Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
yalova tatar yazdı:sizlere bol şanslar katılımcı arkadaşlarada rastgele deriz ancak

aahmet yazdı:şansınız bol ve bereketli olsun rastgele

Erden'cim--Ahmet abi'cim çok teşekkürler. İnşallah avımız bereketli geçer de ; bol-bol fotoğraflarız ve sizlerle paylaşırız.
Bul
bende katılmak isterdim ancak o tarihte izmir de olamayacağım bol şans diliyorum
Bul
Merhaba Muharrem bey;bu siteye yeni üye oldum.Kaynarpınarda balığa çıkacağınızı okuyunca ilgimi çekti.Bende hafta sonları kaynarpınara gidiyorumda.Acaba kimlerin teknesiyle çıkacaksınız.Gerçi bu işi yapan 2-3 kişi var.
Bul
kıyak yazdı:Merhaba Muharrem bey;bu siteye yeni üye oldum.Kaynarpınarda balığa çıkacağınızı okuyunca ilgimi çekti.Bende hafta sonları kaynarpınara gidiyorumda.Acaba kimlerin teknesiyle çıkacaksınız.Gerçi bu işi yapan 2-3 kişi var.

Hüseyin Bey öncelikle aramıza katıldığın için size hoş geldiniz diyorum.
Umarım aradığınız bilgileri ve merak ettiğiniz tüm konuları burada bulabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar.

Ben Kaynarpınar'dan Yılmaz ile Ali'yi tanıyorum. Bu kişiler ücretli tekne avına çıkıyorlar. Bir de yakından tanıdığım HEDEF AV'da çalışan Emre, Babası Ali abi ve arkadaşı Hasan abiyi tanırım.

Sizinde tekneniz var herhalde ? Kaç metre ? Niteliklerini bana gönderirseniz sizin müsait olduğunuz hafta sonlarını değerlendirebiliriz.
Bul
Muharrem abi ben geldim. Yılmaz kaptanın söylediğini unutma(30 mayıstan sonra trançeye bekliyom demişti) takımlarını ona göre hazırla hee66
Bul
Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyorBobo
Bul
bucalı yazdı:Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyorBobo

Tamam Barış, Davet ederiz. Müsait ise gelir herhalde, biz de salatasından tatma fırsatı yakalarız.
Bul
YörükEfe yazdı:
bucalı yazdı:Muharrem abi Bucalı Fikret abide mutlaka gelsin. çok güzel salata yapıyormuş bütün buca onun salatasını konuşuyorBobo

Tamam Barış, Davet ederiz. Müsait ise gelir herhalde, biz de salatasından tatma fırsatı yakalarız.

seve seve gelirim yanlız cuma akşamı gece vardiyasındayım yerime deiğşecek arkdaş bulursam gelirim perşembe günü belli olur bucalı hamdi abinmi söyledi salata yapmamı keşke yapabilsem hamdi işin gırgırında sevgili efe davetin için teşekkürler mutlaka gelmek istiyorum perşembe günü belli olur selamlar...
Bul
bucalıfikret yazdı:
YörükEfe yazdı:

seve seve gelirim yanlız cuma akşamı gece vardiyasındayım yerime deiğşecek arkdaş bulursam gelirim perşembe günü belli olur bucalı hamdi abinmi söyledi salata yapmamı keşke yapabilsem hamdi işin gırgırında sevgili efe davetin için teşekkürler mutlaka gelmek istiyorum perşembe günü belli olur selamlar...

Tamam Fikret'cim, haberini bekliyorum. Şöyle gönlümüze göre bir av yapalım.
Bul
ege sıra sizde hafta sonu güzel bir organizasyonda sizlerden bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,470 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Nişan Törenine Davet. HAŞİM77 17 2,396 29-08-2014, 17:12
Son Yorum: tahsinmersin
  Belgesiz tekne sahiplerine firsat Salih Reis 23 6,362 22-12-2011, 17:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,348 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 12,522 19-04-2009, 13:37
Son Yorum: deepSea
  Seferihisar Tekne Detayları fish or die 27 4,462 12-03-2009, 12:22
Son Yorum: fish or die
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,046 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,625 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1
  TEKNE BOYA BAKIMI RANGER_ 1 1,959 24-04-2006, 11:03
Son Yorum: activist

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi