Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DERİN suda 11 saat!
Başlıktan anlıyacağınız üzere Pazar günü Deniz ananın uzun zamandır vermediği balığı adeta tırmalaya tırmalaya hatta 12 saat süren bir av gününde ancak Birerbucuk Kilo taplamda üc kilo balığı dipten zorla aldık!Nee Anaymış beyaa.
Saat 5.30 gibi Sedat kardeşimin kalafattan yeni indirdiği (SON KOZ) İsimli teknesinin Motoru ateşledik 6.30 da av bölgesinin ilk kerteriz noktasına varıp cıkrıktaki köstekleri derine yolladık.

[Resim: adsziw.png]
[Resim: img01541201206101610.jpg]

Sedat bey ve bendeniz cıkrıkların başında beklemekteyiz lakin oltaya dokunan yok iki atış sonrası toplanıp başka meraya gidiyoruz deniz carşaf gibi rüzgar kesti etraf yanıyor sıcaklık 35 derece üstü bereket tentemiz var ve suyumuz serinde.

[Resim: img01537201206101603.jpg]

sonrasında bilmem kacıncı noktada iyi bir vuruş alıyorum sedatta hala bişi yok.

[Resim: img01532201206100852.jpg]

Saat 12 civarı tek tük balık cıkıyor köstekler 6 iğneli gelen balık el kadar geri kalan beş iğnede karides yemler öylece duruyor.Sedat bana ben sedata bu durumlardaki Ahval! ve Şereit üstüne konuşuyoruz!!
Derken bilmem kacıncı noktada artık gezdiğimiz yerleride unuttuğumuz bir anda bizim köstek dıngırdıyo sedatta ağbi bende bişiler var dediğini duyduğum zaman saat 15 .00 olmuştu o kol kuvveti ile cevire dursun ben cıkrığın şalterini devreye geciriverdim.Zavallı sedat bu saate kadar iyi calıştı güzelde pazu! yaptı vallaSmileneyse işte o noktada bir kac balık alıpsaat 18.00 de dükkanı!kapatıp dönüş yolculuğuna başladık.

[Resim: img01544201206101917.jpg]

Balıkların Fotoğrafını ancak eve geldiğimde cektim.Sedatında en az bu miktar veya birkac balık daha fazlası olabilir.Onu fotoğraflıyamadım.Sebabi Teknesine yeni yasptırdığı sulu Eksoz bölümü liman girişinde arıza cıkardı onunla meşkul oluyordu banada teşekkür edip veda etmek düştü zira 11 saatlik bir av serüveni uzun zamandır yapmamıştım olsun biraz yorulduk ama bu gün yani Pazartesi günü Mercanlardan tava Lipsoslardan da Corba sofrada hazır ve nazır olucak.
Biraz konuyu uzattık ama bu seferlik böyle olsun her keze cok selam rastgelsin arkadaşlar.
bereketli olsun Rauf abi inşallah bidahakine daha bolları rastgelir
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
şu balık çorbasını babam harika yapardı şimdi aynısını yapamıyoruz artık ne yapardıda o kadar güzel olurdu bilmiyroum.bi tarif alsak rauf abi sendende GulumseSeerf,
bereketli olsun abi rastgele.
Bul
RAUF abicim sanırım depreminde balıklar üzerinde etki yaptıgını duymuştum dün ANTALYA da da açılan arkadaşlar pek bir şey alamamışlar bir dahaki avların daha bereketli olması dilegiyle...tebriklerAlkis
Bul
Avcı Altan yazdı:bereketli olsun Rauf abi inşallah bidahakine daha bolları rastgelir
İnşallah lakin uzun bir süredir bu böyle dahada böyle gideceğe benzer.

LeVrEkCi yazdı:şu balık çorbasını babam harika yapardı şimdi aynısını yapamıyoruz artık ne yapardıda o kadar güzel olurdu bilmiyroum.bi tarif alsak rauf abi sendende GulumseSeerf,
bereketli olsun abi rastgele.
Nihatcım Balık corbası hakkında güzel bir video slayt hazırlamıştım epey oldu şimdi eklerim.

YaKaMoZ yazdı:RAUF abicim sanırım depreminde balıklar üzerinde etki yaptıgını duymuştum dün ANTALYA da da açılan arkadaşlar pek bir şey alamamışlar bir dahaki avların daha bereketli olması dilegiyle...tebriklerAlkis
Evet maalesef deprem konusu balık avında etkisi büyük.Sadece omu Ayın yaptığı gel git var,Birde bizim Antalya körfezinin meşhur ne zaman biteceği belli olmayan akıntısıda var.Mesela dün 1 kiloluk kurşun 400 metreye ininceye kadar 80 metre kayıyoruz beş altı dakkada dipte kaldımı anında 280 metre kaymış oluyoruz balık dipte nesıl kalsın?selamlar.
Kaptan arkadaşnızıa teknesi hayırlı olsun dertsiz ve kazasız kullanırsınız İnşallah. Allahtan problem limana yakın yerde çıkmış. Bu arada av istediğiniz gibi olmamış ama tavalık çıkmışSeerfAfiyetler olsun76
Bul
rauf abi elinize sağlık tavalık çıkmış daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
Bereketli olsun sevgili Rauf abi.
Balık açısından bunlar iyi günlerimiz diyorumWink Sad
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
SON KOZ ile sizlere kasiz belasiz avlar dilerim Rauf abiSeerf
baliklar icin afiyet olsun
11 saat uzun bir sure/fakat denizde guzelmis..
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abicim tebrikler ediyorunm senin güzel derin su avlarını özlemiştik paylaşımın için teşekkürler rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,044 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,282 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,735 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,271 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,396 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  Bir derin su avi. rauf 10 4,035 22-04-2011, 17:40
Son Yorum: SerenaY66
  1_ saat te galata köprüsü turu BABUÇ 19 3,823 17-11-2010, 17:00
Son Yorum: yycolak
  İŞTE BU !!Derin su ORFOZU (video) rauf 50 9,792 22-10-2009, 23:27
Son Yorum: yörükefe
  2009 un SİFTAHI Derin su avı(video) rauf 23 4,009 18-05-2009, 06:25
Son Yorum: rauf
  19.01.2008 Antalya Dedeman Açıkları Haybeye 10 Saat:) kutank 35 5,644 24-01-2009, 13:29
Son Yorum: kutank

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi