Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
Barış kardeş ve diğer arkadaşlar, ben amatör balıkçılık konusunda kimsenin kar amaçlı organizasyonlar içerisinde olabileceğini düşünemiyorum.Zaten bu işin karını zararını düşünebilecek bir insan bu işin külfetini eziyetini çekmektense gidip canının çektiği balığı bu uğraşlara nazaran çok daha kolay ve ucuz alabilir.Amatör balıkçılar bilirlerki oltayı titreten bir balığın verdiği haz hiçbir bedelle kıyaslanamaz.Ben Foçadan bahsederken detaya girmedim ama bilen arkadaşlar varmış.Bilmeyenler içinde ben aktarmak isterim.Geçtiğimiz aylarda yaptığımız bir oganizasyonda Foçadan 15-16metrelik bir gezi teknesi ile öğle yemeği ve çay servisleri de dahil olmak üzre kişi başı 20YTL'ye sonarlı balık avı yaptık.Ben fiyat makul değil derken sizlerin kar amacı güttüğünüzü değil,daha uygun seçeneklerin olduğunu belirtmek istemiştim.Tabi avlak olarak Foça ile Karaburun kıyaslanabilirmi onu bilemiyorum.Bunun yanında benim kendime ait 3.30'luk küçük bi teknem var.Ben Gencerli koyu ve Nemrut limanında zaten hemen her hafta balığa çıkıyorum.Maksadım balık avlanacak yerden ziyade balık dostları edinmek.Balık dostları ile buluşup kaynaşmak umudu ile hepinize RASTGELE.
Bul
bucalı yazdı:Hüseyin abi senden bi ricam var Yılmaz abiden bi fiyat alırmısın denk geldiğinde veya sorarmısın bize kaç para fiyat verdi. sayın yönetimin yazdıkları moralimizi bozdu onlarda öğrensinler biz kar amaçlımı yapıyormuymuşuz bu organizasyonu.

Yönetimin yazdıkları kimsenin moralini bozmasın. Buradaki yönetici arkadaşlar kimseye tek yönlü davranmamaktadırlar herkese aynı mesafede yaklaşmaktadırlar. Bu konunun bu kadar büyümesine gerek yok.

Bu organizasyon konusu ilk açıldığında ücretlendirmeden hiçbir şekilde bahsedilmiyordu. Yönetimin uyarısı üzerine eğer bir ücretlendirme vs. varsa açıklansın uyarısından sonra diğer detaylar açıklandı.

Arkadaşlara tekne kira ücreti yüksek geldiki bu konuda tepkilerini dile getirdiler.

Yönetim bu sitedeki üyeleri her şekilde korumaklada yükümlüdür bunun için herşeyi dikkatlice incelememiz gerekmektedir
Bul
Oktay abi kimse tekne ücreti yüksek diye bişey demedi ki direk ''böyle şeyleri sitede yapmayalım'' falan dendi demek istenilende açıkça belliydi ona bozuldum. Neyse uzatılacak bişey yok.
Bul
kıyak yazdı:Selam Barış kardeşim; balık avına gönül vermiş insanların böyle bir şeye tenezzül edeceğini hiç zannetmiyorum.Balı avında harcadığımız paralarla en kaliteli balığı satın alır afiyetlede yeriz.Yanlız sizlere tek tavsiyem tekneciyle iyi pazarlık edin:ben Kaynarpınarlı sayılırım.Orada hem evim hemde teknem var.Tekne kiralayan çok kimse de yok size söylenen fiyat çok yüksek.Size bu fiyatı kim verdi?Gerekirse yardımcı olayım.Yanlız Şöyle bir durum var Muharrem bey duyurusunda akşam 21.00 e kadar yazıyor bu şekilde ise doğrudur.

