Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalya da olta balıkçılığı(deniz)
Antalya da deniz olta balıkçılığı hakkında yardımcı olabilecek Amatör balıkçı Arkadaşların tecrübe ve birikimlerinden yardım bekliyorum,nereden,hangi sahilden ne tür balık çıkar,ne tür olta kullanılır,geçmişte İstanbul da boğaz sahillerinde olta balıkçılığı yaptım,Akdeniz çok farklı,denizi ve balıklarıyla,şimdiden yardımcı olabilecek Arkadaşlara teşekkür ederim.
Bul
sahinmert yazdı:Antalya da deniz olta balıkçılığı hakkında yardımcı olabilecek Amatör balıkçı Arkadaşların tecrübe ve birikimlerinden yardım bekliyorum,nereden,hangi sahilden ne tür balık çıkar,ne tür olta kullanılır,geçmişte İstanbul da boğaz sahillerinde olta balıkçılığı yaptım,Akdeniz çok farklı,denizi ve balıklarıyla,şimdiden yardımcı olabilecek Arkadaşlara teşekkür ederim.

nuri bey Anlatlayadan birkaç üyemiz var onların cevapları gelecektir ama benim bildiğim kıyıdan 3 köstekli takıma tavukgöğsü,teke,kurt vs yemlerle atıp bekleyerek avlanıyorlar.
rastgele.
Bul
İlgine teşekkürler Nihat,Antalya lı arkadaşların tavsiyelerini bekleyelim o zaman.
Bul
Nuri abi..ailemize hosgeldiniz..Alkis
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Nuri bey,keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Nuri bey,keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
Ben Kundu tarafındaki derelerden at-çek ile levrek avladıklarını biliyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nuri abi ailşemize hoş geldin .Affet keyifli paylaşımlar .. yemli takımlar kullanıyorlar devamlı fakat orda en dikkat edeceğiniz balık balon balığı balon balığı hakkında bir şey bilmiyoesanız sakın ve sakın kendiniz temizleyip yemeyin çünkü her yeri yenmeyen bi balık . ordaki arkadaşlar genielde alanya civarı avlanıp tekne ile açılmaktalar size rastgelsin bereketli avlar keyifli paylaşımlar dilerim AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Nuri abi aramıza hoşgeldin umarım Antalyadan tutacağın balıklarla birzlere seyir zevki yaşatırsın
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
nuri abiGulumse,öncelikle hoşgeldiniz youtube da antalya civarında yapılan avların videoları mevcut bir fikir edinebilirsiniz.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Hoş geldiniz Nuri bey,keyifli paylaşımlar dileriz..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,532 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  sıra geldi bana olta tavsiyesine bigbossares 11 2,469 14-10-2012, 03:16
Son Yorum: orhanekmekci
  Tatlı su balıkçılıgı olta takımı samuray 10 2,624 04-09-2012, 08:43
Son Yorum: yycolak
  Olta ve makine tavsiye ? braddock26 18 4,474 10-02-2012, 23:05
Son Yorum: kılçık
  Olta ile Kıyıdan Gece Avı Yardım u_boy 19 8,735 07-08-2009, 17:27
Son Yorum: SinekOltasi
  Olta Hakkında golden 14 4,000 20-07-2009, 16:23
Son Yorum: golden
  Yeni başlayanlar için kıyı balıkçılığı ekipmanları tavsiyesi engyldrm 14 5,218 11-06-2009, 08:50
Son Yorum: engyldrm
  Antalya ve cevresindeki rauf 7 2,475 30-12-2006, 13:37
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi