Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 Sazan sezonu açılışımız.
mustafa abi fevkalade içten ve kuruntusuz bir karaktere sahip olduğun cümlelerinden ve yaklaşımlarından ortaya çıkıyor.seni tekrar kutluyor raporlarının sıkı bir takipcisi olacağımı şimdiden belirtiyorum.ancak daha detaylı raporlar paylaşır ve avlarının keyfini daha derinden yaşatmaya çalışırsan ekstradan minnet duyarım,eminim tüm site sakinleri de öyle..görüşmek dileğiyle..
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Sevgili Ahmet,
Ne tarih değiştirmeyi ne de photoshop kullanmayı bilmiyorum.(neler varda benim haberim yok. Nayirolamaz)
Yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil..Wink
En kısa zamanda fotoğraf makinesini tarihin çıkabileceği konusunda ayartlatmam hasıl oldu.Eski makinamda vardı.Bunda yok.Aslında fotoğrafın üstünde tarih olması güzel bir olay.Hangi fotoğraf hangi tarihde çekildiği net bir şekilde belli olması açısından.
Uyarılarınız için teşekkür ederim.Gulumse

Mustafa bey siz benim kusuruma bakmayın,
Ben sizin fotoğraflarınız photoshoplu olduğu için biliyorsunuz diye yazmıştım dert etmeyin bu sadece benim tarih konusuna olan takıntımdı..
Diğer paylaşımlarınızıda bekliyorum güzel kareler için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler Mustafa abi çok orjinal fotolar olmuş, balıklar zaten süper.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
tebrikler elinize emiğinize sağlık güzel av ve tatil olmuş AlkisSeerf
arka plandaki oynamalar mera tanınmasımı için.Bobo
Bul
Bu güzel avların ve paylaşımların devamını dilerim. Tek kelime ileAlkisAlkisAlkisum76
Bul
AlkisAlkis Tebrikler Mustafa Alkis harika sazanlar avlamışsınız Alkis
Bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
vessa yazdı:Mustafa bey fotoşopa benzıyo resımler hatta Akın yapmış Smile
Sevgili Gürel teşekkür ederim.Arka planlar evet doğru.
(Şaka yaptığını söyle bari kardeşGulumse)

maceratorr yazdı:mustafa abi fevkalade içten ve kuruntusuz bir karaktere sahip olduğun cümlelerinden ve yaklaşımlarından ortaya çıkıyor.seni tekrar kutluyor raporlarının sıkı bir takipcisi olacağımı şimdiden belirtiyorum.ancak daha detaylı raporlar paylaşır ve avlarının keyfini daha derinden yaşatmaya çalışırsan ekstradan minnet duyarım,eminim tüm site sakinleri de öyle..görüşmek dileğiyle..
Sevgili kardeşim bu rapo baya uzunca yazılmış başka bir paylaşım sitesinde paylaşıldı.Geçmiş bir av olduğu için biraz kısa tuttum.Bir dahakiler dediğin gibi olur.Övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim.
bucalı yazdı:Tebrikler Mustafa abi çok orjinal fotolar olmuş, balıklar zaten süper.
Teşekkür ederim.Szilerede nasip olsun.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
bucalıfikret yazdı:tebrikler elinize emiğinize sağlık güzel av ve tatil olmuş AlkisSeerf
arka plandaki oynamalar mera tanınmasımı için.Bobo
Sağolasın.Oynamalar dediğiniz gibi.Bu sebepten dolayı.

ALTAYLI yazdı:Bu güzel avların ve paylaşımların devamını dilerim. Tek kelime ileAlkisAlkisum76
İnşallah yeni sezonda devamı gelir.Çok teşekkürler.
mariner8 yazdı:AlkisTebrikler Mustafa Alkis harika sazanlar avlamışsınız Alkis
Bereketli ve afiyet olsun Seerf
Beğendiğiniz için teşekkür ederim.
[/COLOR]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Mustafa bey siz benim kusuruma bakmayın,
Ben sizin fotoğraflarınız photoshoplu olduğu için biliyorsunuz diye yazmıştım dert etmeyin bu sadece benim tarih konusuna olan takıntımdı..
Diğer paylaşımlarınızıda bekliyorum güzel kareler için teşekkürler..

Ne kusuru üstadım.Wink
Arka planlarda ki Photoshop işini benim oğluma yaptırdım.Ben pek uğraşamıyorum bu ince işlerle.Bu akşam eve gelir gelmez makineyi aldım karıştırdım denemeler yaptım ama bir türlü tarih fotoğrafın üzerinde nasıl çıkar bulamadım.Aldığım yerden sorup en kısa zaman da ayarını yaptıracağım.Gulumse
İnşaallah yeni paylaşımlarımızda olur.Görüşmek üzere.
[/COLOR]
Bul
meslek olarak bankacı olduğunuzu yazmışsınız.benim eşim,dayım ve ablamda bankacı.ve siz stres dolu zamanlarınızın paratonerinide gayet güzel bulmuşsunuz.zor meslek bankacılık.iyiki bankacı olmadım diyorum herzaman Siyirdim rapor gerçekten harika.en güzelide kamp ortamı.bereketli avlar dileğiyle..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca sazan avimiz Mustafa DEDEMLİ 26 2,674 09-01-2017, 12:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Eksi derecelerde sazan avi. Mustafa DEDEMLİ 13 2,817 27-12-2014, 11:57
  fly da sazan avı Mustafa DEDEMLİ 27 6,084 14-09-2012, 17:38
Son Yorum: denizbilimci
  Genç bir sazan avcisi ile av Mustafa DEDEMLİ 30 5,984 04-08-2012, 15:15
  Sazan Montajları ve Kullanım Yerleri Mustafa DEDEMLİ 31 6,191 26-04-2012, 11:43
Son Yorum: rusan
  Soğuk kiş aylarinda sazan avi Mustafa DEDEMLİ 26 6,537 21-02-2012, 19:33
Son Yorum: araphüso26
  Otla kapli göllerde sazan avi Mustafa DEDEMLİ 11 3,886 19-02-2012, 23:54

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi