21-01-2009, 18:26
Sevgili Balıkçı Dostlarım,
19.01.2009 pazar günü 4 arkadaşım ile birlikte sabah saat 06:30 sularında Antalya Kaleiçinde buluştuk. Urfalı Vahit Kaptan'ın 30 dakikalık rötarı sonucunda denize açılabildik. Amaçladığımız herhangi bir av yoktu, sadece rastgelecek olan avımıza bakacaktık. Yem olarak sadece böcek kullandık. Elimizde fazla olta çeşidi de mevcut değildi. Bende 7 numara çapraz 4lü olta ve 200 metre örme ip vardı. Diğer oltalar da 7 numara çapraz ve 40'lık misina idi. Ayrıca prince - s (2 numara) ve beyaz pembe olan ve avlanırken nasıl becerdiysem motora sardırdığım 3 numara bir rapalam vardı
.
Kendimiz için ise, söylemesi ayıp, Kaptan Urfalı olunca onun getirdiği isot ve biber salçası ile yaptığımız çiğ köfte ile ekmek arası tarzında atıştırmalıklarımız vardı.
Bol bol yer değiştirdikten sonra hasılatımız:
1 adet palamut. (bakınız resim 1 ve 2)
1 adet lokum. (bakınız resim 3 ve 4)
Bol Bol çiğköfte (balınız resim 5 ve 6)
ve bol bol elvis. (resimlerini çekmeye değer bulmadık)
Arkadaşlarıma çiğköftenin kalanını pay ettikten sonra annemle kardeşime elimizdeki balıkları götürdüm. Lokum balığına hayran kaldılar. Gerçekten adıyla müsemma bir balık. Ancak palamut ve elvisler pek lezzetli değildi.![Rolleyes Rolleyes](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/rolleyes.gif)
Balık açısından zayıf ancak bol bol eğlendiğimiz bir gezi oldu. Darısı bir dahaki sefere inşallah. Sevgiler saygılar.
Not: Bu arada şimdi aklıma geldi, dahga önce okuduğum forumlarda mesaj sayısının eksikliği yüzünden resimlerin yüklenemediğine dair mesajlar okumuştum. Muhtemelen aynısı benim de başıma gelecektir. Dosyaların boyutlarını küçültüp yükleyebilecek arkadaşlara dozyaları zipleyip gönderebilirim. Sevgiler
19.01.2009 pazar günü 4 arkadaşım ile birlikte sabah saat 06:30 sularında Antalya Kaleiçinde buluştuk. Urfalı Vahit Kaptan'ın 30 dakikalık rötarı sonucunda denize açılabildik. Amaçladığımız herhangi bir av yoktu, sadece rastgelecek olan avımıza bakacaktık. Yem olarak sadece böcek kullandık. Elimizde fazla olta çeşidi de mevcut değildi. Bende 7 numara çapraz 4lü olta ve 200 metre örme ip vardı. Diğer oltalar da 7 numara çapraz ve 40'lık misina idi. Ayrıca prince - s (2 numara) ve beyaz pembe olan ve avlanırken nasıl becerdiysem motora sardırdığım 3 numara bir rapalam vardı
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Kendimiz için ise, söylemesi ayıp, Kaptan Urfalı olunca onun getirdiği isot ve biber salçası ile yaptığımız çiğ köfte ile ekmek arası tarzında atıştırmalıklarımız vardı.
Bol bol yer değiştirdikten sonra hasılatımız:
1 adet palamut. (bakınız resim 1 ve 2)
1 adet lokum. (bakınız resim 3 ve 4)
Bol Bol çiğköfte (balınız resim 5 ve 6)
ve bol bol elvis. (resimlerini çekmeye değer bulmadık)
Arkadaşlarıma çiğköftenin kalanını pay ettikten sonra annemle kardeşime elimizdeki balıkları götürdüm. Lokum balığına hayran kaldılar. Gerçekten adıyla müsemma bir balık. Ancak palamut ve elvisler pek lezzetli değildi.
![Rolleyes Rolleyes](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/rolleyes.gif)
Balık açısından zayıf ancak bol bol eğlendiğimiz bir gezi oldu. Darısı bir dahaki sefere inşallah. Sevgiler saygılar.
Not: Bu arada şimdi aklıma geldi, dahga önce okuduğum forumlarda mesaj sayısının eksikliği yüzünden resimlerin yüklenemediğine dair mesajlar okumuştum. Muhtemelen aynısı benim de başıma gelecektir. Dosyaların boyutlarını küçültüp yükleyebilecek arkadaşlara dozyaları zipleyip gönderebilirim. Sevgiler