Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olta Hakkında
Merhaba arkadaşlar bende eskiden kalan shekespeare makina var neyazıkki çırpma yeri bozuk ( misineyi kapatma yeri ) 2 bilyeli denizde avlanmak içinde kullanılıyor.Bugün oltacıya götürdüm bu makinayı bana ver sana güzel sıfır yeni bir makina vereyim dedi sizce değiştiriyim mi ? tam makinanın kalitesini bilemiyorum babamın makinası oltacı güzel bir makina dedi sizin bu makina hakkındaki görüşleriniz ne olur ? birde arızayı gidermek kaç paraya gelir ?
Bul
İstanbul karaköyde bu oltayı yaptırabileceğin yerler var ancak ne kadar tutar bilemiyeceğim.
Değiş tokuş için fikrimi sorarsan elindeki makina eski ama kaliteli bir ürün olsa gerek çünki bir malzemeci sana böyle bir teklif yaptı ise bir sebebi vardır.
Wolksvagen in kaplumbağa modelini düşün 40-50 yıllık ama piyasada vızır vızır geziyorlar senin makinada helede babadan kalma ise kalitesini ispatlamış, ben olsam satmaz yaptırmanın yollarını arardım.

Bu arada sitemize hoş geldin sefalar getirdin, keyifli vakit geçirmeni dilerim.Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
adaş öncelikle aramıza hoş geldin senindediğin makineyi ben biliyorum japon malı bir makine parçası bulunurmu bilmem ama sen genede bir ara o değiştokuş yapmak isteyen av bayi sahibiden art niyetinden değiştirelim dememiştir eminimki oda benim gibi antika makine meraklısı galiba benim sana tavsiyem makineyi yaptır tabi dediğim gibi parçasını biraz zor bulabilirsinAffet
serkan abimin dediği yerede ilk olarab bak Wink
Bul
bu makinelere benzer sanırsam

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Arkadaşlar bilgileriniz için sağolsun , arkadaşım modelini tam bilemiyorum gösterdiklerinden herhangi biri olabilir , götürdüğüm oltacı zaten eski bir makina kolay bulunmaz dedi yaptırma fiyatınıda sormadım dediğiniz gibi 3-5 lira fazladan verip makinayı elimizde tutmak en iyisi en karlı iş olarak gibi gözüküyor
Bul
golden yazdı:Arkadaşlar bilgileriniz için sağolsun , arkadaşım modelini tam bilemiyorum gösterdiklerinden herhangi biri olabilir , götürdüğüm oltacı zaten eski bir makina kolay bulunmaz dedi yaptırma fiyatınıda sormadım dediğiniz gibi 3-5 lira fazladan verip makinayı elimizde tutmak en iyisi en karlı iş olarak gibi gözüküyor

Bencede kararın doğru UğurAlkisbu arada aramıza hoşgeldinGulumse
Bornova - izmir
Bul
Eywallah sağolun abilerim..
Bul
Uğur hoşgeldinAlkis
Keyifli paylaşımlar...
Makinanı görmeden bir şey söylemek zor..
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Shekespeare gerçekten çok kalite bir markadır...Kararın doğru...Bu makinayı elide tut...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
golden yazdı:Arkadaşlar bilgileriniz için sağolsun , arkadaşım modelini tam bilemiyorum gösterdiklerinden herhangi biri olabilir , götürdüğüm oltacı zaten eski bir makina kolay bulunmaz dedi yaptırma fiyatınıda sormadım dediğiniz gibi 3-5 lira fazladan verip makinayı elimizde tutmak en iyisi en karlı iş olarak gibi gözüküyor
adaş en iyisini yaparsın Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kamış porselen halkaları hakkında... HK-18 6 882 04-02-2016, 23:29
Son Yorum: turna
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,532 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  Balikçilik hakkinda kitap 34lonely 11 3,262 02-03-2014, 13:10
Son Yorum: mariner8
  organizasyon duzenlenmesi hakkinda timsah 1 1,129 05-02-2014, 10:50
Son Yorum: LeVrEkCi