sayın arkadaşım yazmış olduğun erkelimeye katılıyorum muharrem bey fiyat belirtmiş 30 ytl bazı yöneticiler bunu kar amac lı olarak kendi fikirlerini sundu lütfen bana bunun neresi terst yada neresi SİTEYE haykırı muharrem arkadaşım böyle bir organisazyon yaptıysan bunun neresi sitemize ters sevgiler iyigecelerAlkis
Bul
sayın değerli yöneticiler ve sayın üye arkadaşlarım sizlerimarmarist selimiye köyüne balık av tatil için davet ediyorum saygılarımla sekizinci ayda ordayım bekliyorum karadud kıraatanesi sağibi hamdi özgür eniştem olur ben ordayım rakı bira serbes .....
Bul
sevgili arkadaşlarım.
burada buluşmamızın herkes için bir ortak noktası olduğunu
düşünüyorum. kendi adımada bunun bizler için bir paylaşım
yeri olduğuna inanıyorum izlediğim kadarıyla iyi niyetle bir
düşüncenin kimseye zarar vermeyeceğine inanıyorum fakat
bu olayın gitgide paylaşımdan öte çatışmaya dönmesini görmek
açıkçası beni üzdü ben kendimce balık sevdalısı biriyim burada
çok şey öğrendim bildiklerimide nacizane paylaşmak istedim
paylaştığımada inanıyorum burada yörükefeninde bucalınında
levrekçininde sadece iyi niyetle sadece bilgi amaçlı paylaşım
yaptığına inanıyorum bu paylaşımların kimseyi kırmadan devam
etmesini diliyorum saygılarımla.sevgiyle kalın.
Bul
erdal tomakin yazdı:Merhaba arkadaşlar ben stenize bu gün üye oldum beraberimde bir arkadaşla birlikte ve hatta arkadaşlarla birlikte organizasyonlarınıza dahil olmak istiyoruz.Ancak böylesi amatör balık avı organizasyonlrında bu miktardaki ücrenlendirme bizim için yüksek olduğu gibi,amatör ruhunada ters.Biz arkadaşlarla daha büyük guruplar halinde daha makul organizasyonlar yapıp Foçada balığa çıkıyoruz.Bize uyacak organizasyonlarınız olursa sizlere katılmak sizlerle tanışmak ısteriz.

arkadaşım öncelıikle sitemize hoşgeldin sayın yörük efenin organi<zasyonuna saygı duyalım İZMİRDEN böyle bir ilk defa teklif geldi onuda yörük efe yaptı sizlerde dağa ucuz bir organizas yon yaparsanız sitemiz adına ve yörük efenin adına saviniriz not kusurabakbayın ben İZMİRDEN dedim belki dağa önce olmuştur kusura bakmayın
Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:sayın değerli yöneticiler ve sayın üye arkadaşlarım sizlerimarmarist selimiye köyüne balık av tatil için davet ediyorum  saygılarımla sekizinci ayda ordayım bekliyorum karadud kıraatanesi sağibi hamdi özgür eniştem olur ben ordayım rakı bira serbes  .....

sevgili arkadaşım sana katılyorum fakat;;;;sevgil arkadşımız yörük efeni.n böyle bir organizasyunun yaptığı site için ters mi yorumu nubekliyorum iyi geceler...Bals
Bul
bahriyeli yazdı:sevgili arkadaşlarım.
burada buluşmamızın herkes için bir ortak noktası olduğunu
düşünüyorum. kendi adımada bunun bizler için bir paylaşım
yeri olduğuna inanıyorum izlediğim kadarıyla iyi niyetle bir
düşüncenin kimseye zarar vermeyeceğine inanıyorum fakat
bu olayın gitgide paylaşımdan öte çatışmaya dönmesini görmek
açıkçası beni üzdü ben kendimce balık sevdalısı biriyim burada
çok şey öğrendim bildiklerimide nacizane paylaşmak istedim  
paylaştığımada inanıyorum burada yörükefeninde bucalınında
levrekçininde sadece iyi niyetle sadece bilgi amaçlı paylaşım
yaptığına inanıyorum bu paylaşımların kimseyi kırmadan devam
etmesini diliyorum saygılarımla.sevgiyle kalın.
katıllıyorum tabiki buluşma ve paylaşım birsitenin olduğunu ancak sayın yörük efenin yapmış olduğu organizas yonun neresi sitemize ters bende bunu anlamdım lütfen arkadaşlar balık tutacaksak balığın değerini verelim saygılarımla...Alkis
Bul
bakın kendi aramnızda sataşmayın abi olarak sizdenn ricam olur organizasyon yapın teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,468 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Nişan Törenine Davet. HAŞİM77 17 2,391 29-08-2014, 17:12
Son Yorum: tahsinmersin
  Belgesiz tekne sahiplerine firsat Salih Reis 23 6,362 22-12-2011, 17:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,347 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 12,515 19-04-2009, 13:37
Son Yorum: deepSea
  Seferihisar Tekne Detayları fish or die 27 4,462 12-03-2009, 12:22
Son Yorum: fish or die
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,045 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,625 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1
  TEKNE BOYA BAKIMI RANGER_ 1 1,959 24-04-2006, 11:03
Son Yorum: activist

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi