Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çupra avım.
arkadaşlar selam cumartesi komşum dursun ve bizi götüren mehmet abi saat 02 00 bucadan hareket ettik sabah 05.30 da güvercinlik limanına vardık kaptanın gelmesi teknede yerimizi almamız ve meraya hareket etmemiz saat 06.00 ve 07.00 oltalarımız denize indi ilk vuruşu aldım çok kuvvetli geliyor acele etmeden çekiyordum ve gelen çupra kilo üstüydü tekneye aldım teknede arkadaş resim çekileyim çuprayla abi dedi bende kırmadım eline çuprayı almasıyla elinden çupra geldiği gibi denize düştü içimden ne varsa saydım yani rahatladım öğlene kadar vuruş yok sinirden biraya sardım saat 11 dört bira bitti arkasından bir 35 lik oda bitti merayı değiştirdik çupralar deligibi geliyordu 1.5 saatte 8 çupra aldım kopes takoz gibiydi saat 16.00 kaptan demezmi takımları toplayın gidiyoruz nereye gidiyoruz burası güzel başka meraya gitmeyelim ne merası abi limana gidiyoruz bugünlük bukadar demezmi benden başkası konuşmuyor sağıma soluma baktım millet toparlanmış bile lanet olsun dedim balık var biz takımları topluyoruz kaptan'da benden nasibini aldı bundan sonra saat 16.00 dönüş yapılırsa beni kesinlikle çağırmayın dedim başınızı şişirdiysem özür dilerim bundan iyi avlarınız sizlerşn olsun rast gele.

takım: klasik üçlü
iğne: 1ve 2 çapraz
misina: 0.28 örgü
yem: mamun (başka yeme gelmiyor)
derinlik: 40 mt
avlanınan yer:bodrum güvercinlik

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikret abi kaptanı denize itivereydin
Ne o öyle akşam suyunda dönelim
Bul
Balıklarda çok güzeller abi maşallah
Daha güzellerine
Bul
Fikocum stres attın mı yoksa yüklendin mi anlayamadım SiyirdimSiyirdimSiyirdim

güzel paylaşımın için teşekkürler, daha niceleri rastgele Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
sanki üç gün kalsan doyacaktın çupraya.az olmuş temiz olmuş boş ver.balıklar şahane.afiyetle şekerim .
Bul
Ellerinize sağlık, afiyetle.Seerf
Bul
Tebrikler FİKRET abicim keyifli tekne lerinde en uyuz olduğum şeydir...
Bul
aksam suyu balikcilihin en verimli saatleri tabiiki..
bu sene bizde poyraz var diye Gokceada`ya gidemedik..Saroz`a gittik..
adamlar esnafliktan bey haber..yemek filan hazirlamamislar..neyse onemli degil..yanimizdakiler ile idare ettik..
kiraladigimiz guletin kaptani aksam uzeri,gunesin batmasina yakin..kacalim..toparlanin diyor..neymis efendim..limana girerken sorun yasayacaklarmis..gece olursa..
arkadas sen parani tam aldin...ne sorunu..kaptanmisin keci cobanimi...:Hadiordan
snin yazdiklarindan sonra hemen bu aklima geldi..
neyse yinede cipuraarini almissin...afiyetle
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Erken dönmeniz kötü olmuş Fikret abi ama yine de çok güzel balıklar yakalamışsın AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
yaser2sultan yazdı:Fikret abi kaptanı denize itivereydin
Ne o öyle akşam suyunda dönelim
yasin bende düşündün dediğini neyse benden bulma dedim.
Salih Reis yazdı:Fikocum stres attın mı yoksa yüklendin mi anlayamadım SiyirdimSiyirdimSiyirdim

güzel paylaşımın için teşekkürler, daha niceleri rastgele Alkis
[SIZE="4"]salih çok güzel stres attım yüklenmeyi içimden yaptım[/SIZE]
yycolak yazdı:sanki üç gün kalsan doyacaktın çupraya.az olmuş temiz olmuş boş ver.balıklar şahane.afiyetle şekerim .
[SIZE="4"]şekerim balık avına doyulurmu işin içinde çupra oldumu deyme keyfine[/SIZE]
murki yazdı:Ellerinize sağlık, afiyetle.Seerf
[SIZE="4"]sağol muratım [/SIZE].76
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler FİKRET abicim keyifli tekne lerinde en uyim uz olduğum şeydir...
[SIZE="4"]bizim yolumuz uzun biz dönelim dememiz< gerekirken kaptanın evi limana yakın o diyor dönelim.kaptanı sildik başkasınada önermiyoruz[/SIZE].
Albatros-gr yazdı:aksam suyu balikcilihin en verimli saatleri tabiiki..
bu sene bizde poyraz var diye Gokceada`ya gidemedik..Saroz`a gittik..
adamlar esnafliktan bey haber..yemek filan hazirlamamislar..neyse onemli degil..yanimizdakiler ile idare ettik..
kiraladigimiz guletin kaptani aksam uzeri,gunesin batmasina yakin..kacalim..toparlanin diyor..neymis efendim..limana girerken sorun yasayacaklarmis..gece olursa..
arkadas sen parani tam aldin...ne sorunu..kaptanmisin keci cobanimi...:Hadiordan
snin yazdiklarindan sonra hemen bu aklima geldi..
neyse yinede cipuraarini almissin...afiyetle
rastgele
[SIZE="4"]faruk baştan kaptanla konuşmakta yarar var diyorum onuda yaptık akşama yakın beyler hava patlamak üzere toparlanın gidiyoruz diyor bizde inanıp mecburen kaptanın dediğine inanıyoruz aslında bir güzel dayak istiyorlar bakalım nasibi hangi kaptan alacak.[/SIZE]
rusan yazdı:Erken dönmeniz kötü olmuş Fikret abi ama yine de çok güzel balıklar yakalamışsın AlkisAlkis
[SIZE="4"]eyvallah ruşanım bunada şükür eve boş dnmedik[/SIZE].76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,040 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,390 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 4,051 27-11-2014, 23:59
  çupra avım bucalıfikret 19 2,443 09-09-2014, 10:24
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,523 18-12-2013, 12:42
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,158 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 5,098 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 4,016 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,500 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  07.10.2012 Çupra avım Cihan Deniz 37 4,511 08-10-2012, 19:48
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi