Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artik baliklar sepette...
Raporlarimda baliklarin fotosunu baliklar kovada olarak koyuyordum...artik baliklar sepette olacak..galiba sepette ugurlu geldiSiyirdim...olta ve atilan 1 paragat .... tavaliklari verdi.

17/9/2011 Fener limani
Saat 18:30...Ayhan ile paragati atmak icin limandan acildik...yanimiza yemli icin mamun da almistik.Paragat atacagimiz merada biraz da olta attik.Fena degildi,Saat 20:00 ye kadar mercan karagoz v.s. olarak biraz balik almistik.Paragatimizi meraya attik,ve limana ciktik.
18/9/2011..pazar
Saat 08:00..Paragatimizi toplamaya basladik,aralikli olarak baliklar geliyordu.Buyuk balik olmasada paragat gorevini yapmisti.
Biraz sirti yaptik,tik demediHadiordan.
Saat 09:00..Aksamdan teknede biraz mamun kalmisti..mirmir merasina gittik.Oltalari su ile bulusturduk...1 Ayhan ve 1 tane de ben olmak uzere 2 mirmir aldik.Poyraz gucunu arttirinca,avimizi sonlandirip,rotamizi limana cevirik.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah maşallah balıklar harika.Bereketli olsun Farukcum.Neşeli bir av olmuş,tavada dolmuş,bereketli ve afyet olsun.Ayhana selamlar.76
Bul
çok güzel balıklar biz daha uafaklardayız)
Bul
Oh oh ne güzel.Alkis Afiyet olsun.Seerf
Sizin sepette Orhan abinin tepsisi tanınacak sitede.Alkis
Bende kendime gümüş bir tepsi alacağım yakaladığım Gümüşbalık'larını koymak için.Snifsinf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
bereketli olsun faruk abi balıklar sepete yakışmış oltada gelenlerde paragata gelenlerde çok şık balıklar afiyetler olsun rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yycolak yazdı:Maşallah maşallah balıklar harika.Bereketli olsun Farukcum.Neşeli bir av olmuş,tavada dolmuş,bereketli ve afyet olsun.Ayhana selamlar.76

ssevdim yazdı:çok güzel balıklar biz daha uafaklardayız)

Hamido yazdı:Oh oh ne güzel.Alkis Afiyet olsun.Seerf
Sizin sepette Orhan abinin tepsisi tanınacak sitede.Alkis
Bende kendime gümüş bir tepsi alacağım yakaladığım Gümüşbalık'larını koymak için.Snifsinf

tesekkurler beyler...sizlerde rastgele
a.s. Yalcin..sagol..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun faruk abi balıklar sepete yakışmış oltada gelenlerde paragata gelenlerde çok şık balıklar afiyetler olsun rastgeleAlkisSeerfAlkis

tesekkurler Ismail..
insallah sepette kuyrugu disari cikan baliklarda olurSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
tebrikler Faruk abi, bugün bir arkadaşla konuşurken paraketa konusu açılınca kulaklarını çınlattık,paraketa hazırlama resimlerini gösterince apışıp kaldı bizimki,tatlısu avcısıydı ve paraketa kullanmayı seviyormuş,, dedim sakın benim olta attığım yere germe dilimlerim misinanı..adama istediğin kadar anlat yasak dinlemeyenlerden,,o yüzden sıklıkla çağırmasına rağmen bir kere bile onunla ava gitmedim,ney se yaw; ben şahsım adına balıkçıları seyretmeye devam, afiyetle abi..AlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tebrikler Faruk abi, bugün bir arkadaşla konuşurken paraketa konusu açılınca kulaklarını çınlattık,paraketa hazırlama resimlerini gösterince apışıp kaldı bizimki,tatlısu avcısıydı ve paraketa kullanmayı seviyormuş,, dedim sakın benim olta attığım yere germe dilimlerim misinanı..adama istediğin kadar anlat yasak dinlemeyenlerden,,o yüzden sıklıkla çağırmasına rağmen bir kere bile onunla ava gitmedim,ney se yaw; ben şahsım adına balıkçıları seyretmeye devam, afiyetle abi..AlkisSeerf

tesekkurler Omer...
paragat cok zevkli bir av sekli..fakat sizlerde amatore dedigin gibi yasak tabii ki...
sana da bol balikli avlar dilerim
Bul
oooo akrabam götürmüşsünüz yine balıkları Alkis valla bundan iyisi şamda gayısı Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30.11.2014 Balıklar son dakikada Coştu yalnız balıkçı 21 2,636 06-12-2014, 20:25
Son Yorum: yalnız balıkçı
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,341 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Artık tavuk yemek yok, nihayet Palamutlar var. Torik Orhanbaba 35 4,485 26-02-2013, 10:43
Son Yorum: nihatkr
  Oltama gelen çeşitli balıklar. Torik Orhanbaba 34 4,570 27-11-2012, 09:02
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  tuzladan balıklar... kaya 23 3,932 31-08-2011, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  10.10.2010 artık karadeniz tomy77 23 3,627 12-10-2010, 20:21
Son Yorum: ufuktan26
  Baliklar tavalik,mangallik degil Albatros-gr 48 6,237 16-07-2010, 21:14
Son Yorum: Albatros-gr
  işte tuttuğum dev balıklar!!!! eldapan 39 7,680 17-08-2009, 05:19
Son Yorum: thunderbolt
  antalya tatili sırasında tuttuğum balıklar beyazzenci 20 3,782 26-10-2008, 00:56
Son Yorum: doktor
  bayat balıklar Can ARSLAN 16 2,833 24-12-2007, 23:51
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi