Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALANYADA Lekeli Mercan Avım.
Mufi yazdı:rauf bu normaldir Big Grin AlkisAlkisAlkis
Sağ ol Arkadaşım.

yycolak yazdı:helal olsun rauf abime.sanki tam adrese gitmiş gibi.maşallah boylarda harika.teşekkürler abicim.76afiyetle.
Rica ederim teşekkürler.
YaKaMoZ yazdı:RAUF abicim tebrikler bu güzel avını bizlerle paylaştıgın için...
Teşekkür ederim.Sanada rastgelir inşallah.
Tebrikler Rauf abi yine çok güzel av olmuş
Sazanları özledim...
Bul
guzel bir av olmus Rauf abi..tebriklerAlkis
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ellerin dert görmesin Rauf abi, hava güzel, deniz dediğin gibi tahta,balıkta olmuş,imrenmemek elde değil,elektrikli çıkrığı seyretmekte zevkliydi,ağırlığın 1 kg olduğunu görünce acaip oldum,alıştık ya en fazla 300 gr. a..daha iyilerine rasgelsinki bizde en azından buradan seyredip keyif duyalım,selamlar abiSmileAlkis
Bul
rauf abi eline sağlık afiyet olsun daha bollarına rast gele.Alkis
Bul
Afiyetle ve bereketle.Alkis Meralar göstermeye gelmiyor. Resmen bok bulmuş böcek gibi istilaya başlıyorlar. Ben bunu maalesef Foça'da çok yaşadım
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Rauf abi yine çok güzel av olmuş
Teşekkürler.

Albatros-gr yazdı:guzel bir av olmus Rauf abi..tebrikler
daha da bollarina
rastgele
Sağ olasın kardeşim.

tedirgin SaZaN yazdı:Ellerin dert görmesin Rauf abi, hava güzel, deniz dediğin gibi tahta,balıkta olmuş,imrenmemek elde değil,elektrikli çıkrığı seyretmekte zevkliydi,ağırlığın 1 kg olduğunu görünce acaip oldum,alıştık ya en fazla 300 gr. a..daha iyilerine rasgelsinki bizde en azından buradan seyredip keyif duyalım,selamlar abiConfusedmile
Arkadaşım derinlik 300-400 olunca mecburen hem akıntıdan hemde rüzgarın etkisiyle kayıyoruz onun icin kösteğin bir an evvel diplemesi lazım öyle olduğu halde 4-5 dakkayı buluyor diplemesi rastgelsin.

bucalıfikret yazdı:rauf abi eline sağlık afiyet olsun daha bollarına rast gele.
fikret cok sağ ol.

ALTAYLI yazdı:Afiyetle ve bereketle. Meralar göstermeye gelmiyor. Resmen bok bulmuş böcek gibi istilaya başlıyorlar. Ben bunu maalesef Foça'da çok yaşadım
Abicim konu şubazan bir arkadaşımı kıramıyorum balığa cıkarıyorum birde tembihliyorum aramızda kalsın diye aaa bide bakıyorum başka bir tekneyle cıkıp o meraya geliyor bir başka konuda uzunca bir zamandır beni takip ediyorsun genelde yalnız takılırım ama buda yetmiyor şimdi kösteğin yukarı gelmesi 5 dakka sürüyor adam seni gördümü topukluyor üstüne yanında gelip geciyor.gecerken CBS de tık noktayı alıyor hadi eyvallah.selamlar.
rauf yazdı:Teşekkürler.

Sağ olasın kardeşim.

Arkadaşım derinlik 300-400 olunca mecburen hem akıntıdan hemde rüzgarın etkisiyle kayıyoruz onun icin kösteğin bir an evvel diplemesi lazım öyle olduğu halde 4-5 dakkayı buluyor diplemesi rastgelsin.

fikret cok sağ ol.

Abicim konu şubazan bir arkadaşımı kıramıyorum balığa cıkarıyorum birde tembihliyorum aramızda kalsın diye aaa bide bakıyorum başka bir tekneyle cıkıp o meraya geliyor bir başka konuda uzunca bir zamandır beni takip ediyorsun genelde yalnız takılırım ama buda yetmiyor şimdi kösteğin yukarı gelmesi 5 dakka sürüyor adam seni gördümü topukluyor üstüne yanında gelip geciyor.gecerken CBS de tık noktayı alıyor hadi eyvallah.selamlar.
Maalesef sıkça karşılaştığımız bir durum. Bu tamamen KÜLTÜR sorunuSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,217 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,855 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,235 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,303 09-09-2014, 10:24
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,516 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,104 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 3,797 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 14,915 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,403 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi