04-06-2012, 23:38
Avcı Altan yazdı:afiyet olsun abicim harika balıklar almışsınız
tesekkurler Altan
sizlerede rastgele
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
Albatros-gr olta,paragat, sirti
|
04-06-2012, 23:38
Avcı Altan yazdı:afiyet olsun abicim harika balıklar almışsınız tesekkurler Altan sizlerede rastgele ![]()
![]()
04-06-2012, 23:44
LeVrEkCi yazdı:kolyozları yaptım varya parmaklarımı yedim o kadar lezzetli oldular inan faruk abi levrekten daha lezzetli balık ama zeytinyağında bekletip ızgara yapacaksın çok güzel oluyor. YApma Nihat, sattın iki dakikada levreği ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
04-06-2012, 23:44
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hocam..evet ozellikle bende pareagatta daha iyilerini bekliyorumYapma ya FARUK abi inan hic dikkat etmedim insan caktirmaz sen daha yakisiklisin abi ![]() ![]()
04-06-2012, 23:46
Bahadır Sarıca yazdı:YApma Nihat, sattın iki dakikada levreği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynen
![]()
04-06-2012, 23:48
YaKaMoZ yazdı:Yapma ya FARUK abi inan hic dikkat etmedim insan caktirmaz sen daha yakisiklisin abi ![]() ![]() bu arada adminin uzerine fazla gitme..ama yazdiklarinda haklisin...levrek raporundas kolyos.. ![]() ![]() benim siftahim var... ![]()
![]()
04-06-2012, 23:56
Faruk abi pek olmamis ama genede denizde olmak yetiyor abi insana, o havayi solumak denizin icinde olmak.
Bizim tarafta da pek olmadi abi iki defa paragat attim( fotograf makinesini unuttugum icim resim cekemedim ve rapor da hazirlamadim ![]() abi afiyet olsun bir dahakine insallah ![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
05-06-2012, 00:04
makineci yazdı:Faruk abi pek olmamis ama genede denizde olmak yetiyor abi insana, o havayi solumak denizin icinde olmak. tesekkurler Burhan aynen dedigin gibi.. senin paragat haberini Serkandan aldim..tel ile konustuk iyi bir cipura almissiniz..guzel...ozledim cok cipuralari..hele o paragatta gelmesi yokmu.... insallah bir dahakine.. rastgele
![]()
05-06-2012, 00:35
Faruk abi yine döktürmüşşsün ellerine sağlık rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
05-06-2012, 01:05
Cihan Deniz yazdı:Faruk abi yine döktürmüşşsün ellerine sağlık rastgele tesekkurler Cihan silzerede rastgele ![]()
![]()
05-06-2012, 08:23
Faruk abicim epeydir seni göremiyor ve özlüyorduk, denizde olman ve balıklı resimlerini görmek ne kadar güzel.
![]() daha niceleri rastgelsin ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|