Yorumları: 457
Konuları: 15
yalova tatar yazdı:sizlere bol şanslar katılımcı arkadaşlarada rastgele deriz ancak
aahmet yazdı:şansınız bol ve bereketli olsun rastgele
Erden'cim--Ahmet abi'cim çok teşekkürler. İnşallah avımız bereketli geçer de ; bol-bol fotoğraflarız ve sizlerle paylaşırız.
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
bende katılmak isterdim ancak o tarihte izmir de olamayacağım bol şans diliyorum
Yorumları: 5
Konuları: 0
Merhaba Muharrem bey;bu siteye yeni üye oldum.Kaynarpınarda balığa çıkacağınızı okuyunca ilgimi çekti.Bende hafta sonları kaynarpınara gidiyorumda.Acaba kimlerin teknesiyle çıkacaksınız.Gerçi bu işi yapan 2-3 kişi var.
kıyak yazdı:Merhaba Muharrem bey;bu siteye yeni üye oldum.Kaynarpınarda balığa çıkacağınızı okuyunca ilgimi çekti.Bende hafta sonları kaynarpınara gidiyorumda.Acaba kimlerin teknesiyle çıkacaksınız.Gerçi bu işi yapan 2-3 kişi var.
Hüseyin Bey öncelikle aramıza katıldığın için size hoş geldiniz diyorum.
Umarım aradığınız bilgileri ve merak ettiğiniz tüm konuları burada bulabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar.
Ben Kaynarpınar'dan Yılmaz ile Ali'yi tanıyorum. Bu kişiler ücretli tekne avına çıkıyorlar. Bir de yakından tanıdığım HEDEF AV'da çalışan Emre, Babası Ali abi ve arkadaşı Hasan abiyi tanırım.
Sizinde tekneniz var herhalde ? Kaç metre ? Niteliklerini bana gönderirseniz sizin müsait olduğunuz hafta sonlarını değerlendirebiliriz.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Muharrem abi ben geldim. Yılmaz kaptanın söylediğini unutma(30 mayıstan sonra trançeye bekliyom demişti) takımlarını ona göre hazırla hee
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyor
bucalı yazdı:Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyor
Tamam Barış, Davet ederiz. Müsait ise gelir herhalde, biz de salatasından tatma fırsatı yakalarız.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
YörükEfe yazdı:bucalı yazdı:Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyor
Tamam Barış, Davet ederiz. Müsait ise gelir herhalde, biz de salatasından tatma fırsatı yakalarız.
seve seve gelirim yanlız cuma akşamı gece vardiyasındayım yerime deiğşecek arkdaş bulursam gelirim perşembe günü belli olur bucalı hamdi abinmi söyledi salata yapmamı keşke yapabilsem hamdi işin gırgırında sevgili efe davetin için teşekkürler mutlaka gelmek istiyorum perşembe günü belli olur selamlar...
bucalıfikret yazdı:YörükEfe yazdı:bucalı yazdı:Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyor
seve seve gelirim yanlız cuma akşamı gece vardiyasındayım yerime deiğşecek arkdaş bulursam gelirim perşembe günü belli olur bucalı hamdi abinmi söyledi salata yapmamı keşke yapabilsem hamdi işin gırgırında sevgili efe davetin için teşekkürler mutlaka gelmek istiyorum perşembe günü belli olur selamlar...
Tamam Fikret'cim, haberini bekliyorum. Şöyle gönlümüze göre bir av yapalım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ege sıra sizde hafta sonu güzel bir organizasyonda sizlerden bekliyoruz