Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
doktor yazdı:dostlarım sizlere rasgele inşallah güzel balıkçılık yapar güzel muhabbet edersiniz bol bol resimde çekinde bizimde gözümüz şenlensin saygılar.

Harun yazdı:evet resimleri unutmayın renklensin ortalık biraz

Doktor'cum , Harun'cum hiç resimsiz olur mu ? O işin tuzu-biberi.
Hani derler ya {GAMBERSİZ DÜĞÜN OLMAZ} diye.
Bul
MUHARREM ABİ EGEDE NEREDE AVLANACAKSINIZ AZDA OLSA FETİYE,YE KADAR BİLİRİM ORALARI 1996/2001 SENELERİNDE EGEDE ÇOK AVLANDIM DİKİLİ BADEMLİDE ÇOK KALDIM LİMANDA İSPENDEK VE LEVREK YAKAYAMIŞTIM YEM OLARAK SARDALYE İĞNE 7 NUMARA
4İĞNEYİ KIBRIS GİBİ YAPARAK SARDALYENİN İCİNE GÖMÜP İĞNELERİN BİTİĞİYERDEN MİSİNAYI KAZIK BAĞI YAPIP SARDALYENİN KUYRUĞUNA ATIYORDUM AZ SADALYEYİ EZİP LİMANIN İCİNDE SABAH EZANIYLA BİRLİKTE YATIYA BIRAKIYORDUM VE YAKALIYORDUM
EN GÜZEL LEVREKLERİDE ÇANAKKALEDE GÖRDÜM TUTAMADIĞIM İÇİN İÇİM GİTMİŞTİ HER BİRİ 5 İLE 10 KİLO ARASIYDI O BALIKLARA HALA İÇ ÇEKİYORUM.. BELKİDE HALA ORADA O BALIKLAR VARDIR .ÇANAKKALELİ ARKADAŞLAR HALA O LAPSEKİ İSKELENİN ALTINDAKİ LEVREKLER DURUYORMU ACABA.....? BİDE SARIMSAKLI AÇIKLARINDA Bİ DENEYİMİM OLDU KİMSE İNANMAYA BİLİR ÇİZİ KRAKER BÜSKİVİNİN FOSFORLU YEŞİL JİLATİNİ İÇİDE BEYAZ KISMI OLAN PAKETİNİ İNCE İNCE JİLETLE KESİP USKUMRUYA ÇAPARİ YAPTIM VE İĞNE İĞNE USKUMRU ALMIŞTIM YANLIZ BUNU GECE TEKNEYLE IŞIK YAKARAK YAPMIŞTIM GÜNDÜZ HİÇ DENEMEMİŞTİM
keşke imkan olsada o muhteşem egeye bende sizinle gelebilsem sizlere rastgelsin
güzel resimler ile süsleyin bizde böyle sebeblenelim
Bul
baba martı yazdı:MUHARREM ABİ EGEDE NEREDE AVLANACAKSINIZ  AZDA OLSA FETİYE,YE KADAR BİLİRİM ORALARI 1996/2001 SENELERİNDE EGEDE ÇOK AVLANDIM  DİKİLİ BADEMLİDE ÇOK KALDIM LİMANDA  İSPENDEK  VE LEVREK YAKAYAMIŞTIM YEM OLARAK SARDALYE İĞNE  7 NUMARA  
4İĞNEYİ KIBRIS GİBİ YAPARAK SARDALYENİN İCİNE GÖMÜP İĞNELERİN BİTİĞİYERDEN MİSİNAYI KAZIK BAĞI YAPIP SARDALYENİN KUYRUĞUNA ATIYORDUM AZ SADALYEYİ EZİP LİMANIN İCİNDE SABAH EZANIYLA BİRLİKTE  YATIYA BIRAKIYORDUM  VE YAKALIYORDUM    
EN GÜZEL LEVREKLERİDE  ÇANAKKALEDE GÖRDÜM TUTAMADIĞIM İÇİN İÇİM GİTMİŞTİ HER BİRİ 5 İLE 10 KİLO ARASIYDI  O BALIKLARA HALA İÇ ÇEKİYORUM..  BELKİDE HALA ORADA  O BALIKLAR VARDIR .ÇANAKKALELİ ARKADAŞLAR  HALA O LAPSEKİ İSKELENİN ALTINDAKİ LEVREKLER DURUYORMU ACABA.....? BİDE SARIMSAKLI AÇIKLARINDA  Bİ DENEYİMİM OLDU KİMSE İNANMAYA BİLİR  ÇİZİ KRAKER BÜSKİVİNİN FOSFORLU YEŞİL JİLATİNİ İÇİDE BEYAZ KISMI OLAN  PAKETİNİ  İNCE İNCE JİLETLE KESİP USKUMRUYA ÇAPARİ YAPTIM VE İĞNE İĞNE USKUMRU ALMIŞTIM  YANLIZ BUNU GECE TEKNEYLE IŞIK YAKARAK YAPMIŞTIM GÜNDÜZ HİÇ DENEMEMİŞTİM

Yücel'cim bizim avlak yerleri kaynarpınar, karaburun, mordoğan, balıklıova, gülbahçe, foça, aliağa ve dikili'nin bulunduğu izmir körfezinin karşılıklı körfez giriş--çıkışını karşılayan komple boğaz civarıdır.

Çünki rahmetli başkanımız zamanında körfezin temizlenme döneminde körfezin tabanına çok fazla yavru yetişsin diye otobüs hurdaları ile bol miktarda da Su Ürünleri Fakültesine çipura ve levrek yumurtası bıraktırdı. Şuanda bizim körfezdeki avlarımız o günlerde yapılan işlerin semeresidir.

Karaburun'dan arka tarafa dolaştığın zaman da çeşme, seferihisar, gümüldür, ürkmez, kuşadası ve aşağılara doğru inebilirsin.
Bul
HIDIR yazdı:keşke imkan olsada o muhteşem egeye bende sizinle gelebilsem sizlere rastgelsin
güzel resimler ile süsleyin bizde böyle sebeblenelim

Hıdır'cım gönlümüz seninle. Fotoğrafsız olur mu hiç ?
Bul
Yücel'cim bizim avlak yerleri kaynarpınar, karaburun, mordoğan, balıklıova, gülbahçe, foça, aliağa ve dikili'nin bulunduğu izmir körfezinin karşılıklı körfez giriş--çıkışını karşılayan komple boğaz civarıdır.

Çünki rahmetli başkanımız zamanında körfezin temizlenme döneminde körfezin tabanına çok fazla yavru yetişsin diye otobüs hurdaları ile bol miktarda da Su Ürünleri Fakültesine çipura ve levrek yumurtası bıraktırdı. Şuanda bizim körfezdeki avlarımız o günlerde yapılan işlerin semeresidir.

Karaburun'dan arka tarafa dolaştığın zaman da çeşme, seferihisar, gümüldür, ürkmez, kuşadası ve aşağılara doğru inebilirsin.
[/quote]

muharrem abi oralarda ne müthiş balıklar var oralar tam yaşanacak yerler ozamanlar kılıç balığı için gelmiştim 6adet poyraz köyü teknesi bizim tekneyle 7 tekne yemek molası vermiştik dalaman koyunda güverte ışıkları açık kaldığı için kalamar,uskumru,ilk defa gördüğüm kiloluk istavritler ,ve bide uçan balık masmavi rengiyle beni cezbetmişti ve bi hata yapıp kepçeyle bir uçan balık yakaladım sabah olduğunda ölmüş tabi güneş çıktığında ne göreyim teknenin altında mercanlar ,trançalar,karagözler, el oltası var ama yem yok abi uçan balığı kesip yem yaptım 1 saat civarlarında 2 trança 1.5 kiloluk 1 karagöz 1 kiloluk yakalamıştm uçan balık sayesinde
keşke bende gelebilsem organizasyonunuza, bizde burada bir kesikköprü yapalım diyoruz, bakalım nasip var mı?

size rastgele.
Bul
sizlere bol şanslar katılımcı arkadaşlarada rastgele deriz ancak
Bul
şansınız bol ve bereketli olsun rastgele
Bul
baba martı yazdı:muharrem  abi oralarda ne müthiş balıklar var oralar tam yaşanacak yerler      ozamanlar kılıç balığı için gelmiştim 6adet poyraz köyü teknesi  bizim tekneyle 7 tekne  yemek molası vermiştik dalaman koyunda güverte ışıkları açık kaldığı için kalamar,uskumru,ilk defa gördüğüm kiloluk istavritler ,ve bide uçan balık masmavi  rengiyle  beni cezbetmişti  ve bi hata yapıp kepçeyle bir uçan balık yakaladım  sabah olduğunda  ölmüş tabi  güneş çıktığında ne göreyim teknenin altında mercanlar ,trançalar,karagözler, el oltası var ama yem yok abi uçan balığı kesip yem yaptım 1 saat civarlarında 2 trança 1.5 kiloluk  1 karagöz 1 kiloluk yakalamıştm uçan balık sayesinde

[/quote]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,456 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Nişan Törenine Davet. HAŞİM77 17 2,364 29-08-2014, 17:12
Son Yorum: tahsinmersin
  Belgesiz tekne sahiplerine firsat Salih Reis 23 6,331 22-12-2011, 17:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,321 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 12,397 19-04-2009, 13:37
Son Yorum: deepSea
  Seferihisar Tekne Detayları fish or die 27 4,449 12-03-2009, 12:22
Son Yorum: fish or die
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,034 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,614 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1
  TEKNE BOYA BAKIMI RANGER_ 1 1,951 24-04-2006, 11:03
Son Yorum: activist

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi