Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşıklar hakkında bilgi
Arkadaşlar bu kaşıkları Yunanistandan gelen bir arkadaşım hediye etti. O hangi balık için olduğunu bilmiyor babasından kalmış hiç kullanılmamış.. Hangi balıkta iş yapar bilgisi olan var mı? sanırım 20-25 yıllık kaşıklar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bildiğim kadarıyla tatlı su avı için kullanılan kaşıklardan bunlar,özellikle turna avında böyle kaşıklar kullanıldıgını görmüştüm barış.
Bul
O zaman tatlı su avcılarının cevabını bekleyeceğiz abi. tşk.

Bul
Bunlar tatlısuda turnaya çok güzel iş yapar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Bunlar tatlısuda turnaya çok güzel iş yapar..

o zaman bunlar sen ve arap abime hediye olcak. izmire gelmeden 2 gün önce ara beni sana vereyim bunları abicim. arap abimle paylaşırsınız. Hiç kullanılmamış sıfır abi.

Bul
bucalı yazdı:o zaman bunlar sen ve arap abime hediye olcak. izmire gelmeden 2 gün önce ara beni sana vereyim bunları abicim. arap abimle paylaşırsınız.

Eyvallah barış şimdiden teşekkürler, Belki tatluda turna yakalamak istersen sanada lazım olur hemen hediye etme bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Geniş olanlar turna avı için muhtamelen hepside alba starın kaşıkları ağırdır dar olanları kıyıdan lüfere at çek için idealdir 2002de körfeze bir lüfer akını yapmıştı kıyıdan atçekle üç kişi iki nolu kaşıkla yetmiş adet yakalamıştıkSiyirdim nerdeo günler yanımdaki usta yirmi senede bir yapar demişti ömür yeterse bekliyoruz.Smile
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah barış şimdiden teşekkürler, Belki tatluda turna yakalamak istersen sanada lazım olur hemen hediye etme bakalım..

Söz ağızdan çıkar abicimSmile ben tatlı su avı yapmam sağolasın abi.

Bul
muhammer41 yazdı:Geniş olanlar turna avı için muhtamelen hepside alba starın kaşıkları ağırdır dar olanları kıyıdan lüfere at çek için idealdir 2002de körfeze bir lüfer akını yapmıştı kıyıdan atçekle üç kişi iki nolu kaşıkla yetmiş adet yakalamıştıkSiyirdim nerdeo günler yanımdaki usta yirmi senede bir yapar demişti ömür yeterse bekliyoruz.Smile

Desene 2022 yi bekliyoruz diye SiyirdimSiyirdimHeheHehe
Uzun_ahmet yazdı:Desene 2022 yi bekliyoruz diye SiyirdimSiyirdimHeheHehe

Ahmetcim tesadüf buya seksenikidede böyle bir lüfer akını yaptı demişti şimdi seksene kapı dayadı ama hala arada birde olsa benimle balık yakalamaya gelir.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,389 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Çadır Çubukları Hakkında rusan 6 1,374 07-05-2015, 08:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Çadır hakkında bilgi yaser2sultan 43 6,589 24-01-2015, 16:02
Son Yorum: HAŞİM77
  kamış bilgi lütfen sefer 5 1,514 14-05-2014, 08:35
Son Yorum: sefer
  Bilgi Mufi 6 1,547 16-09-2013, 22:23
Son Yorum: rusan
  bilgi lütfen oguzcanagca 16 3,335 01-03-2013, 00:16
Son Yorum: oguzcanagca
  Kamış Ve Makina hakkında bilgi Antepli 27 4 1,458 30-01-2013, 23:50
Son Yorum: Antepli 27
  Tatlı su için bilgi :) blue_zaire 16 3,039 09-01-2013, 19:06
Son Yorum: Antepli 27
  Sazlıbosna Hakkında Bilgi ve Yardım MirLivA 11 2,732 18-10-2012, 15:42
Son Yorum: MirLivA
  bir olta takımı toplamak istiyorum bilgi abilerimden yardım bekliyorum sss45 17 3,891 10-08-2012, 17:01
Son Yorum: sss45

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi