Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatlı su balıkçılıgı olta takımı
selamün aleyküm abiler ben çorum barajında ve göletlerinde balık tutmaya çalışıyorum yaşım 16 malesef çorumdaki oltacılarda kamış oltalar normalinden pahalı oldugu için bende internetten almayı düşünüyorum ögrenci oldugum içinde para sıkıntı malesef Smile pahalı bişe alamıyorum en fazla 120 tl lik olta takımı alıcam

bana yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum kendi oltalarınız varsa satabileceginiz onlarıda düşünebilirim.
Bul
samuray yazdı:selamün aleyküm abiler ben çorum barajında ve göletlerinde balık tutmaya çalışıyorum yaşım 16 malesef çorumdaki oltacılarda kamış oltalar normalinden pahalı oldugu için bende internetten almayı düşünüyorum ögrenci oldugum içinde para sıkıntı malesef Smile pahalı bişe alamıyorum en fazla 120 tl lik olta takımı alıcam

bana yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum kendi oltalarınız varsa satabileceginiz onlarıda düşünebilirim.
Aleyküm selam Mehmet,aramıza hoşgeldinGulumseinşallah kesene uygun birşeyler bulursun.rasgele.
Bornova - izmir
Bul
teşekürler abi inşallah bulurum
Bul
Aramıza hoşgeldin Mehmet. Olta takımı alacaksın ama nasıl bir takım olacak.Göl kamışlarımı yoksa kamış ve makina takımmı istiyorsun?Dip oltası ile uzağa mı atacaksın yoksa şamandıralı takımla mı avlanacaksın? Tatlı su dediğine göre her ikisi de olmalı aslında.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
merhaba kardeşim.
gebzedeki dükkanımızda kamış (3 mt )+makina 1-3 bilya arası(misinası da üzerinde) 30 tl ye satıyoruz.
(imkan olsa da gelebilsen)
bu da demek oluyor ki bu şekilde kendine 4 tane takım edinebilirsin.
ben bu şekildeki bir olta ile 12 kg sazan yakalamıştım.
küçümseme yani,tatlı suda işini görür.
fikir sahibi olman için yazdım...
Bul
hoşbulduk abi tşkler baraj için alıcagım olta takımının içinde 2 side olsun Smile
Bul
rıfat abi msn = samuray_019@hotmail.com

ekleyebilirmisin
Bul
Mehmet aramıza hoşgeldin. almışken iyisini al. bütçene göre tabi. daha başlamadan hüsrana uğrama. hevesin kacmasın derim. kolay gelsin.
Bul
maceratorr yazdı:merhaba kardeşim.
gebzedeki dükkanımızda kamış (3 mt )+makina 1-3 bilya arası(misinası da üzerinde) 30 tl ye satıyoruz.
(imkan olsa da gelebilsen)
bu da demek oluyor ki bu şekilde kendine 4 tane takım edinebilirsin.
ben bu şekildeki bir olta ile 12 kg sazan yakalamıştım.
küçümseme yani,tatlı suda işini görür.
fikir sahibi olman için yazdım...

mehmet kardeşim hoşgeldin.başlangıç için rıfat abinin tavsiyesi yeterli bence,birde 4-6 metre arası göl kamışı alırsın,tatlısuda işini görür bence,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bill74 yazdı:Mehmet aramıza hoşgeldin. almışken iyisini al. bütçene göre tabi. daha başlamadan hüsrana uğrama. hevesin kacmasın derim. kolay gelsin.
hoşbulduk abi tşkler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,532 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  sıra geldi bana olta tavsiyesine bigbossares 11 2,467 14-10-2012, 03:16
Son Yorum: orhanekmekci
  Olta ve makine tavsiye ? braddock26 18 4,473 10-02-2012, 23:05
Son Yorum: kılçık
  Antalya da olta balıkçılığı(deniz) sahinmert 25 9,431 17-10-2011, 18:22
Son Yorum: bucalıfikret
  Olta ile Kıyıdan Gece Avı Yardım u_boy 19 8,719 07-08-2009, 17:27
Son Yorum: SinekOltasi
  Olta Hakkında golden 14 3,988 20-07-2009, 16:23
Son Yorum: golden
  Yeni başlayanlar için kıyı balıkçılığı ekipmanları tavsiyesi engyldrm 14 5,218 11-06-2009, 08:50
Son Yorum: engyldrm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi