekte güzel yapmışsın kardeşim.ben becerememde ondan sordum.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:pekte güzel yapmışsın kardeşim.ben becerememde ondan sordum.Siyirdim

Zor değil abi resmin üzerine gel sağ tuş yap resmi farklı kaydet yap sonra kaydet sonra konuya at
Bul
Cihan Deniz yazdı:Zor değil abi resmin üzerine gel sağ tuş yap resmi farklı kaydet yap sonra kaydet sonra konuya at

bak bu sefer anladım.76
Bul
Birlikte olmak bile yeter insanlara,, her şeyin hayırlısı , Bu arada Yalçın ın mekanı ,

Halil İbrahim durağı gibi maşallah .. GulumseGulumse

Yalçın ın senin mekana patent alalım abisi.. Happy
Bul
Mufi yazdı:Birlikte olmak bile yeter insanlara,, her şeyin hayırlısı , Bu arada Yalçın ın mekanı ,

Halil İbrahim durağı gibi maşallah .. GulumseGulumse

Yalçın ın senin mekana patent alalım abisi.. Happy

Teşekkürler Muvaffak abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 37,232 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,572 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,381 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,674 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,727 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,640 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,838 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Karareis yalnız balıkçı 28 3,910 05-04-2012, 22:47
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi