Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nihatkr,Fotokopici,Balık and Ozan eşkina avı
dün akşam nihat abiyle küçükyalıda buluştuk.nihat abi gelmeden biraz teke çıkardım..sağolsun nihat abide gelirken yanında 100 tane canlı teke getirmiş.herşey hazır doğru avlağımıza vardık.bu merayı çok seviyorum atmosferi bir başka sanki oksijen ve iyot kokusu daha fazla..geniş bir alan balık çeşitliliği açısındanda zengin olduğuna eminim.karagöz, levrek,eşkina,kikla,gümüş,gelincik,hani,ispari,istavrit,sardalya,iskorpit,çinekop,kalkan,zargana çok iri kefaller çok nadir mırmır alındığına şahidim..neyse biz nihat abiyle yerimizi aldık..her zamanki balık yapan kayamızın üzerine konuçlandık.nihat abiye dedim bu kaya en güzel balığı verir dedim.ama erol abi gelir gelmez kayayı gasp ettiSiyirdimve hemen güzel bir balık çekti kikla..sonra eşkinayı çekti.bizde haliyle kıskandık dibine kadar yanaştık sabote ettik erol abinin yerini..bende balık almaya başladım tabi bu olayada nihat abi kızmaya başladı.nihat abiyle yer değiştirdim oda balık almaya başladı.1 mt sağa sola atıyorsun balık alamıyorsun öyle bir yer anlıyacağınız.herkes kısmeti kadar balığını aldı havada güzeldi ama geceye doğru rüzgar ve serinlik ısırmaya başlamıştı.23.30 da avı sonlandırdık.bu arada nihat abi(levrekçi)gelecekti son anda bizi yanlız bıraktı.levrek yakalamaya gitti.sonuç itibariyle 2 değerli abimle zevkli bir av yaptım.senenin ilk eşkinalarınıda tutmuş olduk.Allahım inşallah bize
daha güzel avlar nasip eder.saygılar sevgili dostlarım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
..................................
Bul
............

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
Alkis Hepinize bravo Ozan Alkis güzel keyifli balıkçılık yapmışsınız Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgeleyin
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Hepinize bravo Ozan Alkis güzel keyifli balıkçılık yapmışsınız Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgeleyin

teşekkürler ahmet abi saygılar.
Seerf
Bul
Muhtesem bir bulusma ve av olmus tebrikler bize dusenAlkisAlkisAlkislamak sizleri Seerf
Bul
Off be keyfi tahmin edebiliyorum,süpersiniz,o tekelerin görüntüsü akvaryum gibi hoş,balıklara zaten Alkis ellerinize sağlık AlkisSeerf
Bul
Ozan çok güzel bir akşam geçirdim saoğlasın sende erol abide ahmet abide. Ben sonra geri gittim oraya saat 12:30 gibi poşeti unutmuştum seni bırakıp geri donup poşetimide aldım. Bizden sonra herkes gitmiş kimse kalmamıştı.
Bul
nihatkr yazdı:Ozan çok güzel bir akşam geçirdim saoğlasın sende erol abide ahmet abide. Ben sonra geri gittim oraya saat 12:30 gibi poşeti unutmuştum seni bırakıp geri donup poşetimide aldım. Bizden sonra herkes gitmiş kimse kalmamıştı.

hadi ya ben de bakmıştım yerlere bir şey görmemiştim...oraya bir daha gitmek lazım ama erken gidip o kayayı kapmak lazım..tekeleride canlıtutmak..ahmet abiden hiç bahsetmedim yuh bana ahmet abi kızma bana sen geldin balıklarda geldi bu arada.saygılar en kısa zamanda görüşelim.bu böyle olmadı...
Seerf
Bul
Yerleşik hayvanı bulmuşsunuz. Taş küçük ama oldukça verimliymiş. Bence o taşın üstünde ayak izinizi iyice belirleyinGulumse TebriklerAlkisafiyetle ve bereketle76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,728 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 981 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,172 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Hedef dışı Eşkina avı..28.08.2016 Samsun... kengin 22 1,310 31-08-2016, 11:22
Son Yorum: kengin
  Marmarada eşkina aradik BABUÇ 16 1,062 29-08-2016, 17:47
Son Yorum: BABUÇ
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,920 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 959 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,861 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi