02-11-2014, 23:11
arkadaşlar selam cumartesi komşum dursun ve bizi götüren mehmet abi saat 02 00 bucadan hareket ettik sabah 05.30 da güvercinlik limanına vardık kaptanın gelmesi teknede yerimizi almamız ve meraya hareket etmemiz saat 06.00 ve 07.00 oltalarımız denize indi ilk vuruşu aldım çok kuvvetli geliyor acele etmeden çekiyordum ve gelen çupra kilo üstüydü tekneye aldım teknede arkadaş resim çekileyim çuprayla abi dedi bende kırmadım eline çuprayı almasıyla elinden çupra geldiği gibi denize düştü içimden ne varsa saydım yani rahatladım öğlene kadar vuruş yok sinirden biraya sardım saat 11 dört bira bitti arkasından bir 35 lik oda bitti merayı değiştirdik çupralar deligibi geliyordu 1.5 saatte 8 çupra aldım kopes takoz gibiydi saat 16.00 kaptan demezmi takımları toplayın gidiyoruz nereye gidiyoruz burası güzel başka meraya gitmeyelim ne merası abi limana gidiyoruz bugünlük bukadar demezmi benden başkası konuşmuyor sağıma soluma baktım millet toparlanmış bile lanet olsun dedim balık var biz takımları topluyoruz kaptan'da benden nasibini aldı bundan sonra saat 16.00 dönüş yapılırsa beni kesinlikle çağırmayın dedim başınızı şişirdiysem özür dilerim bundan iyi avlarınız sizlerşn olsun rast gele.
takım: klasik üçlü
iğne: 1ve 2 çapraz
misina: 0.28 örgü
yem: mamun (başka yeme gelmiyor)
derinlik: 40 mt
avlanınan yer:bodrum güvercinlik
takım: klasik üçlü
iğne: 1ve 2 çapraz
misina: 0.28 örgü
yem: mamun (başka yeme gelmiyor)
derinlik: 40 mt
avlanınan yer:bodrum güvercinlik
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları