Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MART'tan bir derin su avı
[SIZE="4"]Baya bir zaman oldu Balıksız günler gecirdim . Derin dondurucuda balık kalmadı .Dün yetti Gari değip Sabahın 8 inde atladım tekneye Pruva acıklar bu sefer kesin kararlıyım illaki Derin suda bir kac parca bulup almam gerek yoksa kendimden şüphe etmeye başlıyorum Yol uzun 14 km orta yol seğirediyorum hızım 8-8.5 km Arkamdan Dim vadisinden 5-6 kuvvetinde esen hafif bir meltem var beraberinde hafiften Portakal ciceğinin kokularınıda getiriyor Yok böyle bir şey sanki sağımdan solumdan kaliteli parfüm kullanmış Bayanlar geciyor.Deniz sakin sağda solda tekne yok bu sefer sırtıda salmadım böyle durgun denizde Yazılı palazı da olmaz.GBS de 14 nokta kerteriz var icimden inşallah fazla aramam diyorum seğir 1.45 dakika sürdü. [/SIZE]

DERİN SU CIKRIĞINI KURDUM AV BAŞLIYOR.
[Resim: 91261024.jpg]

[SIZE="4"]Bizim emektar cıkrık uzun bir zamandır bekliyordu Ama biliyorki suc bende değil evet kısa keselim .[/SIZE]
TAKIM.

TAKIM=Klasik 1/0 nr iğneli 6 lı köstek Pırdöndülü.(0.70 beden 0.60 İğne kolları)

AĞIRLIK=1kl kurşun

IŞIK KAYNAĞI=Mavi renkli derin su cakarı ceşitli fosforlu boncuklar.

YEM=İthal uskumru tuzlanmış.

AVIN VİDEOSU

[DM]xhw4ot[/DM]

http://www.dailymotion.com/playlist/xmqb...oId=xhw4ot

[Resim: 63746754.jpg]
AVIMIZIN TOPLU HALİ.

[Resim: 13250411.jpg]
ADET OLDUĞU ÜZERE Lipsos ve avcısı!

[SIZE="4"]İşte böyle dostlar Söylenilecek veya konuşulacak her şey videoda geciyor yinede sorularınız varsa beklerim.Dönüş yolunda bu sefer arkamdan 7-8 km kuvvetinde esen bir rüzgar ile seğir 1.45 saat sürdü seğir esnasında Alanyanın puslu gününden bir kac kare sizler icin cekmiştim.[/SIZE][Resim: 14952034.jpg]
ALANYANIN KALESİ 7 KM UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ

[Resim: 65419291.jpg]
BATI ALANYA 7 KM UZAKTAN PUSLU BİR GÖRÜNTÜ.

[Resim: 31789849.jpg]
ALANYANIN MEŞHUR KORSAN MAĞARASI (korsanlar burda ne yapmış oda başka konu Smile )

[Resim: 52566897y.jpg]
[SIZE="4"]Seğir esnasında cokca rastladığım deniz analarından bir tanesi bizim teknenin bölgesine gelmiş tabiki ölü olarak büyüklük olarak tarif etmek gerekirse insan kafasından daha iri.Arkadaşlar her keze teşekkürler Sizlerede bol balıklı günler dilerim RASTGELSİN.[/SIZE]
Buda bir Rauf Abi klasiği olmuş.Ne zaman verimsiz bir avı olduki...Alkis
Teşekkürler abicim.Sağlıkla,afiyetle....76Seerf
Bul
Rauf abi..videolu bol fotolu bu guzel paylasim icin tesekkurler..Seerf
tavaliklar cikmis ..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rauf abi ellerine sağlık, lipsoslarla takım giyinmişsiniz, afiyet olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
tavalık çıkmış ya ona bile hasretim rauf abi,tekneye adım attığım gün balıklı balıksız farketmez tam stres attığım gündür.Alkis
Bul
Mandagözler,lipsozlar..Bereketli olsun Rauf abi.Videonu Dailymotion'daki sayfandan izlemiştim Alanya fotoları ile birlikte raporunu da görmüş oldum paylaşım için teşekkürler,
Rastgele..
Bul
Rauf abim ellerine sağlık derin suyu avının heyecanıda bir başka olur
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
yine güzel av olmuş abi daha bollara nasip.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
yycolak yazdı:Buda bir Rauf Abi klasiği olmuş.Ne zaman verimsiz bir avı olduki...Alkis
Teşekkürler abicim.Sağlıkla,afiyetle....76Seerf
Oooo cokkk hele şu bir birbucuk aydır inan zorla balık yakalıyoruz buradaki konudada eskiye nazaran cok az balık var gecen sene aynı zamanlar 4-5 kilo balık alırdık selamlar.

Albatros-gr yazdı:Rauf abi..videolu bol fotolu bu guzel paylasim icin tesekkurler..Seerf
tavaliklar cikmis ..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
Teşekkürler.
turna yazdı:Rauf abi ellerine sağlık, lipsoslarla takım giyinmişsiniz, afiyet olsun.
Mehmet hakkaten yaww bak bunu düşünmemiştim.
LeVrEkCi yazdı:tavalık çıkmış ya ona bile hasretim rauf abi,tekneye adım attığım gün balıklı balıksız farketmez tam stres attığım gündür.Alkis
Nihat tahmin ederim işlerinden dolayı bu serzenişin!olsun bee iş olsunda balık bir gün nasıl olursa olur hayırlısı olsun selamlar.

Lakerda yazdı:Mandagözler,lipsozlar..Bereketli olsun Rauf abi.Videonu Dailymotion'daki sayfandan izlemiştim Alanya fotoları ile birlikte raporunu da görmüş oldum paylaşım için teşekkürler,
Rastgele..
O sıralar sitede sorun vardı ekleyemedim Dostum anca şimdi fırsat doğdu selamlar rastgelsin.

eşref sürek yazdı:Rauf abim ellerine sağlık derin suyu avının heyecanıda bir başka olur
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
Eşref kardeşim sağ ol nasılsın.Senin mart ayında yaptığın derin su avının fotoları görünmüyor sanırım imajjaka üye olman gerekli bir bak istersen.selamlar.
cilingoz yazdı:yine güzel av olmuş abi daha bollara nasip.
Teşekkürler.
her şeyi itina ile yapıyorsunuz,balığı denize iade etmeniz bile bambaşka,güzel paylaşım için teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,492 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,139 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,351 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 4,861 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 2,877 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  Urla, özbek 25 Mart 2012 Salih Reis 28 3,688 10-04-2012, 16:03
Son Yorum: Salih Reis
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,282 28-12-2011, 08:25
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,735 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  KUZULARLA DANS (mart ayı icindeki bir av günü) rauf 43 12,602 11-05-2011, 18:36
  Bir derin su avi. rauf 10 4,035 22-04-2011, 17:40
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi